Cosmote: Ανακοίνωσε ασύληπτη προσφορά – Δείτε τι δίνει σε όλους τους πελάτες της « Enimerosi 247

Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

Cosmote: Ανακοίνωσε ασύληπτη προσφορά – Δείτε τι δίνει σε όλους τους πελάτες της



 Φοβερό δώρο για όλους τους πελάτες της από την Cosmote για τις υπόλοιπες ημέρες του φετινού καλοκαιριού. Δείτε την προσφορά.


Χρησιμοποιείτε πολλά δεδομένα και αγχώνεστε για το αν θα σας φθάσουν φέτος το καλοκαίρι;


Η Cosmote έχει τη λύση για εσάς με μια φοβερή προσφορά.


Cosmote: Η σούπερ προσφορά για unlimited data


Απεριόριστα data μόνο με €10,90 το μήνα για όλο το καλοκαίρι δίνει η COSMOTE σε όλους τους συνδρομητές της.


Με στόχο να απολαύσουν τις δυνατότητες του βραβευμένου δικτύου της και φέτος το καλοκαίρι, η COSMOTE προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές της απεριόριστα data για 30 ημέρες με €10,90. Για να μπορούν να σερφάρουν online, να ψυχαγωγούνται και να εργάζονται ξέγνοιαστα, όπου κι αν βρίσκονται.


Η προσφορά ισχύει για τους συνδρομητές κινητής COSMOTE Συμβολαίου (οικιακούς και εταιρικούς), Mobile Internet, Καρτοσυμβολαίου, Business Cost Control, COSMOTE Neo & Καρτοκινητής.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενεργοποιήσουν την καλοκαιρινή προσφορά οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμούν με δυνατότητα επαναγοράς. Η προσφορά ισχύει έως και την Πέμπτη 31 Αυγούστου.


Από τη στιγμή ενεργοποίησης του πακέτου και για ένα μήνα, οι συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση σε απεριόριστα data, χωρίς κανέναν περιορισμό στις ταχύτητες.


Η ενεργοποίηση της προσφοράς γίνεται εύκολα και γρήγορα μέσω του COSMOTE app και του WHAT’S UP app.


Σπουδαία κίνηση από την Cosmote – Τι έδωσε σε πελάτες


Η COSMOTE στηρίζει τους συνδρομητές της στην Ανατολική Αττική και το Λουτράκι Κορινθίας που πλήττονται από τις φωτιές.


Έτσι, για τις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας τους προσφέρει δωρεάν 1.500 λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και δωρεάν 15GB για χρήση Internet από το κινητό, σε όλους τους συνδρομητές κινητής -συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής, οικιακούς και εταιρικούς- για 15 ημέρες (με ισχύ από σήμερα 17/07/23).


Όλοι οι δικαιούχοι συνδρομητές θα ενημερωθούν για την ενεργοποίηση των δωρεάν πακέτων, μέσω γραπτών μηνυμάτων (SMS).


Επιπλέον, για τη διευκόλυνση των συνδρομητών της, η COSMOTE αναστέλλει μέχρι και την 01/08/2023 κάθε διαδικασία για -οριστική ή προσωρινή- φραγή για όλες τις συνδέσεις COSMOTE σταθερής, κινητής και συνδρομητικής τηλεόρασης στις εν λόγω πληγείσες περιοχές.


Δώρο Cosmote TV για δύο μήνες από τη Stoiximan


Τα προκριματικά του Champions League κορυφώνονται στην πορεία προς τα play offs της διοργάνωσης. Το Europa League με τον Ολυμπιακό παρόντα σε αυτή τη διαδικασία, αλλά κι αυτά του Europa Conference League, μονοπωλούν δεδομένα τις ποδοσφαιρικές ματιές αυτή την εποχή, με το ελληνικό ενδιαφέρον να είναι τεράστιο, από τη στιγμή που οι ομάδες μας ελπίζουν να βρίσκονται σε ομίλους διοργάνωσης τη σεζόν 2023/24.


Αρχής γενομένης από τα εντός έδρας ματς της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού σε Champions League και Europa League, οι φίλοι των ομάδων θα απολαύσουν όλη αυτή τη δράση μέσα από την προσφορά της Stoiximan σε συνεργασία με την Cosmote TV.


Οι πρωταθλητές παίζουν απέναντι στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, o Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μαρσέιγ κι ο Ολυμπιακός κάνει πρεμιέρα, παραδοσιακά ευρωπαϊκή, απέναντι στη Γκενκ.


Η Stoiximan Super League, ξεκινά στις 18 Αυγούστου και αναμφίβολα αποτελεί ένα γεγονός κυρίαρχο για τους ποδοσφαιρόφιλους, ειδικά μετά την εκπληκτική περυσινή διαδρομή που ανέβασε τα επίπεδα της προσοχής σε μεγάλο βαθμό.


Τα εντός έδρας παιχνίδια της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού θα είναι διαθέσιμα μέσα από τα αθλητικά κανάλια της Cosmote TV κατά το δίμηνο της διάρκειας της προσφοράς.


Παράλληλα, οι εντός έδρας αγώνες του Βόλου, του ΟΦΗ, του Παναιτωλικού, της Λαμίας και της Κηφισιάς θα δώσουν ακόμα μεγαλύτερο πλήθος επιλογών στο δέκτη σου.


Aν θες όλα τα παραπάνω, δεν έχεις παρά να χρησιμοποιήσεις τον κωδικό “COSMOTETV” στην σούπερ προσφορά* γνωριμίας της Stoiximan!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις


Πηγή: newsme.gr


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html