Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αστυνομικός Ιωάννης Δρακόπουλος « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αστυνομικός Ιωάννης Δρακόπουλος

στις   2:27 μ.μ.  |  Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023



 Με τον συνδυασμό ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ του Κώστα Μπακογιάννη

Ο Ιωάννης Δρακόπουλος γεννήθηκε το 1985 και διαμένει στον Κολωνό. Είναι απόφοιτος της Αστυνομικής Ακαδημίας και υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών από τον Οκτώβριο του 2005. 


Είναι Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, Αντιπρόεδρος του Π.Α.Ο. Ρουφ, Τακτικό Μέλος του Συμβουλίου Μεταθέσεων Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, Μέλος της Οικονομικής Επιστασίας και Παρατηρητής Αγώνων ποδοσφαίρου της Super League 2 και της Football League, όπως και Γενικός Αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου της ΕΛ.ΑΣ. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.


Η δήλωση του Ιωάννη Δρακοπούλου στο Facebook

Με μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη τιμή συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του Κώστας Μπακογιάννης, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων.


Όντας ο μοναδικός εν ενεργεία Αστυνομικός στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του μεγαλύτερου Δήμου της χώρας, κυρίαρχος στόχος μου είναι μια πιο ασφαλής πρωτεύουσα 🎯


Αποδέχτηκα την πρόσκληση-πρόκληση του Δημάρχου μας, να γίνω μέλος της πιο ισχυρής ομάδας με τόσο ικανούς, αξιόλογους και επιτυχημένους συνυποψηφίους, για να πάμε την 

Αθήνα (ακόμα πιο) Ψηλά #athinapsila


Ήταν μια εύκολη απόφαση, αφού ο εθελοντισμός είναι τρόπος ζωής μου και η βοήθεια προς το συνάνθρωπό μου είναι στο DNA μου.


Με αίσθημα ευθύνης, αποφασιστικότητας και ειλικρίνειας, στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, ζητώ να συμπορευθείτε με την προσπάθειά μου να υπηρετήσω κι από αυτό το θεσμικό ρόλο τους συμπολίτες μου. 


⚠️Υπόσχεσή μου... να επιστρέψω την εμπιστοσύνη σας με ειλικρινή προσπάθεια βελτίωσης της καθημερινότητας για κάθε γειτονιά στην #Αθήνα, δουλεύοντας με εντιμότητα, αξιοπρέπεια και πάθος για προσφορά.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html