Αστρολογικές Προβλέψεις 24-30 Ιουλίου 2023: Ποια είναι τα τυχερά ζώδια της εβδομάδας; « Enimerosi 247

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

Αστρολογικές Προβλέψεις 24-30 Ιουλίου 2023: Ποια είναι τα τυχερά ζώδια της εβδομάδας;




Μία εβδομάδα που θυμίζει το παρελθόν και φέρνει επικοινωνίες και συναντήσεις ξυπνώντας επιθυμίες του χτες. Δες τώρα τις προβλέψεις σου από την Αθηνά Βαγενα.


Εβδομάδα επανεκτιμήσεων για το τί είναι σημαντικό, το τι έχει αξία και το τί πραγματικά επιθυμούμε. Ο καυτός Ιούλιος φτάνει στην ολοκλήρωση του κύκλου του, τα γενέθλια των Λιονταριών ξεκινούν επίσημα και η διάθεση για ανεμελιά και απόλαυση είναι τονισμένη! Οι καταστάσεις γύρω μας δεν ηρεμούν έτσι όπως θα θέλαμε, με αποτέλεσμα η ανεπάρκεια να είναι χαρακτηριστική και να μας βάζει σε διαδικασίες αναμοχλεύσεων ή και αλλαγής σχεδίων.  Διανύουμε μία εβδομάδα που το φεγγάρι γεμίζει για να οδηγηθούμε στην 1η Πανσέληνο του Αυγούστου και οι πλανητικές διελεύσεις των ημερών, φανερώνουν ότι υπάρχει παράταση στις προκλήσεις τις δοκιμασίες, με μόνη διαφορά ότι η Συνάντηση του Ερμή με την Ανάδρομη  Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα θα φέρει την ανάγκη για επαφή με ανθρώπους και επιθυμίες του χτες….


Τα Τυχερά Ζώδια της εβδομάδας: Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 3ου δεκαημέρου  και Ταύροι Παρθένοι, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου


ΚΡΙΟΣ

Α Δεκαήμερο: Εβδομάδα επικοινωνιακή με σχέδια για τις διακοπές και χαρούμενα νέα . Το δύστροπο κλίμα στην εργασία υποχωρεί ενώ η επινοητικότητά σου σε βοηθά να ελιχθείς στις επαγγελματικές δυσκολίες που προέκυψαν.  Διαχειρίσου το στρες, χαλαρώνοντας το πρόγραμμά σου!


Β Δεκαήμερο:  Οι υποθέσεις σου τρέχουν πιο γρήγορα, και ενώ αγχώνεσαι αρκετά για θέματα που αφορούν την εργασία σου και οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές, οι κινήσεις της εβδομάδας θα φέρουν «καρποφορία» στον οικονομικό τομέα. Νιώθεις πιο σίγουρος για το μέλλον…


Γ Δεκαήμερο:  Επαφές, συναντήσεις, λόγια και συζητήσεις με το ερωτικό παρελθόν προσφέρει αυτή η εβδομάδα! Αν είσαι ανικανοποίητος από τις συνθήκες, αναλογίζεσαι τι φταίει και τι πραγματικά επιθυμείς για να νιώσεις πλήρης. Στα οικονομικά προκύπτουν έκτακτα έξοδα. Στα επαγγελματικά υπάρχουν πιέσεις και απογοητεύσεις σε κάποιες συνεργασίες, ιδιαίτερα το απόγευμα της Τρίτης.



ΤΑΥΡΟΣ

Α Δεκαήμερο:  Σε ένα πιο χαλαρό, ανάλαφρο και ερωτικό κλίμα κινούνται οι τελευταίες ημέρες του Ιουλίου, όπου εσύ δίνεις περισσότερο χώρο σε ότι σε γεμίζει και σε ικανοποιεί. Κάποιες ευχάριστες ειδήσεις – συναντήσεις τα αισθηματικά ευνοούνται. Στα οικονομικά βγαίνουν έξοδα που περιορίζουν την ανέμελη διάθεση σου!


