Πάει για το μπαμ ο Παναθηναϊκός στη ”δύση” των μεταγραφών « Enimerosi 247

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Πάει για το μπαμ ο Παναθηναϊκός στη ”δύση” των μεταγραφών

 


Αν μια ομάδα έχει κλέψει στο πεδίο των μεταγραφών την παράσταση μέχρι τώρα αυτός είναι ο Παναθηναϊκός. Γέμισε το ρόστερ, έδωσε βάθος και επιλογές στον Γιοβάνοβιτς. Δυο τουλάχιστον λύσεις στην πρώτη γραμμή, για κάθε θέση. Κινήθηκε γρήγορα για να γίνει ανταγωνιστικός. Έκανε κινήσεις ουσίας όχι για το εφέ. Και τεχνική ηγεσία, τμήμα σκάουτινγκ και διοίκηση που στηρίζει αθόρυβα, έκαναν κατά κοινή ομολογία αυτό που έπρεπε! ΠΑΓΚΑΚΗΣ: Πάει για το μπαμ ο Παναθηναϊκός στη δύση των μεταγραφών


Όμως, όπως σας γράψαμε την ημέρα της κρίσιμης μάχης του Παναθηναϊκού με την Μπράγκα, σε άρθρο του paopantou.gr, ο Παναθηναϊκός δεν έχει κλείσει τις μεταγραφές του. Υπάρχει για να είμαι πιο ακριβής μια υφέρπουσα φημολογία, περί “αντίο” του Βέρμπιτς και έπαιξε στην πιάτσα το όνομα του Εμβιλά, δηλαδή γράφτηκε εννοώ πως προτάθηκε αλλά πηγαίνει μάλλον στην Κόνιασπορ. Η ουσία όμως είναι μια… Πως υπάρχει και συγκεκριμένο ποσό που προτίθενται να διαθέσουν στο ”Τριφύλλι” για αυτή την κίνηση.


Σύμφωνα με την πληροφόρηση μας ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να βάλει το κερασάκι στην τούρτα μέχρι 11 Σεπτεμβρίου, στο πέσιμο της μεταγραφικής αυλαίας. Έχει εντοπίσει μια ιδιαίτερα αξιόλογη περίπτωση που παλεύει. Κι εφόσον προχωρήσει θα κάνει αίσθηση στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Η μεταγραφή όπως σας έγραψε το paopantou.gr δεν είχε να κάνει με την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ


ΥΓ: Για τον Σπόραρ που έχει ήδη δουλέψει με το “τριφύλλι” δεν υπάρχει κανένα θέμα. Μαζί με Ιωαννίδη και Γερεμέγιεφ, έχει πολλά να δώσει ο τελευταίος, θα αποτελέσει την γραμμή κρούση της ομάδα. Γιατί καλό το ράβε ξήλωνε αλλά όταν το κάνεις μετά την προετοιμασία, τελευταία στιγμή, χωρίς να το είχες στον προγραμματισμό, μόνο κακά μπορεί να φέρει στην χημεία της ομάδας. Προχωράμε, για να δούμε αν θα μπει το κερασάκι στην τούρτα.


Το θες το φτιάξαμε! Με το ΝΕΟ APPLICATION του PAOPANTOU.GR σε Android και σε Iphone κρατάς στα χέρια σου τον πλανήτη Παναθηναϊκό! Follow το Paopantou.gr στο Google News. Θα μάθεις πρώτος τα πράσινα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Κάνε follow στο YOUTUBE του Paopantou, για να δεις on camera τους πρωταγωνιστές με το “τριφύλλι”. Δες απευθείας εκπομπές, κέρδισε καταπράσινα δώρα. Follow το paopantou στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μάθεις σε χρόνο dt όλα νέα.


paopantou,

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html