Νεκροί πιλότοι Canadair στην Κάρυστο: Ο χαμός του Χρήστου Μουλά βύθισε στο πένθος τα Χανιά « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

Νεκροί πιλότοι Canadair στην Κάρυστο: Ο χαμός του Χρήστου Μουλά βύθισε στο πένθος τα Χανιά

Κατηγορία Κρήτη στις   5:30 π.μ.  |  Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023




Η Ελλάδα θρηνεί για τον χαμό των δύο πιλότων του Canadair, που συνετρίβη στην Κάρυστο, το μεσημέρι της Τρίτης (25.07.2023).


Ο 34χρονος κυβερνήτης, Σμηναγός (Ι) Χρήστος Μουλάς, και ο συγκυβερνήτης, 27χρονος Ανθυποσμηναγός (Ι) Περικλής Στεφανίδης, έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος. Ρίχτηκαν με αυταπάρνηση στη “μάχη” με τις φλόγες και δεν επέστρεψαν ποτέ, βυθίζοντας στο πένθος όλη τη χώρα.   


Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr ο κυβερνήτης του αεροσκάφους, Σμηναγός (Ι) Χρήστος Μουλάς είχε καταγωγή από τα Χανιά και συγκεκριμένα από το Γαβαλοχώρι του Δήμου Αποκορώνου. Οι γονείς του διατηρούν επιχείρηση εκεί.


Πάνω από 30 ετών το καναντέρ CL-215 που συνετρίβη στην Κάρυστο


Ο 34χρονος, βρισκόταν στην πρώτη γραμμή μαζί με τον 27χρονο Περικλή Στεφανίδη για την κατάσβεση της φωτιάς που κατακαίει την Εύβοια.


Αγαπούσε τα αεροσκάφη αλλά και τα ταξίδια. Μάλιστα, ανέβαζε φωτογραφίες στα social media από τις πτήσεις του. Πριν από 2 χρόνια είχε ανεβάσει και μια φωτογραφία από το Canadair του, την ώρα που πετούσε πάνω από την Ακρόπολη.


Πτώση Canadair στην Κάρυστο: Βίντεο ντοκουμέντο


Η Παραδοσιακή Στράτα στα Χανιά πραγματοποιήθηκε χωρίς χορό, μουσική και τραγούδια. Οι συμμετέχοντες, οι σύλλογοι «Αροδαμός», «Το Μετερίζι», «Το Αντάμωμα» και ο φοιτητικός οργανισμός «Best Chania» του Πολυτεχνείου Κρήτης αλλά και πλήθος πολιτών κατέληξαν στην πλατεία της Μητρόπολης και όλοι μαζί αναφώνησαν «Αθάνατοι» για τους δύο νέους που χάθηκαν.


Mε απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια, κηρύσσεται τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις, από 25 έως 27 Ιουλίου 2023.


Πτώση Canadair στην Κάρυστο: Νεκροί πιλότος και συγκυβερνήτης


Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html