Τελετή λήξης της Ακαδημίας του Α.Ο. Κολωνού « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Τελετή λήξης της Ακαδημίας του Α.Ο. Κολωνού

Κατηγορία Αθλητικά στις   12:05 μ.μ.  |  Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023


Την Τετάρτη 21-06-2023 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Τελετή λήξης της Ακαδημίας του Α.Ο. Κολωνού.Να θυμίσουμε ότι η Ακαδημία του Α.Ο. Κολωνού ανήκει στις ακαδημίες της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Α.Ο. Κολωνού στο Facebook :

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τον Πρόεδρο του 4ου Διαμερίσματος κ. Γεώργιο Ρωμανέα, τον Αντιπρόεδρο της ΕΠΣΑ κ. Άγγελο Νικόπουλο, τον Πρόεδρο του Αττικού κ. Κώστα Αθανασόπουλο και την Πρόεδρο του Πλάτωνα κ. Έλσα Ντάνη για την παρουσία τους στην εκδήλωση μας.


Να ευχαριστήσουμε επίσης για την παρουσία τους τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας κ. Χρήστο Πολύζο, τον προπονητή της Ανδρικής ομάδας κ. Παναγιώτη Καλαϊτζίδη, τους προπονητές κ. Γιώργο Καλούδη κ. Φωντα Καζακοπουλο, τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Συλλόγου καθώς επίσης και όσους ποδοσφαιριστές της Ανδρικής μας ομάδας παραβρέθηκαν.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς και τους συγγενείς των μικρών μας ποδοσφαιριστών που μας τίμησαν με την παρουσία τους σε μια γιορτή που ήταν αφιερωμένη στα παιδιά μας και στην προσπάθεια που κατέβαλαν καθόλη την διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν.


Απ' τον Σύλλογο μας βραβεύτηκαν ο κ. Ρωμανέας για την προσφορά του στην Τοπική αυτοδιοίκηση, ο κ. Βασίλης Μιχαλόπουλος για την πολύτιμη προσφορά του στο Σωματείο και ειδικότερα στην Ακαδημία μας αλλά και ο κ. Μωροσαίος για την μέχρι στιγμής προσφορά του στον Σύλλογο μας.


Στους μικρούς μας ποδοσφαιριστές απονεμήθηκαν μετάλλια και πλακέτες, εξαργυρώνοντας έτσι την προσπάθεια που έκαναν μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες, όλη την αγωνιστική περίοδο που φθάνει στο τέλος της.


Για το τέλος αφήσαμε τους προπονητές της Ακαδημίας μας, κ. Γαβριηλίδη Σ., κ. Τσιάκαλο Β. και κ. Φίλη Δ., αφού όλο το Δ.Σ. της ομάδας αλλά και όλοι οι γονείς, τους ευχαριστούμε για την διαπαιδαγώγηση και την εκμάθηση των παιδιών μας που είναι το πιο σημαντικό για αυτά.


Περάσαμε όλοι μαζί ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό απόγευμα με πολύ παιχνίδι, φαγητό και διασκέδαση με πρωταγωνιστές τους μικρούς μας ποδοσφαιριστές.


Ήταν μια γιορτή για τον Σύλλογο μας, για την γειτονιά μας, για τα παιδιά μας που πραγματοποιήθηκε σε όμορφο κλίμα, αφήνοντας ωραίες αναμνήσεις και δίνοντας ραντεβού για τον Σεπτέμβρη.

Βρείτε την ομάδα του Κολωνού στο Facebook:

Colonos fc στο Facebook

🔵🟡









Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html