ΠΑΣ Γιάννινα – Κηφισιά 3-0: Κόντε Σάββατο, Κόντε και Κυριακή « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 20 Αυγούστου 2023

ΠΑΣ Γιάννινα – Κηφισιά 3-0: Κόντε Σάββατο, Κόντε και Κυριακή

Κατηγορία Superleague 1 στις   8:22 μ.μ.  |  Κυριακή 20 Αυγούστου 2023

 


Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 3-0 της Κηφισιάς σε ένα ματς όπου το κάθε ημίχρονο έγινε σε διαφορετική μέρα χωρίς αυτό να πτοεί τον Πέδρο Κόντε.


ΠΑΣ Γιάννινα – Κηφισιά: Όσες μέρες και να έπαιζαν, δεν θα άλλαζε κάτι. Ο ένας είναι ομάδα ή άλλη δεν ξέρει ακόμα ούτε τι θέλει να παίξει.



Κάπως έτσι το τελικό 3-0 δεν προκαλεί καμία εντύπωση. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχοντας τον περσινό κορμό συν τον Πέδρο Κόντε δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Κηφισιάς στο παρθενικό της παιχνίδι στη Super League 1.


Τόσο στο ένα ημίχρονο που έγινε Σάββατο (19/8) όσο και στο δεύτερο που έγινε Κυριακή (20/8) λόγω του γνωστού προβλήματος με τον προβολέα, το αφεντικό ήταν οι Ηπειρώτες. Πραγματοποίησαν μεστή εμφάνιση και έδειξαν στους αντιπάλους τους πόσο μεγάλη είναι η διαφορά των δύο κατηγοριών. Θα πρέπει να αλλάξουν πολλά στην πορεία ο Γιάννης Αναστασίου και οι παίκτες του για να είναι ανταγωνιστικοί σε αυτό το επίπεδο.


Το ματς

Στο πρώτο ημίχρονο, που έγινε το Σάββατο, ο ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε πως είναι το αφεντικό με το καλημέρα. Μόλις στο 4′ είχε δοκάρι με τον Παμλίδη. Η διαφορά των δύο ξεκάθαρη. Από τη μία έβλεπες ένα σύνολο δουλεμένο που ήξερε τι έψαχνε στο γήπεδο έχοντας τις βάσεις και από πέρυσι. Από την άλλη έντεκα παίκτες να μην ξέρουν ο ένας τον άλλον και να έχουν σημαντικό θέμα ομοιογένειας.


Η Κηφισιά παρουσιάστηκε εντελώς απροετοίμαστη. Δεν έδειχνε κάτι. Περιορίστηκε σε ρόλο κομπάρσου και είχε σημαντικό πρόβλημα στις στατικές φάσεις. Κάπως έτσι στο 19′ ο Παντελάκης έχασε σημαντική ευκαιρία για το 1-0. Ο Κρίστινσον και εκεί και στο 26′ στον Καραχάλιο είπε «όχι», αλλά τελικά νικήθηκε.



Μετά από ένα ακόμη στημένο ο Τσάπαν έκανε κάτι που παρέπεμπε περισσότερο σε βόλεϊ παραχωρώντας πέναλτι. Εκτελώντας το ο Κόντε βρήκε δίχτυα και αποθεώθηκε. Δεν πέρασε και λίγα, άλλωστε, την προηγούμενη διετία. Έως το ημίχρονο το μόνο αξιοσημείωτο πέρα από την υπεροχή των γηπεδούχων ήταν ο -ένας ακόμη- τραυματισμός του Κιάκου, ο οποίος έδωσε τη δυνατότητα στον Τσαούση να ντεμπουτάρει.


Στο δεύτερο ημίχρονο, που έγινε Κυριακή, η Κηφισιά επιχείρησε να μπει δυνατά. Στην πρώτη φάση του ματς έστειλε και την μπάλα στα δίχτυα μετά την προσπάθεια του Μασούρα μόνο που το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Σε κακή κατάσταση ο ρέφερι Τζήλος (και τις δύο ημέρες), χρειάστηκε το VAR τόσο για το πέναλτι όσο και για το εμφανές φάουλ στον Τζίμα.


Αφού ξεπέρασαν την παγωμάρα των πρώτων λεπτών οι Ηπειρώτες, έκαναν το παιχνίδι τους. Στο 53′ με τρομερή εκτέλεση φάουλ ο Κόντε διαμόρφωσε το 2-0 και εκεί όλα τελείωσαν. Ήταν, άλλωστε, τέτοια η εικόνα της Κηφισιάς που δεν μπορούσε να ξαναμπεί στο ματς. Δεν τη βοήθησε καθόλου από τον πάγκο και ο Αναστασίου, ο οποίος έβαζε ως αλλαγές τους παίκτες που ο ίδιος είχε επιλέξει να μην ξεκινήσουν βασικοί την Κυριακή.


Μία κεφαλιά ήταν ό,τι είχαν να επιδείξουν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι δεν απείλησαν ούτε μετά την αποβολή του Καραχάλιου στο 82′. Στο φινάλε μπήκε και το κερασάκι στην τούρτα με τον Γκάρο στο ντεμπούτο του να ανοίγει λογαριασμό με τη νέα του ομάδα μετά τη σέντρα του Παμλίδη.


ΠΑΣ Γιάννινα – Κηφισιά 3-0 

Σκόρερ: 31′ πέν. και 53′ Κόντε, 90’+8


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Κιάκος (43′ Τσαούσης), Τζίνο, Καραχάλιος, Ριένστρα (74′ Λιάσος), Τζίμας (83′ Γκάρο), Παμλίδης, Κόντε (84′ Ροσέρο).


ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιάννης Αναστασίου): Κρίστινσον, Μασούρας, Βαφέας, Τσάπαν, Λούμορ (88′ Ιπαλίμπο), Σάκιτς, Ιπαλίμπο (46′ Νίνης), Αντούνες (83′ Πρίτσας, 90’+9 Αντερέγκεν), Αντερέγκεν (46′ Κρισιούμα), Τετέι, Οζέγκοβιτς.

sporttime.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html