Άντρας προσπάθησε να βιάσει άλογο στα Κάτω Λεχώνια – «Το έριξε κάτω και άρχισε τις περιπτύξεις» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 27 Αυγούστου 2023

Άντρας προσπάθησε να βιάσει άλογο στα Κάτω Λεχώνια – «Το έριξε κάτω και άρχισε τις περιπτύξεις»

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   6:46 μ.μ.  |  Κυριακή 27 Αυγούστου 2023



Απίστευτο περιστατικό κακοποίησης ζώου καταγγέλθηκε στην αστυνομία στη Μαγνησία. Αρνητικός πρωταγωνιστής ένας άντρας, ο οποίος αποπειράθηκε να βιάσει ένα άλογο.


Ξεπερνά ακόμη και την πλέον νοσηρή φαντασία μία επώνυμη καταγγελία που έγινε στις αστυνομικές Αρχές της Μαγνησίας. Όπως έγραψε ο taxydromos.gr, σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, την Παρασκευή, 25 Αυγούστου, ένας άντρας από την περιοχή του κεντρικού Πηλίου, πήγε σε κτήμα στην παραλία των Κάτω Λεχωνίων και αποπειράθηκε να βιάσει ένα άλογο, και συγκεκριμένα μία θηλυκή φοράδα!


«Το έριξε κάτω, του έδεσε τα μπρος με τα πίσω πόδια (σ.σ. παστούρωμα) και άρχισε τις περιπτύξεις», αναφέρει ο άνθρωπος που έκανε την καταγγελία.


«Ευτυχώς εκείνη την ώρα επέστρεφε ο ιδιοκτήτης και δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την εμετική πράξη του. Τον κυνηγήσαμε αλλά χάθηκε…», περιέγραψε στην αστυνομία όπου κατήγγειλε το πρωτοφανές συμβάν.


Οι Αρχές της Μαγνησίας έχουν πλέον στη διάθεσή τους τα χαρακτηριστικά του φερόμενου ως δράστη, και τις επόμενες ώρες αναμένεται να φτάσουν στα ίχνη του.


Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html