Β Δεκαήμερο:  Μέρες όμορφες καλοκαιρινές όπου άνετα μπορούν να συνδυαστούν με την έναρξη των καλοκαιρινών σου διακοπών. Τολμάς, διεκδικείς και κατακτάς σε κάθε επίπεδο, ενώ οι μέρες είναι ικανοποιητικές για την δημιουργία νέων προοπτικών σε σχέσεις και σε συνεργασίες.


Γ Δεκαήμερο:  Ο Ερμής και η Ανάδρομη Αφροδίτη από το Λέοντα, διεγείρουν συναισθήματα νοσταλγίας και αναπόλησης στα αισθηματικά. Αναλογίζεσαι τι πήγε πίσω, τι πήγε στραβά, τι έφταιξε …. Μην παρασύρεσαι στην δραματοποίηση και στην θυματοποίηση. Η ίδια τάση κυριαρχεί στα οικονομικά όπου πληρώνεις το τίμημα λανθασμένων επιλογών του παρελθόντος! Το μεσημεράκι της Πέμπτης απόφυγε εντάσεις και καβγάδες με το περιβάλλον σου! Πες ναι σε προτάσεις από τον κοινωνικό κύκλο!


ΔΙΔΥΜΟΙ

Α Δεκαήμερο:   Το κλίμα έντασης αρχίζει να υποχωρεί από την Τετάρτη και η εβδομάδα θα σε βοηθήσει στην σταδιακή αποκατάσταση των σπασμένων. Η διάθεσή σου παραμένει ευμετάβλητη και ζητήματα που αφορούν το σπίτι – την οικογένεια – την εργασία, συνεχίζουν να είναι στο προσκήνιο! Ένα σύντομο ταξιδάκι θα λειτουργήσει απελευθερωτικά!


Β Δεκαήμερο:  Έρχονται ανακατατάξεις στο σπίτι, στο χώρο, στην επαγγελματική έδρα και παρόλο που οι μέρες σου είναι έκρυθμες και γεμάτες γεγονότα, να ξέρεις ότι οι εξελίξεις της περιόδου αναμένονται ευεργετικές για σένα. Οι προσπάθειες που κάνεις τώρα θα φέρουν μία βελτίωση των συνθηκών στην ζωή σου λίγο αργότερα!


Γ Δεκαήμερο:  Επικοινωνίες με άρωμα παρελθόντος φέρνει η νέα εβδομάδα για σένα! Είναι ο καιρός που αναλογίζεσαι τα λάθη που έχουν γίνει, ενώ η κυρίαρχη επιθυμία σου είναι η αποκατάσταση! Βάζεις νερό στο κρασί σου και αναζητάς να βρεις μέσα σου το τί είναι αυτό που πραγματικά σε ικανοποιεί Στα επαγγελματικά η εβδομάδα είναι ευεργετική, παρόλο που εργάζεσαι σε κλίμα έντασης!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Α Δεκαήμερο:  Νιώθεις πιο ασφαλής, σταθερός και σίγουρος αυτή την εβδομάδα, όμως η ταχύτητα των εξόδων σε αγχώνει και σε κάνει να βρίσκεσαι πιο «μαγκωμένος»! Κόντρες και λογομαχίες αναμένονται ως την Τετάρτη, ίσως γιατί και εσύ τα λες χύμα και τσεκουράτα σε όποιον προσπαθεί να υπερβεί τα όρια που του έχεις θέσει! Ευνοούνται σύντομες μετακινήσεις και συναντήσεις με πρόσωπα αγαπημένα!


Β Δεκαήμερο:  Εβδομάδα κοινωνική, πρόσχαρη, με προτάσεις αλλά και ευκαιρίες διασκέδασης με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος.  Βρίσκεσαι σε συνεχή κινητικότητα, οι μέρες σου γεμίζουν με επικοινωνίες, προσπαθείς όμως να τα προλάβεις όλα και να κάνεις τα πάντα γεγονός που σε αγχώνει!


