Οι αθλητικές συζητήσεις της ημέρας .Τι αναφέρουν τα ρεπορτάζ « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

Οι αθλητικές συζητήσεις της ημέρας .Τι αναφέρουν τα ρεπορτάζ

στις   9:34 π.μ.  |  Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023



Οι συζητήσεις στο αθλητικό καφενείο του enimerosi247 ξεκίνησαν .
Βόλος-ΑΕΚ 0-3: Με την υπογραφή του Λιβάι Γκαρσία η φιλική νίκη της Ένωσης

Οι αθλητικές μεταδόσεις για τη Δευτέρα 24 Ιουλίου!
Μετά από ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο και σήμερα Δευτέρα 24 Ιουλίου, οι αθλητικές μεταδόσεις συνεχίζουν να έχουν ενδιαφέρον.
Συγκεκριμένα, στο ποδόσφαιρο έχουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών, με αρκετή δράση και τις κορυφαίες παίκτριες του κόσμου.
Από κει και πέρα, πάμε στο Premier League Summer Series, ενώ δε λείπει και το πρωτάθλημα Αργεντινής.
Όσον αφορά το μπάσκετ, η Ελλάδα αγωνίζεται κόντρα στη Δανία για το Eurobasket U18, θέλοντας να δείξει την ανωτερότητα της.
Τέλος, στο τένις το μεγαλύτερο ενδιαφέρον πέφτει πάνω στο Hamburg European Open
Παναθηναϊκός: Η αποστολή για την πρώτη μάχη κόντρα στην Ντνίπρο -Πήρε και Ζέκα, Αϊτόρ ο Γιοβάνοβιτς
Με προπόνηση αργά το απόγευμα της Κυριακής (23/7) ολοκληρώθηκε στο «Γ. Καλαφάτης» η εν Αθήναις προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον πρώτο αγώνα του με την Ντνίπρο στον β' προκριματικό γύρο του Champions League, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (25/7, 21:00) στο Κόζιτσε.

Το προπονητικό πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας και δουλειά στις στατικές φάσεις. Η «είδηση» της ημέρας, ωστόσο, έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε να πάρει στην αποστολή του Παναθηναϊκού που αναχωρεί το πρωί της Δευτέρας (24/7) για το Κόζιτσε και τους Ζέκα, Αϊτόρ που δεν είχαν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού.

Ανοικτό να γίνει αλλαγή στη λίστα έως το βράδυ της Δευτέρας
Δείγμα των σκέψεών του για πιθανή αλλαγή στην τελική λίστα του Παναθηναϊκού με την είσοδο του Ζέκα ή του Αϊτόρ, αντί του Γερεμέγεφ, εφόσον ο Ιωαννίδης κριθεί πως είναι απόλυτα έτοιμος. Ούτως ή άλλως οι «πράσινοι» όπως κι όλες οι ομάδες έχουν δικαίωμα μέχρι και δύο αλλαγών στην ευρώ-λίστα τους έως και τα μεσάνυχτα της παραμονής του πρώτου αγώνα, ήτοι έως τη Δευτέρα (24/7) στις 23:59.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού
Στην αποστολή λοιπόν που θα ταξιδέψει στη Σλοβακία, συμπεριλήφθηκαν οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Κώτσιρας, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Μλαντένοβιτς, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Γεντβάι, Σιδεράς, Ρουμπέν, Τσόκαϊ, Μπερνάρ, Τζούριτσιτς, Κλεϊνχέισλερ, Βιλένα, Μαντσίνι, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Γερεμέγεφ, Ζέκα και Αϊτόρ.

Ολυμπιακός: Ο Νικολάς Φρέιρε επιστρέφει στην Ευρώπη για να κλείσει στόματα
Ολυμπιακός: Στην Ευρώπη τον έψαχνε, στο… Μεξικό τον βρήκε! Οι Πειραιώτες θα αποκτήσουν τον 29χρονο αμυντικό Νίκολας Φρέιρε.

Ο 29χρονος αμυντικός της Πούμας έχει να επιδείξει ένα ενδιαφέρον βιογραφικό, το οποίο κρύβει αρκετές αντιφάσεις.

Από ένας παίκτης που επιδίωκε τη σταθερότητα στην Αρχεντίνος Τζούνιορς, ο Φρέιρε μετατράπηκε σε παίκτη των διαρκών αλλαγών.

Δανεισμοί, επιτυχίες, απογοητεύσεις και τελικώς, μεταγραφή! Ο Νίκολας Φρέιρε πατάει Ελλάδα σε λίγες ώρες και το sportime.gr ξετυλίγει το κουβάρι της διαδρομής του.

