Αστρολογικές Προβλέψεις 12-18 Ιουνίου 2023: Ποια είναι τα τυχερά ζώδια της εβδομάδας; « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σημαντική είδηση:

Έκτακτο: Συναγερμός στην Ελληνική Αστυνομία

Κυριακή 11 Ιουνίου 2023

Αστρολογικές Προβλέψεις 12-18 Ιουνίου 2023: Ποια είναι τα τυχερά ζώδια της εβδομάδας;

Κατηγορία Ζώδια στις   2:56 μ.μ.  |  Κυριακή 11 Ιουνίου 2023




Αστρολογικές Προβλέψεις 12-18 Ιουνίου 2023: Ποια είναι τα τυχερά ζώδια της εβδομάδας;


Εβδομάδα 12-18 Ιουνίου λοιπόν, βρισκόμαστε στην καρδιά του Ιουνίου και βρίσκουμε σταδιακά την εξωστρέφεια , την διάθεση για σχέδια και επικοινωνίες, εξάλλου διανύουμε την εποχή των Διδύμων και ο Ήλιος μαζί με τον Ερμή στον αέρινο εκπρόσωπο του Μεταβλητού Σταυρού είναι βέβαιο ότι κάνουν τις εξελίξεις γύρω μας «ταχύτατες». Η Αφροδίτη και ο Άρης μαζί στο ζώδιο του Λέοντα, πυρπολούν το πάθος και τον ερωτισμό, όμως ειδικά αυτή την εβδομάδα που ενεργοποιείται η Έκλειψη Σελήνης στο Σκορπιό κάποιες καταστάσεις θα έρθουν στα «άκρα» και οι Σταθεροί (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) αναμένεται να βρεθούν εν θερμώ κάνοντας ριζικές εκκαθαρίσεις στην ζωή τους! Η Πέμπτη, είναι η πιο «βαριά» μέρα της εβδομάδας, όπου το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου, θα βάλει προσωρινά φρένο στις επικοινωνίες μας, θα υπάρξουν παγερές ειδήσεις, δυσάρεστα νέα, κακοκεφιά αλλά και ανάγκη για οριοθέτηση καταστάσεων (ιδιαίτερα για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου). Στο τέλος της εβδομάδας η Νέα Σελήνη στους Διδύμους εγκαινιάζει ένα νέο μηνιαίο κύκλο, όπου η παραπληροφόρηση, η σύγχυση και η θολούρα θα μπερδέψουν για τα καλά τις σκέψεις μας, δεν θα μας είναι πάντα εύκολα να διακρίνουμε την αλήθεια από το ψέμα ενώ η αδυναμία και η κούραση πολλές φορές μπορεί να μας οδηγήσουν στην αδράνεια. Πιο έντονη επιρροή από τη Νέα Σελήνη δέχονται οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου.



Δες περισσότερες προβλέψεις το βίντεο που ακολουθεί και κάλεσε στο 14724 για την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη





♈ Κριός:  Τα νέα είναι ευχάριστα και για αυτή την εβδομάδα φίλε μου Κριέ. Με την Αφροδίτη και τον Άρη να συμπορεύονται στο ζώδιο του Λέοντα, υπάρχει αφύπνιση στην αισθηματική ζωή, ή τουλάχιστον η δική σου επιθυμία για χαρά, απόλαυση, διασκέδαση, έρωτα είναι τονισμένη και αρχίζεις να επιδιώκεις να ζήσεις όμορφες καλοκαιρινές περιπέτειες. Η εβδομάδα σου είναι γεμάτη επικοινωνία, ειδήσεις, μετακινήσεις… Εσύ αυτό που είναι απαραίτητο να κάνεις είναι να «φιλτράρεις» τις πληροφορίες που λαμβάνεις, ποιες είναι χρήσιμες, ποιες μπορούν να αξιοποιηθούν αλλά και να καταφέρεις να βάλεις σε μία προτεραιότητα όλα όσα τριγυρίζουν αυτό τον καιρό στο μυαλό σου ή που σου προτείνονται. Το άγχος για τα οικονομικά και για τις οφειλές σου είναι έντονο ειδικά αυτή την εβδομάδα. Το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου που σχηματίζεται την Πέμπτη σε πιέζει να οργανωθείς, υπάρχουν όμως και κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις που ρίχνουν προσωρινά την διάθεση σου ειδικά αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο. Το Σάββατο με το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη να αναμένεις όμορφες, χαρούμενες, ερωτικές επικοινωνίες ή και συναντήσεις , είναι μέρα που θα περάσεις καλά, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο. Την Κυριακή η Νέα Σελήνη από τους Διδύμους, σε ωθεί σε νέα σχέδια, νέες συμφωνίες ή και νέες γνωριμίες. Δείξε περισσότερη καχυποψία σε ότι ακούς ενώ να αναμένεις ότι θα βρεθείς σε κάποια διλήμματα που θα φέρουν μία προσωρινή στασιμότητα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο.