Γ Δεκαήμερο:  Επανεκτιμήσεις για το τί είναι σημαντικό, απαραίτητο και έχει αξία στην ζωή σου … Αυτή ακριβώς είναι η τάση της εβδομάδας για σένα φίλε μου Καρκίνε. Ίσως νιώσεις το παράπονο ότι ένας άνθρωπος δεν σε τιμά με τον τρόπο που θα ήθελες και προβληματίζεσαι για την πορεία της σχέσης σας. Ευχάριστες στιγμές  και εκπλήξεις από φίλους σε κάνουν να αισθάνεσαι καλοκαιράκι!


ΛΕΩΝ

Α Δεκαήμερο:  Διανύεις την εβδομάδα των γενεθλίων σου και είσαι γεμάτος ενέργεια, ζωτικότητα, αυτοπεποίθηση …   Βρίσκεις λύσεις για ζητήματα οικονομικής φύσεως και παρόλες τις προκλήσεις της εποχής καταφέρνεις αυτή την εβδομάδα και κάνεις το «κουμάντο» σου! Στα αισθηματικά βλέπεις κάποιες καταστάσεις κάτω από το πρίσμα της λογικής.


Β Δεκαήμερο:   Ένα σημαντικό επαγγελματικό άνοιγμα, μία νέα εργασιακή τροπή και η ευκαιρία να αναδειχθείς και να κάνεις σπουδαία βήματα που θα σε φέρουν στην κατάκτηση των στόχων σου! Αγχώνεσαι για τα οικονομικά σου, παρασύρεσαι σε έξοδα για διασκέδαση και καλλωπισμό όμως οι μέρες σου φαίνεται ότι είναι άκρως ικανοποιητικές.


Γ Δεκαήμερο:  Με τον Ερμή και την Ανάδρομη Αφροδίτη να βρίσκονται σε σύνοδο τα τινά της εβδομάδας είναι τα εξής: Είτε βουλιάζεις στην ανασφάλεια και την αβεβαιότητα, δραματοποιώντας τις σκέψεις σου και μένοντας κολλημένος στο παρελθόν σου, δικάζοντας τον εαυτό σου ότι έφταιξες, είτε υπάρχει μία ξαφνική είδηση που σε  βοηθά να εκπληρώσεις μία επιθυμία του χτες. Η εβδομάδα φέρνει την προοπτική για μία ερωτική επανασύνδεση (για όποιον ενδιαφέρεται). Κάποιες δικές σου συναισθηματικές αναταράξεις είναι μέσα στις τάσεις της Πέμπτης προς το μεσημέρι!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Α Δεκαήμερο:  Προσπαθείς να συνέλθεις από τις δοκιμασίες της περασμένης εβδομάδας, όμως το κλίμα γύρω σου συνεχίζει να είναι τεταμένο και η απογοήτευση από τα τρέχοντα γεγονότα μεγάλη! Είναι όμως ο καιρός που δεν μπορείς να κάθεσαι για πολύ να μεμψιμοιρείς αλλά πρέπει να αναλάβεις δράση … Ο Ερμής περνώντας στο ζώδιο σου, σε βοηθά να δεις πιο καθαρά κάποιες καταστάσεις, τονώνοντας περισσότερο και το στοιχείο της επικοινωνίας στην καθημερινότητά σου!


Β Δεκαήμερο:  Η νευρικότητα και η γκρίνια δεν λείπουν αυτή την εβδομάδα που ο Άρης από το ζώδιο σου περνά στο δικό σου δεκαήμερο. Θίγεσαι εύκολα, εκνευρίζεσαι με πράγματα που αφορούν το σπίτι – την οικογένεια – την προσωπική ζωή, ενώ το ερωτικό πάθος είναι έκδηλο και σε ξυπνά μέσα στον καύσωνα θυμίζοντας σου ότι πρέπει να ζήσεις και για να το πετύχεις αυτό, πρέπει να τολμήσεις… Η εβδομάδα προσφέρει την προοπτική για ένα μακρινό ταξίδι, για μία νέα εμπειρία ή ακόμα και μία νέα προοπτική.


