"Η αλήθεια για τα γκολ Σπόραρ, Ιωαννίδη - Κι αυτοί οι Έλληνες ήθελαν Κάλενς - Ανατροπή με διεθνή άσο στο λιμάνι" « Enimerosi 247

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

"Η αλήθεια για τα γκολ Σπόραρ, Ιωαννίδη - Κι αυτοί οι Έλληνες ήθελαν Κάλενς - Ανατροπή με διεθνή άσο στο λιμάνι"

 


Τα πρότζεκτ του ΠΑΟΚ, η ομάδα που ετοιμάζεται να αλλάξει χέρια, ποιος κοίταζε τον Κάλενς, στην... πρίζα Μπένετ και Κόλμαν. «Καίνε» οι Φήμες.

Καθημερινά οι πληροφορίες πέφτουν με τη μορφή καταιγίδας. Πριν όμως, οι ειδήσεις γίνουν ανακοινώσεις, έχουν ξεκινήσει από το επίπεδο της φημολογίας.


Εδώ, κάθε μέρα, στο newsroom του SDNA, σταχυολογούμε για εσάς, τα μεγάλα ή τα ψιλά γράμματα ειδήσεων που δημοσιεύονται ή κυκλοφορούν και σας τα παραδίδουμε στην... πόρτα. Έτσι θα έχετε πλήρη εικόνα για όσα παίζουν στην αθλητική «πιάτσα» σε επίπεδο μεταγραφών και όχι μόνο φυσικά.


*Μέσα σε όλα που έγιναν αυτό το καλοκαίρι, θα πρέπει να σημειώσουμε και το εξής: Ο ΠΑΟΚ έκανε πωλήσεις, αξιοποίησε το δυναμικό του, έφτιαξε ένα καλύτερο ρόστερ χωρίς να σπαταλήσει χρήματα και κυρίως, κράτησε τα τρία πολύ μεγάλα πρότζεκτ του, Κοτάρσκι, Κωνσταντέλια και Κουλιεράκη και δεν τα ακούμπησε. (FORZA)


*Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει δείξει ενδιαφέρον για να αποκτήσει δανεικό τον Φαντιγκά, αλλά ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί. Ο νεαρός μέσος είχε φανεί πως άρεσε στον Κορδόν και τον Μαρτίνεθ, όμως, όταν ήρθε η ώρα της κρίσης «κόπηκε». Θεωρούν ότι πρέπει να πάρει παιχνίδια σε υψηλό επίπεδο για να δυναμώσει ακόμη περισσότερο και γι’ αυτό όλα δείχνουν ότι θα φύγει δανεικός. (ΦΩΣ)


*Κουίζ; Σε ποια σουπερλιγκάτη ΠΑΕ γίνεται κουβέντα με ενδιαφερόμενο επενδυτή που θέτει ως απαραίτητη προϋπόθεση να είναι τα πάντα –οικονομικά- τακτοποιημένα προτού αγοράσει; (ΩΡΑ)


*Ο Ίνγκι Ίνγκασον αποφάσισε πως η Μίντιλαντ ήταν ο ιδανικός προορισμός γι’ αυτόν πιέζοντας μάλιστα να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ. Ο Ισλανδός βλέπει για την ώρα τα πράγματα να μην πηγαίνουν όπως ο ίδιος θα ήθελε και σχεδίασε και πλέον κάνει δεύτερες σκέψεις, αλλά πλέον είναι αργά. (FORZA)


*Ο Θανάσης Ανδρούτσος ανανέωσε το συμβόλαιό του το καλοκαίρι με τον Ολυμπιακό, επειδή στον Πειραιά τον πιστεύουν. Όμως φαίνεται ότι είναι πολύ πίσω στις επιλογές του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και είναι λογικό να ακούγονται πολλά για το μέλλον του. Αν έρθει πρόταση από την Ελλάδα, που θα τους ικανοποιεί όλους, τότε θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σούπερ Λίγκα. Αν έρθει από το εξωτερικό, τότε θα συνεχίσει εκτός συνόρων. Αν αποφασιστεί να μείνει στο λιμάνι για να βοηθήσει όποτε παραστεί ανάγκη, τότε θα μείνει. Θα γίνει μια κουβέντα όλων των εμπλεκόμενων πλευρών για να αποφασιστεί το καλύτερο για τον 26χρονο. (ΦΩΣ)


