Η αεροπορική εταιρεία που θα σου επιτρέπει να ταξιδεύεις χωρίς ρούχα « Enimerosi 247

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Η αεροπορική εταιρεία που θα σου επιτρέπει να ταξιδεύεις χωρίς ρούχα




Μια όχι και τόσο συνηθισμένη ανακοίνωση..

Υπάρχουν αρκετές φορές που διαβάζεις μια είδηση και πρέπει να την ξαναδιαβάσεις για να την πιστέψεις. Όπως συνέβη με αυτήν εδώ. Ότι δηλαδή η αεροπορική εταιρεία «Japan Airlines», έκανε μια παράξενη ανακοίνωση.


Οι επιβάτες της λέει ότι μπορούν να ταξιδέψουν χωρίς να φοράνε ρούχα, με τα ρούχα τους να τα παίρνουν πίσω στο τέλος του ταξιδιού τους, όταν δηλαδή επιστρέψουν στην Ιαπωνία.


Η ιδέα αυτή, που δεν είναι και ότι πιο συνηθισμένο έχουμε ακούσει, έχει λέει ως στόχο να έχει το αεροπλάνο λιγότερο βάρος, αφού θα απουσιάζουν οι βαλίτσες. Αν έχει λιγότερο βάρος, όπως έχει διαπιστωθεί, το αεροπλάνο ξοδεύει λιγότερα καύσιμα, τα οποία είναι και ακριβά και μολύνουν το περιβάλλον.


Το πρόγραμμα ονομάζεται «Any Wear, Anywhere», το οποίο βέβαια αρχικά θα λειτουργήσει πιλοτικά. Οι επιβάτες πάντως θα επιλέγουν εκείνοι τι ρούχα θα φορέσουν. Μπερδευτήκατε; Μισό λεπτό να το ξεδιαλύνουμε.


Οι επιβάτες θα μπαίνουν στο αεροπλάνο χωρίς ρούχα. Το μόνο που θα φέρνουν είναι κάλτσες και εσώρουχα. Ύστερα θα επιλέγουν τα ρούχα που θα πάρουν όταν φτάσουν στον τελικό προορισμό τους. Τα ρούχα θα είναι από δεύτερο χέρι και θα μπορούν να τα κρατήσουν έως και δυο εβδομάδες, ενώ θα πρέπει να τα επιστρέψουν πριν την αναχώρησή τους για την Ιαπωνία.


Πληροφορίες: fastcompany.com
Πηγή: e-radio.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html