Γ Δεκαήμερο:  Εβδομάδα μεταμέλειας και απολογισμού αναμένεται να ζήσεις. Τα συναισθήματά σου μπαίνουν στο «μπλέντερ» και τη μία μπορεί να θυμώνεις με τον εαυτό σου, για τις ευκαιρίες που έδωσες, τις θυσίες που έκανες, για τα συναισθήματα που ένιωσες, την άλλη στιγμή σε διακατέχει ένας ανεξήγητος πόθος για μία ερωτική ιστορία του παρελθόντος. Στα επαγγελματικά είσαι ανικανοποίητος από τις συνθήκες που επικρατούν είτε ακόμα και για τις απολαβές σου!


ΖΥΓΟΣ

Α Δεκαήμερο:  Κούραση, στρες και πολλή δουλειά … κάπως έτσι συνεχίζεται η πορεία του Ιουλίου για σένα και το γεγονός αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι κάπως ανικανοποίητος ή και κουρασμένος! Η πορεία της εβδομάδας σε βοηθά ωστόσο να οργανωθείς και να βρεις λύσεις σε κάποια ζητήματά σου! Οι αμφιβολίες στα αισθηματικά είναι έντονες.


Β Δεκαήμερο:  Βρίσκεσαι στον αγώνα να ολοκληρώσεις κάποιες υποθέσεις, να τρέξεις κάποια πράγματα επαγγελματικά και είναι γεγονός ότι κουράζεσαι αρκετά μέσα στις μέρες που ακολουθούν. Οι θυσίες σου θα πιάσουν τόπο και αναμένεται να λάβεις την ανταμοιβή τόσο την ψυχική όσο και την οικονομική! Η εβδομάδα σε βοηθά σταδιακά να ανέβεις ψυχολογικά.


Γ Δεκαήμερο:  Αναμοχλεύεις από το χρονοντούλαπο επιθυμίες και όνειρα του χτες, διακρίνεις ότι πολλά σχέδια έμειναν στην μέση και ίσως τώρα έχει έρθει η στιγμή κάποια από αυτά να τα κάνει πραγματικότητα! Η αντάμωση με ένα πρόσωπο του φιλικού περιβάλλοντος που έπαιξε σημαντικό ρόλο στο παρελθόν σου είναι μέσα στα ευχάριστα της εβδομάδας. Στα οικονομικά αναμένονται κάποιες αναστατώσεις, ενώ στα επαγγελματικά προσαρμόζεσαι με δυσκολίες στις αλλαγές που τώρα γίνονται!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Α Δεκαήμερο:  Τα εμπόδια που σου στερούσαν το αίσθημα της χαράς και της ικανοποίησης αρχίζουν να υποχωρούν και οι μέρες σου γίνονται πιο ανάλαφρες αλλά και πιο κοινωνικές. Στα επαγγελματικά θέτεις στόχους και έχεις το θάρρος και την αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλύτερα. Οι μέρες σου όμως έχουν και τονισμένο το χαρακτηριστικό της επικοινωνίας,  όπου οι συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα έχουν την τιμητική τους!


Β Δεκαήμερο:  Κυνηγάς τα όνειρά σου και πολλά από αυτά θα καταφέρεις να τα δεις να γίνονται πράξη … Οι μέρες σου είναι ευχάριστες και ελπιδοφόρες, είτε γιατί ανοίγονται νέες προοπτικές για συνεργασίες, είτε γιατί ο τομέας της προσωπικής ζωής και των σχέσεων αρχίζει και μπαίνει σε μία καλύτερη πορεία! Επαγγελματικά – Οικονομικά δεν υπάρχουν σπουδαίες μεταβολές!