*Ο Αχμέντ Χασάν θέλει ακόμη λίγο χρόνο… Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι μετά τις 15 του μηνός, θα αρχίσει να μπαίνει σε ρυθμούς προπονήσεων. Έως το τέλος Σεπτεμβρίου αναμένεται να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και να είναι σε θέση να προπονηθούν με τις μηχανές στο… φουλ. Πάντως, ο Αιγύπτιος δεν υπολογίζεται από τον Μαρτίνεθ. (ΦΩΣ)


*Έχει δημιουργηθεί σε πολλούς η εντύπωση ότι ο Φώτης Ιωαννίδης σκοράρει πιο συχνά ως αλλαγή παρά βασικός. Λογικό, διότι πέρυσι (αλλά και εφέτος, με τη Μαρσέιγ) έβαζε γκολ όταν ερχόταν από τον πάγκο. Όμως τα νούμερα έχουν… διαφορετική άποψη. Από τα 20 γκολ του με το Τριφύλλι, τα 13 είναι ως βασικός και τα 7 από τον πάγκο. Το πιο εντυπωσιακό; Πιο συχνά (ποσοστιαία) σκοράρει ο Σπόραρ ως αλλαγή! Από τα 17 γκολ του, τα 10 είναι ως βασικός και τα 7 ως αλλαγή! (LIVE SPORT)


*Μπορεί ο Αλεξάντερ Κάλενς να έρχεται ως rookie στο ελληνικό πρωτάθλημα, ωστόσο στο παρελθόν είχε «παίξει» για δύο ελληνικές ομάδες. Τον Απρίλιο του ’16 και την περίοδο που αγωνιζόταν στη Νουμάνθια, βρέθηκε στις «κεραίες» του τμήματος σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ, άφησε καλές εντυπώσεις, αλλά μέχρι εκεί. Πριν από 1,5 χρόνο ως παίκτης της Νιου Γιορκ Σίτι, υπήρξε μια ιχνηλάτηση από πλευράς Άρη, ωστόσο παρά το θετικό report, το οικονομικό στάθηκε εμπόδιο για την έναρξη ουσιαστικών συζητήσεων. (ΩΡΑ)


*Μέσω της μεταγραφής του Αλεξάντερ Κάλενς, η ΑΕΚ άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας και κανάλι με το μανατζερικό γραφείο (DV7 Management), με το οποίο συνεργάζεται ο διεθνής Περουβιανός στόπερ. Σημειωτέον πως «σημαιοφόρος» του εν λόγω γραφείου -βάση χρηματιστηριακής αξίας- είναι ο Ισπανός επιθετικός της Μπράγκα, Αμπέλ Ρουίζ. (ΩΡΑ)


*Οι κακές επιδόσεις των Ελλήνων διαιτητών στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος, αναπόφευκτα έρχονται να βάλουν στην… πρίζα (και) τον Στιβ Μπένετ ενόψει της συνέχειας. Έρχονται δύσκολες ημέρες. (FORZA)


*Μηδέν εις το πηλίκο ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Περιστερίου είναι η μοναδική από τους 14 «εταίρους» της Super League που δεν έχει καταφέρει να ρίξει κανέναν βαθμό στο σακούλι. Η βαριά ήττα (4-0) από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και από τη νεοφώτιστη Κηφισιά (2-1) συνοδεύτηκαν από υποτονικές εμφανίσεις κι έτσι ο Κρις Κόλμαν ασφαλώς και έχει λόγους να μην αισθάνεται ασφαλής στην προπονητική καρέκλα. (FORZA)

sdna.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html