Ανατροπή! Θέλει Λανς ο Λιβάι!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης απέρριψε χωρίς καν να ιδρώσει τη μεγαλύτερη πρόταση που έχει έρθει ποτέ για ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ. Είπε όχι στα 21 εκατομμύρια ευρώ της Λανς για τον Λιβάι Γκαρσία, στον οποίο ξεκαθάρισε ότι δεν πωλείται.

Γράφαμε τότε για αίσιο τέλος στο θέμα της παραμονής του και περιμέναμε την ανανέωση. Μόνο που ο 25χρονος επιθετικός άρχισε να γλυκαίνεται από το τραγούδι των σειρήνων.

Η ΑΕΚ κοιτά για κοινοτικό στόπερ
Το θέμα του επιθετικού σα να έχει περάσει λίγο πιο μπροστά στα μεταγραφικά της ΑΕΚ. Και να έχει πάει πιο πίσω του στόπερ και μετά των χαφ, εξτρέμ.

Οι δύο τελευταίες θέσεις άλλωστε θα είναι +1 στο ρόστερ προσθήκες. Δεν υπάρχει δηλαδή τρελή αναγκαιότητα αλλά θα ήθελε ο Αλμέιδα ακόμα μια λύση. Για τα χαφ η ΑΕΚ θα πάρει παίκτη, λογικά και στα εξτρέμ αν και δεν είναι σίγουρο 100%.

Το ζήτημα του στόπερ αφού δεν προχωρά έως τώρα του Αραούχο με την Ένωση και την Κλαμπ Αμέρικα να μην τα βρίσκουν, ουσιαστικά, η αναζήτηση πήρε εκ νέου άλλο δρόμο.

Συμφώνησαν ο Αλμέιδα και οι Κονέ, Κουχάρσκι να κοιτάξουν είτε νέες περιπτώσεις είτε άλλες που υπήρχαν παλιότερα, τον Ιούνιο αλλά τις είχαν κάνει πέρα. Κάποιες από αυτές φαντάζουν και φοβερά δύσκολες αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Αυτό που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι πως η ΑΕΚ θα πάει στα πρώτα προκριματικά με δίδυμο Βίντα, Μουκουντί. Αυτό θα ήταν σε αμφιβολία μόνο αν ερχόταν κάποιος παίκτης έτοιμος, ο Νέστορ Αραούχο ήταν τέτοιος μια και προετοιμασία είχε κάνει και ματς έπαιζε με την Κλαμπ Αμέρικα.

Βέβαια, δύσκολα όπως είναι γνωστό ο Αλμέιδα αποσύρει την εμπιστοσύνη του σε ποδοσφαιριστές που έχουν αποδείξει πως εξυπηρετούν το πλάνο.

Αυτό πάντως που θα πρέπει να τονιστεί είναι πως προτεραιότητα της ΑΕΚ είναι να πάρει κοινοτικό στόπερ. Παίκτη που να έχει ευρωπαϊκό διαβατήριο (ο Νέστορ Αραούχο έχει ισπανικό).

Με όποιον και αν συνομιλούν οι άνθρωποι της Ένωσης το λένε αυτό.

Αυτό, για όποιους έσπευσαν να ειρωνευτούν ή να τονίζουν πως μεγαλοποιείται το θέμα των ξένων στην ΑΕΚ. Είναι σημαντικό.

Ο Ολυμπιακός θέλει να τελειώσει με το θέμα Φορτούνης!

Ο Κώστας Φορτούνης ήταν από τα λίγα… κέρδη που είχε ο Ολυμπιακός την περασμένη σεζόν, μαζί φυσικά με τον Αντρέα Ντόι.
Η ομάδα του Πειραιά, προχώρησε σε αλλαγές τριών προπονητών, ενώ έχασε τόσο το Κύπελλο Ελλάδας και τερμάτισε στην 3η θέση της Stoiximan Super League.
Με το που αποχώρησε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο Κώστας Φορτούνης έγινε ο Νο1 κινητήριος μοχλός στα πλέι οφ (28 ματς/4 γκολ/10 ασίστ).
Κάτι που δεν πρόκειται να αλλάξει άμεσα. Και φέτος λοιπόν εκτός από το περιβραχιόνιο έχει πάρει και την μπαγκέτα του μαέστρου από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι είναι ο ηγέτης της ομάδας.
Έχει «χτίσει» το 4-2-3-1 (ή 4-3-3 αν προτιμάτε) πάνω στο ποδοσφαιρικό του μυαλό. Πάμε στο… χθες! Ο Κώστας Φορτούνης, πέρυσι το καλοκαίρι όντας τραυματίας, υποχρεώθηκε να κάνει ένα βήμα πίσω.
Προχώρησε σε 50% «κούρεμα» των απολαβών του κερδίζοντας έναν εξτρά χρόνο συμβολαίου στον Ολυμπιακό. Κίνηση που εκτιμήθηκε δεόντως και τώρα που είναι η ώρα του ταμείο δεν πρόκειται να αγνοηθεί από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Εξ ου και η προτροπή του για ραντεβού άμεσα με τον 30χρονο πλέι μέικερ για να σφραγιστεί η αμοιβαία θέληση με νέο συμβόλαιο μια και το τωρινό εκπνέει στις 30 Ιουνίου του 2024.
Βάσει πληροφόρησης μας, η πρόθεση του club είναι να «σεβαστεί» τον ποδοσφαιριστή Φορτούνη, βάζοντας εφταψήφιο νούμερο στο τραπέζι και χρονικό ορίζοντα μέχρι το 2026.
Not bad για έναν παίκτη που η αγωνιστική του ζωή είναι απόλυτα συνυφασμένη με τον Ολυμπιακό όντας μέλος του από το 2014. Η απειλή από την Σαουδική Αραβία αν ήταν θα ΄χε εμφανιστεί, Ε, Κώστα που ΄χει και δεύτερες σκέψεις;


