Τραυματίστηκαν πυροσβέστες στη φωτιά της Καβάλας, κάηκε πυροσβεστικό όχημα - Καίγονται σπίτια στο χωριό Διαλεκτό « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

Τραυματίστηκαν πυροσβέστες στη φωτιά της Καβάλας, κάηκε πυροσβεστικό όχημα - Καίγονται σπίτια στο χωριό Διαλεκτό

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   5:09 μ.μ.  |  Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023


Τραυματίστηκαν πυροσβέστες στην επιχείρηση κατάσβεσης στη μεγάλη φωτιά στην Καβάλα. Κάηκε ένα πυροσβεστικό όχημα.


Τραυματίστηκαν πυροσβέστες στην επιχείρηση κατάσβεσης στη μεγάλη φωτιά στην Καβάλα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κάηκε ένα πυροσβεστικό όχημα. 


Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα των πυροσβεστών μπήκε μέσα στη φωτιά κατά την επιχείρηση κατάσβεσης, με αποτέλεσμα να καεί. Δύο πυροσβέστες έχουν υποστεί εγκαύματα στα χέρια και στο πρόσωπο, και έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Συμφωνά με το kavalanews.gr, η φωτιά κινείται προς το χωριό Δαμασκηνιά, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο χωριό Διαλεκτό έχουν καεί και σπίτια.


Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας (21/8) σε δασική έκταση (και) στην περιοχή Διαλεκτό Καβάλας. Στο σημείο έχουν σπεύσει 12 πυροσβέστες, έξι οχήματα και ένα αεροσκάφος. Η φωτιά ξέσπασε και καίει δασική έκταση στην περιοχή Διαλεκτό της Καβάλας. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στις φλόγες έχουν παραδοθεί ελαιώνες και καλλιέργειες.


Λίγο πριν τις 15:00 εστάλη μήνυμα από το 112 για όσους βρίσκονται στο Διαλεκτό να εκκενώσουν με κατεύθυνση νότια προς την Παλαιά Εθνική Οδό.



Πηγή: dikaiologitika.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html