Σοκ με σταρ του μπάσκετ: Έστειλε τη σύντροφό του στο νοσοκομείο με σπασμένα κόκκαλα ενώ αποπειράθηκε να την σκοτώσει με πνιγμό! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σημαντική είδηση:

Έκτακτο: Ισχυρή σεισμική δόνηση στήν Χώρα.

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Σοκ με σταρ του μπάσκετ: Έστειλε τη σύντροφό του στο νοσοκομείο με σπασμένα κόκκαλα ενώ αποπειράθηκε να την σκοτώσει με πνιγμό!

Κατηγορία Μπάσκετ στις   1:32 μ.μ.  |  Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023


Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ έστειλε τη σύντροφό του στο νοσοκομείο, με τις λεπτομέρειες που βγήκαν στη δημοσιότητα από τον ξυλοδαρμό της να σοκάρουν!


Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ βρίσκεται αντιμέτωπος με πολύ σοβαρές κατηγορίες, καθώς φέρεται να ξυλοκόπησε βάναυσα την σύντροφό του, Κίσρε Γκόντρεζικ, ενώ ΜΜΕ από τις ΗΠΑ αναφέρουν πως αποπειράθηκε ακόμα και να την σκοτώσει!



Σύμφωνα με το nbcnewyork ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ επιτέθηκε στην κοπέλα του σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, με την 26χρονη WNBAer Κίσρε Γκόντρεζικ να μεταφέρεται στη συνέχεια εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ένα σπασμένο οστό και μώλωπες, έχοντας δεχθεί πολλά χτυπήματα στο κορμί της.



Μάλιστα, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, ο δράστης έβαλε τα χέρια του γύρω από τον λαιμό της, προσπαθώντας να την πνίξει!



Για το θέμα έχει αρχίσει έρευνα προκειμένου να ξεκαθαρίσουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη ο εν λόγω ξυλοδαρμός, ενώ οι Χιούστον Ρόκετς, στην οποία ανήκει ο παίκτης, αναφέρουν πως βρίσκονται «σε διαδικασία συλλογής πληροφοριών επί του θέματος».


Πηγή: sportal.gr



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html