Γ Δεκαήμερο:  Νιώθεις ότι οι προσπάθειες που έχεις κάνει στα επαγγελματικά σου ότι δεν εκτιμήθηκαν, ή οι συνθήκες που επικρατούν στην εργασία σου δεν σε ικανοποιούν! Αυτή την εβδομάδα μπαίνεις σε σκέψεις για το τί πραγματικά επιθυμείς για το μέλλον σου. Ακόμα και στον αισθηματικό τομέα ανατρέχεις στο παρελθόν για να δεις πιο καθαρό το παρόν κα να σχεδιάσεις το μέλλον!


ΤΟΞΟΤΗΣ

Α Δεκαήμερο:  Οι πιέσεις συνεχίζονται και μέρες σου δεν είναι ακόμα και τόσο ανάλαφρες, παρόλο που ειδικά αυτή την εβδομάδα ο Ήλιος από το Λέοντα, σε βοηθά να ανακτήσεις την αισιοδοξία σου και να αρχίζεις να σχεδιάζεις τις καλοκαιρινές περιπέτειες και εξορμήσεις. Συζητήσεις επαγγελματικού χαρακτήρα ευνοούνται από την Παρασκευή!


Β Δεκαήμερο:  Σε ταχύτατους ρυθμούς τρέχουν οι επαγγελματικές σου υποθέσεις ενώ είναι φανερό ότι υπάρχουν πολλές δραστηριότητες που πρέπει να κινήσεις από αυτή την εβδομάδα. Ωστόσο, οι επαγγελματικές συνθήκες έχουν καλές και δυνατές προοπτικές για το μέλλον, ενώ μέσα στην πορεία της εβδομάδας παίρνεις κάποιες σημαντικές πρωτοβουλίες για το μέλλον σου!


Γ Δεκαήμερο:  Ένα ταξίδι σε μέρος αγαπημένο που έχεις να επισκεφτείς καιρό ή μία επικοινωνία με άτομο που έχεις στην καρδιά σου αλλά η απόσταση σας χώριζε, είναι οι τάσεις της εβδομάδας για σένα! Φιλοσοφείς με έναν τρόπο διαφορετικό τις σχέσεις, τα αισθηματικά αλλά και τις επιθυμίες σου! Στα επαγγελματικά είσαι σε εγρήγορση, όμως δεν λείπουν και οι εκνευρισμοί ιδιαίτερα προς την Πέμπτη!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Α Δεκαήμερο:  Έχεις ανάγκη από ξεκούραση, κυρίως πνευματική… Η επιθυμία σου να ηρεμήσει το μυαλό σου από έννοιες ικανοποιείται καθώς οδεύουμε προς την Παρασκευή όπου είναι πολύ πιθανό να ετοιμάζεις βαλίτσα για τις διακοπές σου! Οι ανησυχίες για τα οικονομικά κα τις οφειλές αρχίζουν να υποχωρούν ενώ στα αισθηματικά καταφέρνεις και αφήνεις τα όρια της λογικής στην άκρη!


Β Δεκαήμερο:  Εβδομάδα διασκέδασης, περιπέτειας, μετακινήσεων αλλά και νέων προοπτικών. Είσαι στα καλύτερά σου και σε μία περίοδο που τολμάς, ρισκάρεις αλλά και απολαμβάνεις στιγμές! Στα οικονομικά θα χρειαστεί να συγκρατήσεις ωστόσο αυτές τις τολμηρές διαθέσεις για να μην οδηγηθείς σε σπατάλες.