«Έσκασε» πρόταση για τον Νταμιάν Σιμάνσκι – Τι θα κάνει η ΑΕΚ!
Ένα «καυτό» μεταγραφικό καλοκαίρι περνάει η ΑΕΚ, όχι μόνο με τις αγορές τις αλλά και με τις πιθανές πωλήσεις της.

Η πρωταθλήτρια της Stoiximan Super League, είδε μία τεράστια πρόταση να έρχεται για τον Λιβάι Γκαρσία, την οποία μάλιστα απέρριψε.

Η Ένωση δεν πρόκειται να δώσει τον παίκτη, εκτός αν η Λανς ή οποιαδήποτε ομάδα που τον κοιτάει ανεβάσει την πρόταση της και την ικανοποιήσει.

Ωστόσο δεν είναι μόνο ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο που αρέσει, αλλά ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Νταμιάν Σιμάνσκι.

Ο αρχηγός. Το αθόρυβο και ακούραστο… εργαλείο στην καθημερινότητα της ΑΕΚ. Ο παίκτης που τον περασμένο Απρίλιο ανανέωσε μέχρι το 2027 και βάσει πηγών μας έχει πέραση στην αγορά.

Σύμφωνα με την ίδια πληροφόρηση, η ΑΕΚ έχει στα χέρια της πρόταση 5 μυρίων για τον Πολωνό κεντρικό χαφ που είναι ήδη 28 ετών.

Δύο ερωτήματα: τι λέει ο Ματίας Αλμέιδα και κατά πόσο ο Σιμάνσκι θα πιέσει την ΑΕΚ για να γίνει το deal!  

Πληροφορίες πως η Ναντ θα επιστρέψει με νέα πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον Αουγκούστο
Στο μεταγραφικό προσκήνιο έχει έρθει ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, με τον ΠΑΟΚ να απορρίπτει πρόταση της Ναντ για να τον κάνει δικό της.

Η ομάδα από τη Γαλλία πρόσφερε περίπου 3,5 εκατομμύρια ευρώ με τα μπόνους, όμως ο Δικέφαλος αποφάσισε να μην κάνει δεκτή την προσφορά αυτή, αφού θέλει τουλάχιστον 7 εκατομμύρια ευρώ, για να τον αφήσει να φύγει από τη Stoiximan Super League.

Η Equipe έριξε «βόμβα» και ανέφερε ότι ο παίκτης τα έχει βρει με την ομάδα για 4ετες συμβόλαιο. Η αναφορά δεν είναι καθόλου τυχαία και δείχνει την αποφασιστικότητα των Γάλλων για να τον κάνουν δικό τους.

Η ομάδα που τερμάτισε στην 16η θέση της Ligue 1, δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει και οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα επιστρέψει σύντομα με νέα πρόταση.

Μάλιστα, έχουν την αισιοδοξία πως θα καταφέρουν να ρίξουν τις απαιτήσεις των «ασπρόμαυρων» και να τον αποκτήσουν.

Άλλωστε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει στο γαλλικό πρωτάθλημα, που είναι ένα από τα κορυφαία της Ευρώπης και φυσικά σε μία τόσο σημαντική ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον περασμένο Σεπτέμβριο ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο μέχρι το 2026, πραγματοποιώντας μία εκπληκτική σεζόν με 36 συμμετοχές, πέντε γκολ και δύο ασίστ και στην Τούμπα λένε πως δύσκολα θα τον παραχωρήσουν.

Ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να χάσει ακόμα ένα σημαντικό γρανάζι της ομάδας μετά τον Ίνγκι Ίνγκασον. Προτεραιότητα αποτελεί η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μαγκομέντ Οζντόεφ, ενώ οι εξελίξεις τρέχουν και για έναν ακόμα χαφ.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html