♉ Ταύρος: Ξεκινά μία εβδομάδα που είσαι περισσότερο δοσμένος σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά , ενώ επιζητάς και προσπαθείς με κάθε τρόπο να επιφέρεις την ασφάλεια και την σταθερότητα σε θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την προσωπική ζωή. Στα αισθηματικά είτε υπάρχουν σχέδια συμβίωσης, είτε δημιουργείται μία πιο ερωτική ατμόσφαιρα με το άτομο που έχεις στην καρδιά σου χρόνια.  Η εβδομάδα φέρνει ξαφνικές εκρήξεις θυμού αλλά και διασπάσεις σε σχέσεις και σε συνεργασίες κυρίως για σένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, γιατί ο Άρης από το Λέοντα, ενεργοποιεί τη έκλειψη που είχε προηγηθεί στις 5/5.  Αν είσαι Ταύρος του 1ου δεκαημέρου κατά την διάρκεια της Πέμπτης απογοητεύεσαι από κάποιο άτομο του κοινωνικού περιβάλλοντος ή είσαι λίγο παραπάνω ζορισμένος στα οικονομικά κατόπιν είδησης που θα λάβεις. Αν είσαι Ταύρος του 3ου δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο τέλος της εβδομάδας φέρνει το άνοιγμα ενός νέου κύκλου για τον τομέα των οικονομικών. Κάνεις κάποια νέα βήματα για να μπορέσεις να δεις βελτίωση στο εισόδημά σου, καλό είναι να μείνεις ανεπηρεάστος στις επιλογές σου από άτομα που προσπαθούν ως δήθεν «καλοθελητές» να σε κατευθύνουν. Στον προσωπικό τομέα, για την ώρα υπάρχουν ανασφάλειες και επαναξιολογήσεις.




♊ Δίδυμοι:  Διανύεις την περίοδο των γενεθλίων σου και δικαίως είσαι ο πρωταγωνιστής των ημερών, πόσο μάλλον αυτή την εβδομάδα που έχουμε και ένα ολοκαίνουργιο φεγγάρι να σχηματίζεται στο δικό σου ζώδιο! Ο ενθουσιασμός είναι διάχυτος στην καθημερινότητά σου, ενώ δεν λείπουν τα φλερτ, οι ερωτικές επικοινωνίες – συναντήσεις και η διάθεση για πιο ανέμελες, ανάλαφρες στιγμές ψυχαγωγίας. Την Πέμπτη με το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου ωστόσο προβληματίζεσαι εσύ που είσαι γεννημένος στο 1ο δεκαήμερο, αφού αισθάνεσαι ότι τα λουριά γύρω σου στενεύουν και χρειάζεται πολύ κόπο και δουλειά να πετύχεις τους στόχους σου! Κάποια δυσάρεστη είδηση θα σε κάνει να νιώσεις ότι κάποιος στόχος δεν είναι εφικτός!  Το Σάββατο με το εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης, υποχωρεί αυτό το «παγερό» κλίμα και οι προτάσεις για εξόδους, διασκέδαση αλλά και οι ερωτικές επικοινωνίες κάνουν την μέρα σου ενδιαφέρουσα! Την Κυριακή σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας ένα νέο κύκλο εξελίξεων … Επιθυμείς διακαώς μία ανανέωση, ένα νέο ξεκίνημα και σου δίνονται αυτές οι ευκαιρίες … Χρειάζεται ωστόσο να είσαι προσεχτικός στις επιλογές σου, γιατί οι παγίδες που υπάρχουν γύρω σου θα σε παρεκκλίνουν από τον αρχικό σου στόχο. Η αδυναμία, η ανασφάλεια, η θολούρα και η σύγχυση θα είναι στοιχεία έντονα, ειδικά για σένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!