Γ Δεκαήμερο:   Οφειλές του παρελθόντος καλείσαι να τις κλείσεις, ή τουλάχιστον να τις διαπραγματευτείς και αυτό είναι κάτι που σε αγχώνει αυτή την εβδομάδα φίλε μου Αιγόκερε. Στα αισθηματικά αναμασάς τα παράπονα του παρελθόντος, ενώ δεν λείπουν και οι ευκαιρίες για μία συνάντηση με το …. Ερωτικό σου απωθημένο! Εκπλήξεις από παιδιά (αν είσαι γονιός) , από φίλους ή τον ερωτικό σύντροφο αναμένονται την Πέμπτη!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Α Δεκαήμερο:  Προσπαθείς να συγκροτηθείς οικονομικά, δεν παύει όμως και αυτή την εβδομάδα να είναι έκδηλες οι ανασφάλειες για το πώς θα καταφέρεις να δομήσεις το πορτοφόλι σου αλλά και την ζωή σου γενικότερα. Κάποιες ειδήσεις θα σε ανακουφίσουν και θα αφορούν χρήματα. Στον τομέα της προσωπικής ζωής αναμένεται αναζωπύρωση και σύσφιγξη σχέσεων.


Β Δεκαήμερο:  Πάθος και κατακτητικότητα αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της εβδομάδας για σένα φίλε μου Υδροχόε. Η εβδομάδα είναι ιδανική για την διευθέτηση χρεωστικών υπολοίπων, φορολογικών ρυθμίσεων, ή και ζητημάτων ακίνητης περιουσίας. Η ψυχολογία σου βελτιώνεται, ενώ η ερωτική σου ζωή διακρίνεται από πάθος!


Γ Δεκαήμερο:  Μία επικοινωνία με άτομο του παρελθόντος, σου προσφέρει ικανοποίηση και βοηθά στην αποκατάσταση της μεταξύ σας σχέσης. Το ζητούμενο σου όμως αυτό τον καιρό είναι να διακρίνεις τι πραγματικά επιθυμείς για το μέλλον της συντροφικής σου ζωής! Κάποιες αναστατώσεις στα επαγγελματικά χρειάζεται να τις αποφύγεις κατά την διάρκεια της Πέμπτης. Στα οικονομικά παίρνεις χαρά, αλλά κάνε καλό κουμάντο γιατί έρχονται πιεστικές μέρες.


ΙΧΘΥΣ

Α Δεκαήμερο:  Ακόμα προσπαθείς να ξεπεράσεις καταστάσεις που μεσολάβησαν στην ζωή σου την περασμένη εβδομάδα και το κλίμα συνεχίζει ως και την Τετάρτη να είναι κάπως εμπόλεμο και απογοητευτικό για τις σχέσεις σου! Συνειδητοποιείς ότι είναι απαραίτητο να θέσεις κάποια όρια στον εαυτό σου αλλά και στους άλλους! Από Παρασκευή η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου διευκολύνει τις επαφές σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα!


Β Δεκαήμερο:  Οι άνθρωποι που παίζουν ένα σημαντικό ρόλο στην ζωή σου σε παροτρύνουν κατά την διάρκεια της εβδομάδας να ξεφύγεις από την ρουτίνα ή και την αναβλητικότητα. Αναμένονται προτάσεις, συμφωνίες,γνωριμίες και συναντήσεις που θα σου δώσουν ικανοποίηση. Πες ναι σε ένα ταξιδάκι με ένα άτομο που γνωρίζεις ότι τα «χνώτα» σας ταιριάζουν, θα περάσεις όμορφα.


Γ Δεκαήμερο:  Εβδομάδα συζητήσεων και διαπραγματεύσεων στα εργασιακά σου! Κάποιες οικονομικές προτάσεις που είχαν μείνει στην μέση τις σκέφτεσαι και τις κουβεντιάζεις. Δεν είναι όμως κατάλληλη στιγμή για επιχειρηματικά σχέδια ή και επενδύσεις.  Προσάρμοσε το πρόγραμμά της καθημερινότητάς σου στο καλοκαιρινό κλίμα και μην ζορίζεις τον εαυτό σου παραπάνω από όσο πρέπει! Πέμπτη βράδυ μία είδηση θα γλυκάνει την καρδιά σου!


Πηγή: oroskopos.gr



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html