«Παναθηναϊκός και Φενέρ συμφώνησαν για την μεταγραφή του Αράο»! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σημαντική είδηση:

Συνελήφθη γνωστός δικηγόρος

Τρίτη 15 Αυγούστου 2023

«Παναθηναϊκός και Φενέρ συμφώνησαν για την μεταγραφή του Αράο»!

Κατηγορία Παναθηναικός στις   1:44 μ.μ.  |  Τρίτη 15 Αυγούστου 2023



Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο,Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σε όλα με τη Φενέρ για τον Ουίλιαν Αράο και κάπως έτσι επιβεβαιώνεται το αποκλειστικό ρεπορτάζ του SDNA.

Για οριστική συμφωνία ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Φενέρμπαχτσε κάνει λόγο ο γνωστός Τούρκος δημοσιογράφος, Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου. Το SDNA από χθες σας έχει αποκαλύψει ότι οι πράσινοι είναι μια ανάσα από την απόκτηση του 31χρονου Βραζιλιάνου χαφ, Ουίλιαν Αράο και τα νέα από την Τουρκία έρχονται για να το επιβεβαιώσουν.


Νωρίτερα μάλιστα ο Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου είχε σημειώσει ότι ο Αράο αποχαιρετά τους συμπαίκτες του και πλέον δεν είναι απίθανο να υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις το πολύ μέχρι αύριο. 




Οι πράσινοι θυμίζουμε ότι θα δώσουν ένα ποσό πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ στην τουρκική ομάδα ενώ και ο Αράο θα πάρει ένα πολύ καλό συμβόλαιο για να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.


Ο Παναθηναϊκός δούλεψε με απόλυτη μυστικότητα τις τελευταίες εβδομάδες την υπόθεση και είναι μια ανάσα από το να ολοκληρώσει ένα άκρως σημαντικό deal, δημιουργώντας κατ΄ επέκταση μια σούπερ σύνθεση στη μεσαία του γραμμή. 

sdna.gr


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html