♋ Καρκίνος : Διανύεις ένα διάστημα που υπάρχουν πολλές έννοιες στο κεφάλι σου και πολλές φορές δεν αποκαλύπτεις στους δικούς σου ανθρώπους πώς σκέφτεσαι, τι αισθάνεσαι ή τι φόβοι αναβλύζουν μέσα σου! Το ενδιαφέρον σου είναι περισσότερο δοσμένο στους πρακτικούς τομείς της ζωής σου αλλά και στα οικονομικά. Την Πέμπτη η ψυχολογία είναι πεσμένη, είτε από μαύρες σκέψεις που σου περνούν από το μυαλό, είτε από κάποια είδηση, ένα έγγραφο ή μία εξέλιξη σε θέματα ακαδημαϊκών σπουδών, όπου αυτό σε φορτίζει, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Προσπάθησε να βρεις διεξόδους αποφόρτισης από το στρες και θυμήσου ότι αυτή την εποχή μπορείς και θα σταθείς τυχερός σε ζητήματα δικτύωσης, επαφών, γνωριμιών. Το Σάββατο αναμένεται ικανοποιητικό για την εξέλιξη μίας εργασιακής – οικονομικής υπόθεσης, ενώ και στα αισθηματικά υπάρχει ένα ωραίο επικοινωνιακό κλίμα! Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται την Κυριακή, σε βάζει σε μία διαδικασία διεργασίας- προετοιμασίας στα επόμενα βήματά σου! Προβληματισμοί για εκκρεμότητες  και καταστάσεις του παρελθόντος δεν θα λείψουν. Κάποιες αποκαλύψεις ή και συνειδητοποιήσεις θα δημιουργήσουν ένα ασαφές, θολό κλίμα γύρω σου!




♌ Λέων:  Η Αφροδίτη και ο Άρης βρίσκονται στο ζώδιο σου,  έστω και αν εσύ δεν το καταλαβαίνεις άμεσα, εκπέμπεις λάμψη, ερωτικό μαγνητισμό ενώ το πάθος σου για διεκδίκηση και κατάκτηση είναι μεγάλο! Η εβδομάδα είναι φλογερή σε εξελίξεις στα αισθηματικά, δεν παύει όμως να υπάρχουν ζιζάνια του παρελθόντος που σου προκαλούν φόβο ή και σε κρατούν πίσω.  Την Πέμπτη με το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου, λαμβάνεις μία δυσάρεστη είδηση που μπλοκάρει προσωρινά κάποιο σχέδιό σου (είτε ερωτικό είτε οικονομικό) αυτό ισχύει περισσότερο για σένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Εσύ που είσαι Λέοντας του 2ου δεκαημέρου η ενεργοποίηση της Σεληνιακής Έκλειψης στο Σκορπιό αυτή την εβδομάδα, θα φέρει ολικά ξεκαθαρίσματα σε θέματα που σε προβλημάτισαν κατά την διάρκεια της Άνοιξης και αφορούσαν το σπίτι, την οικογένεια, την προσωπική ζωή .. οι μέρες σου θα είναι αρκετά έκρυθμες. Την Κυριακή η Νέα Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων, ανοίγει ένα νέο κύκλο εξελίξεων, νέες φιλίες, νέες συμμαχίες δημιουργούνται τώρα, ενώ και οι φλογερές επιθυμίες σου σε ωθούν να εφαρμόσεις αλλαγές στην ζωή σου. Αυτό αφορά κυρίως εσένα που είσαι Λιοντάρι του 3ου δεκαημέρου, όπου πρέπει ωστόσο να δείξεις περισσότερη προσοχή στα οικονομικά σου, στα χρεωστικά υπόλοιπα αλλά και να δείξεις επιφυλακτικότητα στον ερωτικό τομέα.




