Ημίχρονο στο Απόστολος Νικολαΐδης « Enimerosi 247

Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

Ημίχρονο στο Απόστολος Νικολαΐδης

 

Ημίχρονο ΠΑΟ 2-0. ΒΟΛΟΣ
45+5'
Φάουλ, Βόλος

Το 2-0 για τον Παναθηναϊκο με σκόρερ τον Ιωαννίδη στο 37ο λεπτό


45+3'
Φάουλ, Βόλος

Το επικίνδυνο γύρισμα του Κώτσιρα από τα αριστερά


ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΝ: 4'
45'
Φάουλ, Βόλος
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ... ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ
Οι πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα δεν έχουν επηρεάσει αρνητικά τον Παναθηναϊκό, με τους πράσινους να παίζουν με όρεξη και έχουν αφήσει ικανοποιημένους τόσο τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς όσο και τους οπαδούς της ομάδας.

43'
Κόρνερ, Παναθηναϊκός

41'
Απόκρουση, Παναθηναϊκός
41'
Σουτ στην εστία, Βόλος
Αντόνιο Λούνα

41'
Φάουλ, Παναθηναϊκός
40'
Κόρνερ, Παναθηναϊκός
38'
Φάουλ, Παναθηναϊκός

Το δεύτερο γκολ "ψηνόταν" βάσει της εικόνας του Παναθηναϊκού και ήρθε τελικά στο 37ο λεπτό, με τον Μπερνάρ να εκτελεί κόρνερ από τα δεξιά και τον Ιωαννίδη να νικάει με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής τον Σιαμπάνη.



37'

Γκολ

2:0

ΓΚΟΛ

Παναθηναϊκός

Φώτης Ιωαννίδης


37'

Κόρνερ, Παναθηναϊκός

35'

Φάουλ, Βόλος

34'

Ελεύθερο, Βόλος

ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Πολύ κοντά στο δεύτερο γκολ ο Παναθηναϊκός στο 33', με τον Κώτσιρα να επιτίθεται κατά μέτωπο και να τρυπάει την άμυνα του Βόλου, για να κάνει το πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και να υποχρεώσει τον Σιαμπάνη να αποκρούσει με το πόδι.



33'

Απόκρουση, Βόλος

33'

Σουτ στην εστία, Παναθηναϊκός

Μπένιαμιν Βέρμπιτς


33'

Κόρνερ, Παναθηναϊκός

33'

Σουτ στην εστία, Παναθηναϊκός

Γιάννης Κώτσιρας


PASSING GAME ΑΠΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΠΟ ΒΟΛΟ

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεπεράσει ήδη τις 220 πάσες στο ματς έναντι μόλις 30 των φιλοξενουμένων.




Ο Παναθηναϊκός έχει μπει από νωρίς στη θέση το οδηγού και κρατάει τα ηνία χωρίς να αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα, με τους παίκτες του Βόλου να μην έχουν ανέβει ψηλά και να επιλέγουν να αμύνονται στο δικό τους μισό γήπεδο.



31'

Οφσάιντ, Βόλος


Η απομάκρυνση του Μάγκνουσον με "ψαλιδάκι"




Η προσπάθεια του Βέρμπιτς να βγάλει ασίστ με τακουνάκι στον Ιωαννίδη



24'

Φάουλ, Παναθηναϊκός


Το 1-0 του Παναθηναϊκού με σκόρερ τον Τσέριν στο 11ο λεπτό



23'

Απόκρουση, Βόλος

23'

Σουτ στην εστία, Παναθηναϊκός

Φίλιπ Μλαντένοβιτς


22'

Φάουλ, Παναθηναϊκός

ΚΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ

Η πρώτη επικίνδυνη επίσκεψη του Βόλου στα αντίπαλα καρέ καταγράφηκε στο 20', με τον Άλχο να κάνει τη σέντρα από τα δεξιά και τον Μαχαίρα να παίρνει την κεφαλιά που έφυγε άουτ χωρίς να προβληματίσει ιδιαίτερα τον Μπρινιόλι.



21'

Φάουλ, Βόλος

21'

Κόρνερ, Παναθηναϊκός

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ο στόχος του Παναθηναϊκού να πετύχει γρήγορο γκολ επετεύχθη, με τους πράσινους να συνεχίζουν να έχουν τον έλεγχο και να πιέζουν για δεύτερο γκολ.



