Για έξι χρόνια αγνοούμενη, την εντόπισαν μέσω Netflix - Την είχε απαγάγει η μητέρα της « Enimerosi 247

Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Για έξι χρόνια αγνοούμενη, την εντόπισαν μέσω Netflix - Την είχε απαγάγει η μητέρα της




Μια απίστευτη ιστορία αποκαλύφθηκε στις ΗΠΑ: Ένα κορίτσι αναγνωρίστηκε από εκπομπή του Netflix, έξι χρόνια μετά την εξαφάνισή της.


Η αστυνομία της Βόρειας Καρολίνας έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία για την υπόθεση με ένα κορίτσι από το South Elgin που βρέθηκε σώο και αβλαβές σχεδόν έξι χρόνια μετά την εξαφάνισή του. Η Kayla Unbehaun ήταν εννέα ετών όταν απήχθη. Βρέθηκε ασφαλής χάρη σε ένα αξιοσημείωτο σύνολο συμβάντων.


Η κοπέλα έχει πλέον επανενωθεί με τον πατέρα της χάρη σε έναν υπάλληλο ενός εμπορικού κέντρου στο Asheville της Βόρειας Καρολίνας, ο οποίος αναγνώρισε το πρόσωπο της Kayla από μια εκπομπή στο Netflix. Η Kayla ήταν εννέα ετών το 2017, όταν ο πατέρας της, Ryan Iserka, έλαβε την πλήρη κηδεμονία της. Είπε ότι η μητέρα της Kayla, Heather, την απήγαγε αργότερα μετά από μια επίσκεψη.  


Σύμφωνα με το abc7chicago.com, το Netflix κυκλοφόρησε μια νέα σεζόν του «Unsolved Mysteries» πέρυσι με ένα επεισόδιο που επικεντρώθηκε στις απαγωγές γονέων. Αξιοσημείωτο είναι ότι η ιστορία της Kayla δεν ήταν το κύριο θέμα του επεισοδίου. Η φωτογραφία της ήταν μόνο μέρος ενός σύντομου καταλόγου αγνοουμένων στο τέλος του επεισοδίου (με εικόνες ψηφιακά-ηλικιακά εξελισσόμενες).


«Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι τόσο σημαντικά όταν πρόκειται για την ανάκτηση εξαφανισμένων παιδιών», δήλωσε ο Callahan Walsh του Εθνικού Κέντρου για τα Εξαφανισμένα και Εκμεταλλευόμενα Παιδιά. «Ακόμη και σε αυτές τις μακροχρόνιες υποθέσεις, όσο περισσότερο λέμε την ιστορία αυτών των εξαφανισμένων παιδιών και βγάζουμε τις εικόνες τους στο κοινό, τόσο πιο πιθανό είναι να ανακτηθούν».


Ήταν ένας ανήλικος, που εργαζόταν σε εκείνο το εμπορικό κέντρο στο Asheville, ο οποίος εντόπισε την Kayla, αναγνωρίζοντάς την όχι μόνο από τη σειρά του Netflix, αλλά και από την παιδική της ηλικία.


Ο πατέρας της Kayla δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που η Kayla επέστρεψε σπίτι ασφαλής... Ζητάμε να μείνουμε μόνοι μας καθώς θα γνωριστούμε ξανά και θα ξεπεράσουμε αυτό το νέο ξεκίνημα». Τοπικά μέσα ανέφεραν ότι η αστυνομία συνέλαβε την 40χρονη Heather Unbehaun στο Asheville το Σαββατοκύριακο. Οι Αρχές δήλωσαν ότι η Heather Unbehaun κατέβαλε εγγύηση 250.000 δολαρίων και η επόμενη δίκη της αναμένεται στις 11 Ιουλίου στη Βόρεια Καρολίνα.




Πηγή: dikaiologitika.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html