♍ Παρθένος:  Με το βλέμμα στραμμένο στα επαγγελματικά είσαι για μία ακόμα εβδομάδα φίλε μου Παρθένε. Βρίσκεσαι διαρκώς σε κίνηση, σε επαφές και απορροφάς όλη σου την ενέργεια στην επίτευξη στόχων που αφορούν κυρίως την καριέρα και τις προοπτικές σου, ενώ δεν παύουν να σε απασχολούν και θέματα που αφορούν το γάμο. Την Πέμπτη με το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου, υπάρχει ένα παγερό κλίμα αδιαλαξίας στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο. Νιώθεις ότι οι άνθρωποι που σχετίζεσαι μόνιμα βάζουν μπροστά σου ένα εμπόδιο που δεν σου επιτρέπει να κάνεις ένα βήμα παρακάτω.  Αν είσαι Παρθένος του 2ου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα θα κυριαρχεί η ένταση και το στρες από επικοινωνίες που θα υπάρξουν, το τεταμένο κλίμα υποχωρεί το  Σάββατο που αποφορτίζεσαι με την παρέα ανθρώπων που μπορούν να ακούσουν τα μυστικά σου! Η εβδομάδα ολοκληρώνεται με τη Νέα Σελήνη της Κυριακής στο ζώδιο των Διδύμων, η οποία επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Κάποιες εργασιακές ανακατατάξεις θα σε μπερδέψουν, θα σε φέρουν σε διλήμματα ενώ το διάστημα που ανοίγεται μπροστά σου δεν θα λείψει η στασιμότητα, η σύγχυση και το δίλημμα αναφορικά με τον πιο δρόμο πρέπει να διαλέξεις.




♎ Ζυγός: Βρίσκεσαι σε μία ευνοϊκή περίοδο με μόνιμη ανησυχία ωστόσο για τα οικονομικά, αλλά και κάποιες σταθερές συναισθηματικές ανασφάλειες που δεν σου επιτρέπουν πάντα να αφεθείς, να χαλαρώσεις και να απολαύσεις την στιγμή! Η δικτύωση, οι επαφές, οι γνωριμίες, τα φλερτ και οι ευκαιρίες για εκπλήρωση σχεδίων όμως σου δίνονται και εσύ οφείλεις να τις αξιοποιήσεις. Αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, διανύεις μία εβδομάδα με αρκετό στρες, πολλές υποχρεώσεις και φαίνεται ότι σου είναι πολύ δύσκολο να συντονίσεις το πρόγραμμα της καθημερινότητάς σου! Το άγχος της εργασίας θα σε κάνει να λειτουργήσεις απαιτητικά και ως προς τον εαυτό σου αλλά και ως προς τους ανθρώπους γύρω σου!  Αν είσαι Ζυγός του 2ου δεκαημέρου, η εβδομάδα έχει χαρές, ικανοποιήσεις, σχέδια για μετακινήσεις και χαρμόσυνα μηνύματα, μην βλέπεις ωστόσο επιπόλαια κάποιες καταστάσεις στα οικονομικά σου. Όσο για σένα που είσαι Ζυγός του 3ου δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη της Κυριακής, φέρνει νέες εξελίξεις σε θέματα που αφορούν την εκπαίδευση, τα ταξίδια, τις γνωριμίες και επαφές με εξωτερικό. Κάποιες ειδήσεις ή έγγραφα αναμένεται να προκαλέσουν σύγχυση και στρες.




