Αυτοκίνητο πάτησε 73χρονη Ρομά που φέρεται να αποκοιμήθηκε στην μέση του δρόμου « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Αυτοκίνητο πάτησε 73χρονη Ρομά που φέρεται να αποκοιμήθηκε στην μέση του δρόμου

Κατηγορία Τροχαία - Ατυχήματα στις   4:28 μ.μ.  |  Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023




Αρκετά γνωστή ήταν η 73χρονη Ρομά που έχασε τη ζωή της το απόγευμα της Κυριακής όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο σε δρόμο του Λαμπετίου.


Σύμφωνα με μαρτυρίες περίοικων η 73χρονη φέρεται να κοιμόταν στη μέση του δρόμου – πιθανότατα υπό την επήρεια μέθης.


Ίδιες πηγές αναφέρουν πως η 73χρονη βρισκόταν στη μέση του δρόμου περίπου 3-4 μέτρα από τη γωνία, με αποτέλεσμα η οδηγός που έστριψε να μην προλάβει να αντιδράσει.


Η ηλικιωμένη, συνήθως κυκλοφορούσε επί σειρά ετών υπό την επήρεια μέθης, θέτοντας σε κίνδυνο και τη ζωή της αλλά δημιουργώντας επικίνδυνες συνθήκες και για διερχόμενους οδηγούς.


Πρόσφατα μάλιστα είχε πέσει να κοιμηθεί κάτω από ένα τζιπ που ήταν σταθμευμένο στην οδό Υψηλάντου, με αποτέλεσμα ξεκινώντας η οδηγός της να μην την αντιληφθεί κάτω από το αυτοκίνητο, να την πατήσει και να την παρασύρει.


Η Σ. ήταν μια από τις πιο χαρακτηριστικές φιγούρες της φυλής των Ρομά στην πόλη του Πύργου, που δυστυχώς όμως η ροπή της στο αλκοόλ την έκανε επικίνδυνη πρωτίστως για τον ίδιο της τον εαυτό…


Η ανακοίνωση της αστυνομίας:


Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πύργου, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που έλαβε χώρα χθες το απόγευμα σε δημοτική οδό σε περιοχή του Πύργου.


Ειδικότερα, μια ημεδαπή γυναίκα, οδηγώντας αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα μια 72χρονη ημεδαπή γυναίκα που κινούνταν πεζή.


Διενεργείται έρευνα για τη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος, ενώ η οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.


Πηγή: ilialive.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html