Έπεσε το κάστρο: Ο Άρης Πορτοσάλτε έθεσε θέμα παραίτησης του Κυριάκου Μητσοτάκη - «Αν δεν μπορεί ας έρθει κάποιος άλλος να αναλάβει» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

Έπεσε το κάστρο: Ο Άρης Πορτοσάλτε έθεσε θέμα παραίτησης του Κυριάκου Μητσοτάκη - «Αν δεν μπορεί ας έρθει κάποιος άλλος να αναλάβει»

Κατηγορία Πολιτική στις   1:28 π.μ.  |  Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023


Αίσθηση προκαλεί ότι στον αέρα του ΣΚΑΪ ο Άρης Πορτοσάλτε, έθεσε θέμα παραίτησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, ώστε να αναλάβεi κάποιος άλλος που μπορεί να αντιμετωπίσει τις καταστάσεις!


«Αν δεν μπορεί ας έρθει κάποιος άλλος να αναλάβει»


«Έχω την αίσθηση ότι η κυβέρνηση τον τελευταίο καιρό τα έχει χαμένα. Πρέπει να μπει τέλος στο ξερχαβάλωμα» ανέφερε ο Άρης Πορτοσάλτε και συμπλήρωσε: «Έχουμε συνηθίσει τον Μητσοτάκη του κορωνοϊού. Αν δεν μπορεί ας έρθει κάποιος άλλος να αναλάβει».


"Κολαφος" η Άντζυ Σαμίου: «Είναι ιδιοφυΐα στα fake news» - Η νέα απάντηση στον Άρη Πορτοσάλτε 


Ο Άρης Πορτοσάλτε, κατά τη διάρκεια μια πολιτικής συζήτησης στον αέρα της εκπομπής «Σήμερα», έφερε στην κουβέντα την Άντζυ Σαμίου. Η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε στον δημοσιογράφο μέσω twitter, ωστόσο το πρωί της Παρασκευής 19/5 μίλησε εκ νέου στο «Πρωινό».


"Κολαφος" η Άντζυ Σαμίου για τον Άρη Πορτοσάλτε


Πιο συγκεκριμένα, η Άντζυ Σαμίου δήλωσε: «Ο κύριος Πορτοσάλτε είναι ιδιοφυΐα στα fake news. Τον συγχαίρω γιατί η μόνη αλήθεια που τον έχω ακούσει να λέει μέχρι σήμερα είναι να λέει ότι η Άντζυ Σαμίου είναι ΣΥΡΙΖΑ. Τι θα πει από παλιά; Πόσο παλιό είναι το ΣΥΡΙΖΑ; Νομίζω ότι ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει και ακούει… Έχει και κρίση. Ελπίζω στην ορθή κρίση του κόσμου για να καταλάβει ποιοι τον κοροϊδεύουν, ποιοι τον παραπλανούν και ποιοι του λένε την αλήθεια».


«Δεν πολιτεύομαι, εγώ απλώς ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ. Δεν πολιτεύομαι γιατί δεν υπάρχει λόγος να πολιτευτώ. Αν βέβαια γίνει κάποια στιγμή, αν τύχει, αν μπορέσω κάποια στιγμή να προσφέρω, θα το σκεφτώ. Ποτέ δεν βάζω το απόλυτο όχι σε αυτό. Όμως αυτή τη στιγμή δεν είναι κάτι που σκέφτομαι» πρόσθεσε επίσης, η Άντζυ Σαμίου.



Πηγή: Athensmagazine.gr:

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html