♏ Σκορπιός: Αυτή την εβδομάδα είσαι περισσότερο δοσμένος σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σου, την κάλυψη των υποχρεώσεων και των εκκρεμοτήτων σου, ενώ δίνεις και έναν αγώνα μεγάλο για την ανάδειξη της καριέρας σου. Αυτή την εβδομάδα δεν θα λείψουν οι εκρήξεις, οι εντάσεις και τα ξεκαθαρίσματα για ζητήματα επαγγελματικά αλλά και προσωπικά ιδιαίτερα για σένα που είσαι γεννημένος στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου όπου συνεχίζεις να ασχολείσαι με θέματα που σε προβλημάτισαν την περίοδο της Άνοιξης και η ψυχολογία είναι αρκετά βαριά! Εσύ που είσαι Σκορπιός του 1ου δεκαημέρου, έχεις επιτυχίες και κατακτήσεις σε θέματα που αφορούν την καριέρα και τις σχέσεις σου, η Πέμπτη είναι η μέρα που θα απογοητευτείς προσωρινά, μέσα από μία συζήτηση που αφορά τα οικονομικά ή τα αισθηματικά! Όσο για τη Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο των Διδύμων την Κυριακή, επηρεάζει εσένα που είσαι Σκορπιός του 3ου δεκαημέρου,  όπου αναμένεται να βρεθείς διχασμένος και προβληματισμένος ανάμεσα στα «θέλω» και στα «πρέπει»… Κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις θα σταθούν εμπόδιο να κάνεις με άνεση όλα όσα σχεδίαζες.




♐ Τοξότης:  Σε ένα γενικό πλαίσιο η εβδομάδα είναι χαρμόσυνη, επικοινωνιακή, με πολλές επαφές και συναντήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου αλλά και με την επιθυμία να κάνεις νέα σχέδια, να τολμήσεις, να ρισκάρεις, να ταξιδέψεις, να φλερτάρεις, να ανανεωθείς.  Την Πέμπτη με το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο, συνειδητοποιείς για μία ακόμα φορά ότι τα οικογενειακά βαρίδια και οι ευθύνες δεν σου επιτρέπουν να είσαι ανοιχτός και πρόσχαρος όπως θα θέλανε οι άλλοι να σε βλέπουν. Κάποια σκληρά λόγια αναμένεται να ειπωθούν με τον σύντροφο  είτε το συνεργάτη.  Αν είσαι Τοξότης του 2ου δεκαημέρου, αν καταφέρεις να αποφορτιστείς από το έντονο επαγγελματικό στρες, θα περάσεις ένα Σαββατοκύριακο «ζάχαρη» … ο έρωτας σε ενθουσιάζει …Όσο για σένα που είσαι Τοξότης του 3ου δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη της Κυριακής εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου! Η θολή σου κρίση, οι ευαισθησίες αλλά και οι λάθος επιλογές μπορούν πραγματικά να προκαλέσουν μπελάδες αλλά και διαψεύσεις. Πρόσεξε που ανοίγεις την καρδιά σου, τις επιλογές ανθρώπων που σε πλαισιώνουν, αλλά μην δίνεις και υποσχέσεις που δεν θα μπορείς να τηρήσεις.




♑ Αιγόκερως:  Βασικό χαρακτηριστικό της εβδομάδας είναι το έντονο στρες που συχνά θα σε καταβάλει για θέματα που αφορούν την εργασία, την καθημερινότητα αλλά και τα οικονομικά. Οι μέρες σου είναι γεμάτες, συχνά όμως θα νιώθεις την ανάγκη να τα παρατήσεις όλα και να απομονωθείς κάπου προκειμένου να γεμίσεις μπαταρίες. Την Πέμπτη με το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου απογοητεύεσαι από κάποιες ειδήσεις δυσάρεστες, ή φορτώνεσαι στην πλάτη σου αρκετές υποχρεώσεις που δεν σου επιτρέπουν να είσαι και τόσο ανέμελος, αυτό ισχύει περισσότερο για σένα που είσαι Αιγόκερως του 1ου δεκαημέρου, να αναμένεις ότι θα έχεις μία βελτίωση στα αισθηματικά αλλά και ο έρωτας καλά κρατεί! Αν είσαι Αιγόκερως του 2ου δεκαημέρου καταφέρνεις και βρίσκεσαι κερδισμένος μέσα από οικονομικές διευθετήσεις, από κάποιο έξτρα κέρδος ή ακόμα και από κάποιο δώρο! Οι ερωτικές επιθυμίες σου είναι φλογερές και το πάθος κυρίαρχο. Αλλαγές στις καθημερινές εργασίες και στις συνήθειες έρχονται για σένα που είσαι Αιγόκερως του 3ου δεκαημέρου. Στα επαγγελματικά αισθάνεσαι ότι δεν έχει εκτιμηθεί η προσφορά σου, ενώ κυριαρχεί η αστάθεια, η ασυνέπεια και το μπέρδεμα.




