Αγγελος Μάρδας, το γελαστό παιδί και πατέρας τρίχρονου αγοριού ο πιλότος που έχασε τη ζωή του στη Θήβα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Αγγελος Μάρδας, το γελαστό παιδί και πατέρας τρίχρονου αγοριού ο πιλότος που έχασε τη ζωή του στη Θήβα

Κατηγορία Τροχαία - Ατυχήματα στις   9:51 μ.μ.  |  Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023


Ερωτευμένος με τους αιθέρες ήταν ο άτυχος 37χρονος πιλότος, Άγγελος Μάρδας, που βρήκε τραγικό θάνατο το μεσημέρι του Σαββάτου όταν το μικρό, υπερελαφρύ, μονοκινητήριο αεροπλάνο του, «στολάρισε» μετά την απογείωση (σ.σ.: παρουσίασε απώλεια στήριξης), με αποτέλεσμα να καρφωθεί στο έδαφος.


Ο πάντα καλοσυνάτος και χαμογελαστός Άγγελος Μάρδας, πατέρας ενός αγοριού τριών ετών ήταν ένας έμπειρος πιλότος με αρκετές ώρες πτήσεις και, όπως λένε άνθρωποι που τον γνώριζαν, «ήταν η κακιά στιγμή». Ένας λάθος υπολογισμός, πιθανότατα, ήταν η αιτία που το αεροπλάνο «στολάρισε» με αποτέλεσμα αντί να απογειωθεί και να συνεχίσει την πορεία του, να βρεθεί ξαφνικά καρφωμένο σε παρακείμενο οικόπεδο της αεροπορικής λέσχης. Ο θάνατος του φαίνεται να επήλθε ακαριαία.


Σύμφωνα με πληροφορίες, το μονοκινητήριο αεροσκάφος, το «Ίκαρος 44» είχε δώσει σχέδιο πτήσης για Βόλο γύρω στις 12:30 το μεσημέρι.


Λίγο πριν από τη συντριβή, ο χειριστής, ο οποίος είχε εμπειρία πτήσεων, είχε επικοινωνία με τον πύργο ελέγχου της Τανάγρας.


Επί τόπου έσπευσαν άνδρες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Θηβών προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον 37χρονο, ο οποίος παρελήφθη χωρίς τις αισθήσεις του από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.


Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο υπήρξε και διαρροή καυσίμων.


Πηγή: dnews.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html