Βίντεο σοκ: 15χρονη κυκλοφορεί αιμόφυρτη στους δρόμους πόλης μετά το βιασμό της « Enimerosi 247

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

Βίντεο σοκ: 15χρονη κυκλοφορεί αιμόφυρτη στους δρόμους πόλης μετά το βιασμό της


Σοκ και οργή στην Ινδία και σε όλον τον κόσμο προκαλεί, βίντεο που δείχνει ανήλικο κορίτσι, να τριγυρνά αιμόφυρτο σε δρόμο του κρατιδίου Πραντές, μετά από βιασμό του.


Σοκ και οργή στην Ινδία και σε όλον τον κόσμο προκαλεί, βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και δείχνει ανήλικο κορίτσι, να τριγυρνά αιμόφυρτο σε δρόμο του κρατιδίου Πραντές, μετά από βιασμό του και να ζητά βοήθεια από τους περαστικούς.


Σύμφωνα με το BBC, πολλοί άνθρωποι εξέφρασαν την οργή τους μετά το βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης που έδειξε έναν άνδρα να φαίνεται να χαιρετάει το κορίτσι όταν τον πλησιάζει.


Ωστόσο, η αστυνομία δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ότι το κορίτσι το οποίο περπατούσε στην πόλη Ουχάιν, για περισσότερες από δύο ώρες, βοηθήθηκε τελικά, από κάποιους ανθρώπους.


Ανώτερος αξιωματούχος της αστυνομίας δήλωσε ότι η ιατρική εξέταση έδειξε ότι το κορίτσι βιάστηκε. Δύο άνδρες, και οι δύο οδηγοί συνελήφθησαν την Πέμπτη, αφού η αστυνομία εξέτασε το υλικό από κάμερες ασφαλείας. Τέσσερις άλλοι έχουν τεθεί υπό κράτηση.



Πηγή: dnews.gr



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html