♒ Υδροχόος: Η διάθεση σου είναι καλοκαιρινή και οι ευκαιρίες για να περάσεις καλά, να ερωτοτροπήσεις και να το ρίξεις έξω, είναι μοναδικές. Το χαμόγελο επιστρέφει και πάλι στα χείλη σου, γιατί λαμβάνεις μηνύματα που σου δίνουν χαρά, αλλά βλέπεις την ζωή σου να εξελίσσεται σε πιο χαρούμενο ρυθμό.  Το πρόβλημα της εβδομάδας είναι κυρίως το οικονομικό. Την Πέμπτη με το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου , απογοητεύεσαι γιατί κατανοείς ότι αλλιώς τα προγραμμάτιζες και αλλιώς σου έρχονται με αποτέλεσμα να πρέπει να περιορίσεις τα «θέλω» σου, αυτό ισχύει περισσότερο για σένα που είσαι γεννημένος στο 1ο δεκαήμερο! Εσύ που είσαι Υδροχόος του 2ου δεκαημέρου έχεις μία πιο έκρυθμη εβδομάδα για τα επαγγελματικά, το γάμο, τη σχέση… Το κλίμα έντασης υποχωρεί από το Σάββατο! Όσο για σένα που είσαι Υδροχόος του 3ου δεκαημέρου, ένα νέο σχέδιο, μία νέα επιθυμία, ένας έρωτας ή μία επιχειρηματική δραστηριότητα γίνονται η αιτία για να χαμογελάσεις αλλά και να προχωρήσεις μπροστά σε νέα σχέδια. Προσοχή στις οικονομικές ατασθαλίες.




♓ Ιχθύς:  Οι ευαισθησίες χτυπούν κόκκινο αυτή την εβδομάδα, είτε γιατί έχεις κουραστεί, είτε γιατί κάποιες καταστάσεις τις βιώνεις πιο προσωπικά… Διανύεις μία εβδομάδα που είσαι πιο επικεντρωμένος στις πολύ προσωπικές, οικογενειακές σου υποθέσεις αλλά και σε θέματα που αφορούν την εργασία σου. Την Πέμπτη με το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου, έχεις την ανάγκη να αποσυρθείς και να βάλεις κάποιες αποστάσεις από όλους και από όλα, είτε γιατί ειδοποιείσαι για κάτι που σε δυσαρεστεί, είτε αισθάνεσαι πικρία μέσα από κάποιες συζητήσεις που θα γίνουν με οικεία σου πρόσωπα! Αυτό αφορά κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίο σου! Λύσεις και ευκαιρίες για καλύτερες συνθήκες στην εργασία δίνονται σε σένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, παράλληλα αυτό το διάστημα διαπιστώνεις ότι δεν μπορείς άλλο να τρενάρεις θέματα που αφορούν την φυσική σου ευεξία. Όσο για σένα που είσαι Ιχθύς του 3ου δεκαημέρου, από την Κυριακή και για τις επόμενες 28 ημέρες ξεκινά και ολοκληρώνεις ανακατατάξεις στο χώρο του σπιτιού. Νιώθεις ότι βρίσκεσαι αυτό τον καιρό σε έναν λαβύρινθο όπου αναζητάς την όαση που θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις, δυστυχώς μπερδεύεσαι και χάνεις τον προσανατολισμό σου. Προσοχή σε εξαπατήσεις, λάθη και …



Πηγή: oroskopos.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html