Σασμός: Την παρατάει λίγο μετά την συγκατοίκηση - Θρηνεί το χωρισμό τους και αποφασίζει να φύγει για πάντα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σημαντική είδηση:

Συνελήφθη γνωστός δικηγόρος

Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

Σασμός: Την παρατάει λίγο μετά την συγκατοίκηση - Θρηνεί το χωρισμό τους και αποφασίζει να φύγει για πάντα

Κατηγορία media στις   11:44 π.μ.  |  Κυριακή 2 Ιουλίου 2023




Μην χάσετε στα νέα επεισόδια του Σασμού από Δευτέρα 1/7: Ενώ η Αργυρώ προβληματίζεται για το αν πρέπει να μετακομίσει στο σπίτι της Καλλιόπης, η τελευταία ζητά από το ζευγάρι το αγόρι να πάρει το επίθετο Σταματάκης αν θέλουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Μια ευχάριστη είδηση κάνει το χωριό να ανασάνει, ενώ η Ασπα για μια ακόμη φορά θα βρεθεί μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα.


Οι εβδομαδιαίες 3/7 - 7/7 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός


Δευτέρα 3/7 Επεισόδιο 164


Ο Τάσος απορρίπτει τις εξηγήσεις του Ευθύμη για το ατύχημά του, την ώρα που εκείνος προσπαθεί να μπει με κάθε τρόπο στη ζωή της Στέλλας. Η Αργυρώ δέχεται να μετακομίσει στο σπίτι της Καλλιόπης, ενώ ο Λευτέρης ανακοινώνει στη μητέρα του τα νέα της εγκυμοσύνης της Θοδώρας. Η Αιμιλία καλεί τον Παύλο στο γραφείο της και του ανακοινώνει κάτι, που τον αφήνει ενεό. Την ίδια στιγμή η Άσπα παίρνει την πιο δύσκολη απόφαση της ζωής της. Αυτά που θα πει στη Μαρίνα, την Αργυρώ και τη γιαγιά θα ανατρέψουν τις ζωές όλων.


Τρίτη 4/7 Επεισόδιο 165


Όλη η οικογένεια πιέζει την Άσπα να μη φύγει για την Αυστραλία αλλά εκείνη το έχει πάρει απόφαση. Ο Τόλης όμως βάζει μπροστά ένα σχέδιο για να την αποτρέψει. Ο Βαγγέλης φοβάται ότι θα αποκαλυφθεί ότι αυτός σκότωσε τον Ξαξίρη. Ο Ευθύμης τον καθησυχάζει και του αναθέτει νέα αποστολή. Η Σοφία ανακοινώνει ότι θα πάει τελικά στη Μασσαλία ενώ ο Τάσος αρνείται να την ακολουθήσει. Ο Λευτέρης επισκέπτεται τον Ευθύμη και τον κατηγορεί ανοιχτά για τον φόνο του Ξαξίρη.


Τετάρτη 5/7 Επεισόδιο 166


Ο Νικηφόρος δεν μπορεί να ξεπεράσει τη φυγή της Νάντιας, την ίδια στιγμή που ο Βαγγέλης νιώθει τον κλοιό της ατσυνομίας να σφίγγει γύρω του, για το φόνο του Στέλιου. Η Άσπα αποχαιρετά την Άνω Ποριά και αναχωρεί για την Αυστραλία, αποχαιρετώντας τους όλους. Η Βασιλική ζητά από τη Στέλλα κάτι που θα την εκπλήξει. Το ίδιο βράδυ, θέτει ένα ερώτημα στο Μαθιό, που θα τον φέρει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση. Η Αργυρώ, συντετριμμένη από την αναχώρηση της Άσπας, αναζητά παρηγοριά στον Αστέρη.


Πέμπτη 6/7 Επεισόδιο 167


Η Καλλιόπη λέει στον Μαθιό ότι η αστυνομία υποψιάζεται τον Φαρμάκη για το φόνο του Στεφανή. Ο Λευτέρης πιέζει την Ντίνα να του πει αν ο Βαγγέλης έχει σχέση με τον φόνο του Ξαξίρη. Η Βασιλική ζητά από τον Αντώνη να τη βοηθήσει στο να βρει τη Νάντια, αλλά τελικά τη λύση θα της τη δώσει η Στέλλα. Η Μαρίνα σκέφτεται να γυρίσει σπίτι για να μην είναι η γιαγιά μόνη της. Ο Δημήτρης ζητά από τον Παύλο να κάνουν μια προσπάθεια συμφιλίωσης με τον Ευθύμη.


Παρασκευή 7/7 Επεισόδιο 168

Ο Αντώνης αποτρέπει τη Θοδώρα από το να πει στη Μαρίνα την αλήθεια για το θάνατο του Πέτρου. Ο Ευθύμης αρχίζει να χάνει την υπομονή του με το Βαγγέλη, την ίδια ώρα που ο κλοιός γύρω από το πρόσωπό του για το φόνο του Στέλιου στενεύει. Η μέρα του μνημόσυνου του Στεφανή πλησιάζει, και η Βασιλική προβαίνει σε μία αποφασιστική κίνηση, για να εντοπίσει τη Νάντια. Ο Παύλος και η Αιμιλία έρχονται πιο κοντά, ενώ η Αργυρώ και ο Αστέρης κάνουν σχέδια για το μέλλον τους.


Πηγή: Υouweekly.gr:

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html