Σαύρα… σουλάτσαρε σε δρόμο της πόλης – Δεν ήταν η πρώτη φορά που “δράκος” το έσκαγε από το σπίτι « Enimerosi 247

Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Σαύρα… σουλάτσαρε σε δρόμο της πόλης – Δεν ήταν η πρώτη φορά που “δράκος” το έσκαγε από το σπίτι




Δεν πίστευαν στα μάτια τους περίοικοι της πλατείας Αγίας Λαύρας, στην Πάτρα, βλέποντας ένα «παράξενο ζώο» να κινείται στην οδό Γιαννιτσών.


Όπως αναφέρει το gnomi.gr μια ευμεγέθης σαύρα περπάτησε περίπου 200 μέτρα μέχρι και έφθασε στο σπίτι του απόστρατου της Αεροπορίας, Άγγελου Τζαμαλή.


Ο άνδρας κατάλαβε περί τίνος πρόκειται και ειδοποίησε αμέσως τον γιο του, φυσικοθεραπευτή Αλέξανδρο και τον ανιψιό του, γιατρό ουρολόγο Αλέξανδρο Ραυτόπουλο, οι οποίοι κατάφεραν και «συνέλαβαν» το ιγκουάνα. Μάλιστα, εντόπισαν και τον ιδιοκτήτη του, από το σπίτι του οποίου κατάφερε να «δραπετεύσει».





Προ ετών, ιγκουάνα που ανήκε σε νεαρή στην οδό Λεμεσού, έφυγε από το μπαλκόνι ενώ οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν και βρέθηκε… στον κάτω όροφο! Στο διαμέρισμα έμενε ηλικιωμένος που δεν είχε ξαναδεί κάτι τέτοιο. Ειδοποίησε την Πυροσβεστική και μάλιστα με τρεμάμενη φωνή τούς έλεγε πως… «ένας δράκος είναι στο μπαλκόνι»! Οι πυροσβέστες επενέβησαν και με «μαεστρία» κατάφεραν και ακινητοποίησαν το ερπετό και το παρέδωσαν στη νεαρή!


Αρκετοί είναι αυτοί που αποκτούν ερπετά ως κατοικίδια και τα φροντίζουν με ιδιαίτερη προσοχή αλλά δεν λείπουν και τα απρόοπτα όταν ο φιλοξενούμενος αποφασίζει να …πάρει λίγο αέρα.


Η ιδιότυπη “φιλία” ανάμεσα σε ένα ιγκουάνα και τον ιδιοκτήτη του (τον Μήτσο και τον Λάζαρο) είχε προσφέρει απίστευτες στιγμές γέλιου στην τηλεοπτική συνύπαρξή τους.


Θυμηθείτε μερικές σκηνές και μάλιστα με χιουμοριστικό σχολιασμό:



Πηγή: sinidisi.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html