Πρόστιμα για τις ρακέτες στις παραλίες: Αναλυτικά πόσα πληρώθηκαν και για πόσα έχουν γίνει ενστάσεις (βίντεο) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σημαντική είδηση:

Συνελήφθη γνωστός δικηγόρος

Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

Πρόστιμα για τις ρακέτες στις παραλίες: Αναλυτικά πόσα πληρώθηκαν και για πόσα έχουν γίνει ενστάσεις (βίντεο)

Κατηγορία Αττική στις   10:50 π.μ.  |  Κυριακή 2 Ιουλίου 2023


Τέλος οι ξύλινες ρακέτες στις παραλίες Καβουριού και Μαλτσινιώτη με πρόστιμο στους παραβάτες έως 1000 ευρώ. Πόσοι έχουν κάνει ένσταση και πόσοι το εξόφλησαν.


Σε ένα μέτρο που αφορά τις ξύλινες ρακέτες έχει προχωρήσει ο Δήμος Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης, κάτι μάλιστα που έχει ξεκινήσει από το 2006, όπως είχε γνωστό πριν από λίγες ημέρες.


Ο Αντώνης Κουσαθανάς, αντιδήμαρχος Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega για το μέτρο αυτό και αποκάλυψε πόσα πρόστιμα πληρώθηκαν και για πόσα έχουν γίνει ενστάσεις.


Να υπενθυμίσουμε πως το πρόστιμο για τους παραβάτες είναι 1.000 ευρώ, ενώ αρχικά από το 2006 που ξεκίνησε το μέτρο ήταν στις 10.000 ωστόσο θεωρήθηκε υπερβολικό.


Συγκεκριμένα, στις παραλίες του Καβουριού και Μαλτσινιώτη έχει τοποθετηθεί σχετική πινακίδα που αναγράφεται η παραπάνω απαγόρευση όπως και το «τσουχτερό» πρόστιμο.


Ο αντιδήμαρχος Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης, εξήγησε πως οι εν λόγω παραλίες βρίσκονται πολύ κοντά σε κατοικημένες περιοχές, με αποτέλεσμα ο ήχος της ρακέτας από το πρωί έως το βράδυ να καθίσταται ιδιαίτερα ενοχλητικός για τους κατοίκους της περιοχής.


«Αυτός ο κανονισμός ισχύει από το 2010, εμείς τον επαναφέραμε το 2019 και το 2021. Όταν ξεκίνησε το 2010 το πρόστιμο ήταν 10.000 ευρώ, εμείς το πήγαμε στα 1.000 ευρώ λόγω της εποχής. Όλο αυτό γίνεται γιατί είναι οικιστική περιοχή», είπε αρχικά ο αντιδήμαρχος.



Πόσα πρόστιμα έχουν πληρωθεί


Όσον αφορά τα πρόστιμα τόνισε: «Έχουμε κόψει ήδη δεκαπέντε πρόστιμα φέτος, το 1/3 αυτών έχει πληρωθεί και τα υπόλοιπα βρίσκονται σε διαδικασία έφεσης. Το πρόστιμο κόβεται από την δημοτική αστυνομία. Αυτό ισχύει μόνο για δύο παραλίες».



Πηγή: gazzetta.gr 



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html