Η απόλυτη τραγωδία. Ένα νέο παιδί είναι νεκρό. Ένας οπαδός της ΑΕΚ κατέληξε μετά τη δολοφονική επίθεση στη Φιλαδέλφεια. « Enimerosi 247

Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

Η απόλυτη τραγωδία. Ένα νέο παιδί είναι νεκρό. Ένας οπαδός της ΑΕΚ κατέληξε μετά τη δολοφονική επίθεση στη Φιλαδέλφεια.



Δεν το χωράει ανθρώπινος νους, καθώς για ακόμη μια φορά η Ελλάδα θρηνεί ένα θύμα της οπαδικής βίας, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο βαριά τραυματισμένος οπαδός της ΑΕΚ, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χτυπημένος από αιχμηρό αντικείμενο, έχασε την ζωή του.



Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 22χρονο οπαδό της ΑΕΚ, που μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό, βαριά τραυματισμένος από αιχμηρό αντικείμενο και παρά την σκληρή μάχη που έδωσαν οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στην ζωή.


Στον Ερυθρό Σταυρό μεταφέρθηκαν και άλλοι τραυματίες από την δολοφονική επίθεση των Κροατών και στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, αφού το κλίμα είναι ιδιαίτερα τεταμένο.


Η κατάσταση είναι έκρυθμη στον Ερυθρό Σταυρό, αφού στο νοσοκομείο συρρέουν συγγενείς των τραυματιών με την ένταση να ανεβαίνει, καθώς εκτός από Έλληνες νοσηλεύονται και Κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

sdna.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html