Οι ένοπλες δυνάμεις έστησαν γέφυρα μέσα σε 30 ώρες για την επανένωση του Βόλου με το Πήλιο « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Οι ένοπλες δυνάμεις έστησαν γέφυρα μέσα σε 30 ώρες για την επανένωση του Βόλου με το Πήλιο

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   11:16 π.μ.  |  Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023



Στη μάχη για την αντιμετώπιση των συνεπειών που άφησε πίσω της η κακοκαιρία Daniel, ρίχτηκαν οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας. Μέσα σε 30 ώρες ολοκλήρωσαν την εγκατάσταση της μεταλλικής γέφυρας στα Καλά Νερά στο Πήλιο.


Μέσα σε 30 ώρες, οι ένοπλες δυνάμεις ολοκλήρωσαν την εγκατάσταση μιας μεταλλικής γέφυρας στην Καλά Νερά του Πηλίου, μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel.


Σύμφωνα με ανάρτηση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), η μεταλλική αυτή γέφυρα τύπου «ΜΠΕΛΕΫ» ανεγέρθηκε για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου μεταξύ Πηλίου και Βόλου, το οποίο είχε διακοπεί λόγω των επιπτώσεων της κακοκαιρίας.



Όπως αναφέρει το ΓΕΕΘΑ, η μεταλλική γέφυρα έχει μήκος 30 μέτρα και μπορεί να αντέξει βάρος 16 τόνων, επιτρέποντας τη διέλευση επιβατικών αυτοκινήτων και φορτηγών.


Όλα αυτά συνέβησαν ενώ από νωρίς το πρωί στήθηκε εναέρια γέφυρα με τη χρήση ελικοπτέρων μεταξύ των απομονωμένων περιοχών στο Πήλιο και το Βόλο. Αυτό έγινε για να μεταφερθούν στο νοσοκομείο όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και να προμηθεύονται τρόφιμα όσοι παραμένουν στα σπίτια τους.


Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ελικόπτερα που συμμετέχουν στην επιχείρηση φτάνουν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου παραλαμβάνουν τρόφιμα και εμφιαλωμένο νερό. Στη συνέχεια, μεταφέρουν τις προμήθειες αυτές σε περιοχές όπου έχουν εγκλωβιστεί άνθρωποι στο ανατολικό Πήλιο, κυρίως στο Πουρί, τη Ζαγορά και το Χορευτό. Τα χωριά αυτά εξακολουθούν να στερούνται νερού, τροφίμων και ηλεκτρικού ρεύματος.


Επιπλέον, τα ίδια ελικόπτερα συνεχίζουν να πραγματοποιούν πτήσεις σε άλλους οικισμούς όπως το Ανήλιο, το Μακρυρράχι, το Μουρέσι, το Ξουρίχτι, η Ανάληψη και άλλα μικρότερα χωριά.



Πηγή: gazzetta/gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html