Παρουσιαστής “ξέχασε” να δηλώσει 12.000 αποδείξεις – Φοροδιαφυγή 400.000 ευρώ « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

Παρουσιαστής “ξέχασε” να δηλώσει 12.000 αποδείξεις – Φοροδιαφυγή 400.000 ευρώ

Κατηγορία Lifestyle στις   5:10 μ.μ.  |  Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023




«Λαβράκι» βγήκε  μετά από ελέγχους  της ΑΑΔΕ, καθώς εντόπισαν άλλη μία περίπτωση μεγάλης φοροδιαφυγής αυτή τη φορά από τηλεοπτικό παρουσιαστή. 


Ειδικότερα, τη νέα περίπτωση φοροδιαφυγής εντόπισε η ειδική ομάδα παρακολούθησης ψηφιακών επιχειρηματικών συναλλαγών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Πρόκειται για παρουσιαστή τηλεοπτικής εκπομπής, ο οποίος ταυτόχρονα διαθέτει εταιρεία τηλε-πωλήσεων.


Μετά από καταγγελίες καταναλωτών, οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ άρχισαν να παρακολουθούν τη συναλλακτική συμπεριφορά της επιχείρησης.


Ζήτησαν στοιχεία των παραδόσεων από την εταιρεία ταχυμεταφορών, με την οποία συνεργαζόταν η επιχείρηση, και βρήκαν ότι, για τέσσερις χρήσεις, δεν είχαν δηλωθεί 12.000 αποδείξεις, συνολικής αξίας 400.000 ευρώ!


Βρήκαν ακόμα ότι ο συγκεκριμένος παρουσιαστής δεν εμφανιζόταν τυπικά ως μέτοχος της εταιρείας, αλλά είχε βάλει μπροστά τη μητέρα του, σύμφωνα με το newsit.gr


Ήδη, έχουν επιβληθεί τα προβλεπόμενα πρόστιμα, ενώ ελέγχονται τόσο η επιχείρηση για τις υπόλοιπες χρήσεις, όσο και ο ίδιος και η μητέρα του για πιθανές άλλες φορολογικές παραβάσεις.


Πηγή: sinidisi.gr 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html