Ο Μηταράκης πήρε πράσινο φως για τις ταυτότητες από τον... Μητροπολίτη Σεραφείμ « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

Ο Μηταράκης πήρε πράσινο φως για τις ταυτότητες από τον... Μητροπολίτη Σεραφείμ

Κατηγορία Ελλάδα στις   7:50 μ.μ.  |  Τρίτη 25 Ιουλίου 2023


Ο υπουργός Νότης Μηταράκης συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ και τον «διαβεβαίωσε» πως οι νέες ταυτότητες «δεν προσβάλουν την Ορθόδοξη πίστη» και «δεν θέτουν σε κίνδυνο την ελευθερία των Ελλήνων».


«Είχα την τιμή να συναντηθώ με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ και να συνομιλήσουμε μέσω τηλεδιάσκεψης και με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερρών κ. Θεολόγο, οι οποίοι, εκπροσωπώντας τη Διαρκή Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, ζήτησαν διευκρινήσεις για τις νέες ταυτότητες», σχολίασε αρχικά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη. 


«Μαζί με τον Αρχηγό της Ελληνική Αστυνομία Αντιστράτηγο, Λάζαρο Μαυρόπουλο τους ενημερώσαμε αναλυτικά, διαβεβαιώνοντάς τους πως τα νέα έγγραφα ταυτοπροσωπίας δεν περιέχουν κανένα δεδομένο που θέτει σε κίνδυνο την ελευθερία των Ελλήνων πολιτών ή προσβάλουν, καθ' οιονδήποτε τρόπο, την Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη», πρόσθεσε στη δημοσίευση του στο Facebook. 


Σύμφωνα με τις τοποθετήσεις του υπουργού το προηγούμενο διάστημα, οι νέες ταυτότητες θα είναι διαθέσιμες τον Σεπτέμβριο και θα έχουν μέγεθος πιστωτικής κάρτας. Η παρουσίασή θα γίνει στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και θα αναγράφεται πλέον και αριθμός ΑΜΚΑ. 



Πηγή: dikaiologitika.gr



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html