Θλίψη και οργή για τον θάνατο Λασκαρίδη: Εγκεφαλικά νεκρός τα τελευταία 24ωρα, μετά την πτώση του συνέχισαν κανονικά την εκδήλωση « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Θλίψη και οργή για τον θάνατο Λασκαρίδη: Εγκεφαλικά νεκρός τα τελευταία 24ωρα, μετά την πτώση του συνέχισαν κανονικά την εκδήλωση

Κατηγορία Αττική στις   5:50 μ.μ.  |  Δευτέρα 8 Μαΐου 2023




Την τελευταία του πνοή άφησε τις πρωινές ώρες της Δευτέρας στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» ο δημοσιογράφος και αντιδήμαρχος Καλλιθέας, Λάζαρος Λασκαρίδης.


Θλίψη και οργή προκαλεί ο τραγικός θάνατος του Λάζαρου Λασκαρίδη, του αντιδήμαρχου Καλλιθέας που έπεσε στο κενό από ύψος τριών μέτρων όταν υποχώρησαν τα κάγκελα της δημοτικής βιβλιοθήκης.


Σύμφωνα με το kallitheaonline, η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί, ενώ το τελευταίο 48ωρο του είχε χορηγηθεί κοκτεϊλ φαρμάκων σε μια ύστατη προσπάθεια να κρατηθεί στην ζωή, κάτι που τελικά δεν επετεύχθη.


Ο αντιδήμαρχος, μάλιστα, ήταν ήδη εγκεφαλικά νεκρός από τα μέσα της εβδομάδας και τα όργανα του υποστηρίζονταν τεχνητά.


Υπενθυμίζεται πως ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού θα ήταν ο κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση στη Δημοτική Βιβλιοθήκη παρουσία σχεδόν σύσσωμης την διοίκησης του δήμου, εκπροσώπους πολιτικών και δημοτικών παρατάξεων και δεκάδες πολίτες.


Λίγες ώρες πριν δεχόταν ευχές για τα γενέθλιά του


Νωρίτερα από το πρωί της ίδιας ημέρας δεχόταν ευχές από πολίτες για τα γενέθλια του, ενώ μερικές ώρες αργότερα μεταφερόταν βαρύτατα τραυματισμένος σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».


Η πρώτη διάγνωση μιλούσε για ένα μεγάλο αιμάτωμα στο κεφάλι, ένα βαρύ τραύμα στον πνεύμονα από σπασμένα πλευρά και κατάγματα στον αυχένα και στην σπονδυλική στήλη.


Η Καλλιθέα παρακολουθεί συγκλονισμένη την περιπέτεια του Λάζαρου Λασκαρίδη από τις πρώτες ώρες μετά το θλιβερό συμβάν, αλλά και ταυτόχρονα εξοργισμένη για το γεγονός ότι οι πολίτες μια ολόκληρη εβδομάδα δεν έχουν απολύτως καμία ενημέρωση από τον δήμο Καλλιθέας για τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος.


Η οργή, άλλωστε, ξεχείλισε όταν άρχισε να διαδίδεται στην πόλη της Καλλιθέας ότι μετά το συμβάν η εκδήλωση... συνεχίστηκε σαν να μην έχει συμβεί τίποτα και ενώ λίγα λεπτά πριν, το φορείο με τον Λάζαρο Λασκαρίδη περνούσε μπροστά από τους παρευρισκόμενους. 


Περισσότερο φως στα αίτια του τραγικού συμβάντος αλλά και τις ποινικές ευθύνες αναμένεται να ρίξει τώρα η εισαγγελική έρευνα η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. Ενώ με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και η αντίδραση της οικογένειας του Λάζαρου Λασκαρίδη, που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν θα στραφεί εναντίον του δήμου Καλλιθέας.


Τριήμερο πένθος στον Δήμο Καλλιθέας


Ο Δήμος Καλλιθέας εκφράζει την βαθιά του οδύνη για την απώλεια του Αντιδημάρχου Πολιτισμού Λάζαρου Λασκαρίδη.


Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Λάζαρος Λασκαρίδης προσέφερε πολύτιμο έργο στον τομέα του Πολιτισμού και άφησε το ανεξίτηλο αποτύπωμα του στην Καλλιθέα, όντας μία εξέχουσα προσωπικότητα της δημοσιογραφίας και του πνεύματος.


Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ» ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας, και εκλεγόταν δημοτικός σύμβουλος από το 2014.


Από το 2019 είχε συνεργαστεί με τη Διοίκηση του Δημάρχου Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου, και ήταν Αντιδήμαρχος Πολιτισμού.


Μέσα από το έργο του αυτό, ο Λάζαρος Λασκαρίδης αφήνει πίσω του , μεγάλη παρακαταθήκη με νέους θεσμούς όπως το «Θέατρο της Δευτέρας στην Καλλιθέα» και τα «Χαροκόπεια» ενώ το όραμά του θα συνεχίσει να εμπνέει τον Δήμο της Καλλιθέας.



Πηγή: dikaiologitika.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html