20'

Ελεύθερο, Παναθηναϊκός

20'

Σουτ εκτός εστίας, Βόλος

Θεοδόσης Μαχαίρας


19'

Φάουλ, Βόλος


Η είσοδος των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο



16'

Ελεύθερο, Παναθηναϊκός

16'

Σουτ εκτός εστίας, Βόλος

Νικολάι Άλχο


16'

Επιστροφή απο τραυματισμό, Βόλος

15'

Φάουλ, Βόλος


Ο Μπαρτ Σένκεφελεντ σε προσπάθειά του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης



15'

Τραυματισμός, Βόλος

Χρίστος Σιέλης


13'

Φάουλ, Παναθηναϊκός

11'

Γκολ

1:0

ΓΚΟΛ

Παναθηναϊκός

Άνταμ Τσέριν


Ο Παλάσιος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Κρούζλιακ δεν μπόρεσε να απομακρύνει, με τη μπάλα να στρώνεται στον Τσέριν, που με κοντινό ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Σιαμπάνη για να βάλει μπροστά στο σκορ τον Παναθηναϊκό.



11'

Φάουλ, Παναθηναϊκός


Ο "στρατηγός" του Παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου, Μίμης Δομάζος, παρακολουθεί το ματς των πρασίνων με τον Βόλο από τις εξέδρες της Λεωφόρου



ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο κύλησε το πρώτο πεντάλεπτο, με τους πράσινους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων έχοντας τη μπάλα στα πόδια τους χωρίς όμως να έχουν πατήσει επικίνδυνα στην περιοχή του Βόλου.



7'

Φάουλ, Βόλος

ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

Στον πάγκο του Παναθηναϊκού βρίσκονται οι: Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Σπόραρ, Πάλμερ-Μπράουν, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο.


Στον πάγκο του Βόλου κάθονται οι: Παπαδόπουλος, Ασλανίδης, Καραγιάννης, Κίτσος, Τριανταφύλλου, Μεταξάς, Μπαριέντος, Τάχατος, Μωραϊτης.




3'

Ελεύθερο, Βόλος

1'

Φάουλ, Παναθηναϊκός

ΣΕΝΤΡΑ

ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΑ


ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΙ ΧΟΥΑΝΚΑΡ ΚΑΙ ΓΕΒΝΤΑΪ

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προχώρησε σε σαρωτικό rotation για να δώσει ανάσες σε αρκετούς παίκτες του, με χαρακτηριστικό παράδειγμα να είναι η επιλογή του να αφήσει εκτός αποστολής των πρασίνων τους Χουάνκαρ και Γεβντάι.




Λιγότερα από 10 λεπτά έμειναν για την έναρξη του ματς στην Λεωφόρο, με τον Παναθηναϊκό να θέλει τη νίκη κόντρα στον Βόλο για να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα και να παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία ενόψει του απόλυτου κρας-τεστ στο ΟΑΚΑ με την Μπράγκα με φόντο τους ομίλους του Champions League.


ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ

Η τελευταία απώλεια σε εντός έδρας πρεμιέρα για τον Παναθηναϊκό ήταν στις 27 Αυγούστου 2009, όταν έμεινε στο 1-1 με την Ξάνθη. Πέρσι οι Πράσινοι είχαν αρχίσει το πρωτάθλημα με δέκα διαδοχικές νίκες, με εκείνη απέναντι στον Βόλο στην Μαγνησία να είναι η δέκατη, αφού μετά ακολούθησε η ισοπαλία 1-1 με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.



ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ

Η περασμένη σεζόν βρήκε τις δύο ομάδες να αναμετρώνεται έξι συνολικά φορές, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει τη νίκη σε πέντε ματς και τον Βόλο να αποσπάει ισοπαλία στην Λεωφόρο από τους πράσινους στα playoffs της Stoiximan Super League.




Η ενδεκάδα του Βόλου: Σιαμπάνης, Άλχο, Σιέλης, Κρούζλιακ, Λούνα, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Ντέλετιτς, Κόμπα, Μαχαίρας, Μραζ



ΕΠΤΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΡΑΓΚΑ

Ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε την περασμένη Τετάρτη στην Πορτογαλία και από τη στιγμή που σε τρία 24ωρα από τώρα δίνει την κρίσιμη ρεβάνς με την Μπράγκα με έπαθλο ένα εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε να κάνει επτά αλλαγές στην ενδεκάδα. Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ.




Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Μλαντένοβιτς, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Πέρεθ, Τσέριν, Μπερνάρ, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης




ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Καλησπέρα σας! Σε περίπου μισή ώρα έχουμε σέντρα στο γήπεδο της Λεωφόρου, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Βόλο για την 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τους πράσινους να δίνουν το πρώτο τους παιχνίδι στο πρωτάθλημα (είχε αναβληθεί η πρεμιέρα τους απέναντι στον Ατρόμητο) και τους Θεσσαλούς να προέρχονται από το εντός έδρας 2-2 με την Λαμία.

Sport24.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html