«Εγώ σκότωσα την μάνα μου»: Πώς έφτασε στην ομολογία ο 34χρονος, οδήγησε 67 χιλιόμετρα με την σορό της δίπλα του « Enimerosi 247

Κυριακή 23 Απριλίου 2023

«Εγώ σκότωσα την μάνα μου»: Πώς έφτασε στην ομολογία ο 34χρονος, οδήγησε 67 χιλιόμετρα με την σορό της δίπλα του


Ο 34χρονος που φέρεται να δολοφόνησε την μητέρα του συνελήφθη το Σάββατο στο Φάληρο Θεσσαλονίκης με σκισμένα ρούχα και ξυρισμένα μαλλιά, έπειτα από κλήση πολιτών στο «100» για άνδρα που θεάθη να κινείται ύποπτα κοντά στην πολυκατοικία τους.


Συνελήφθη ο 34χρονος που αναζητούσαν οι Αρχές 18 ημέρες μετά τη δολοφονία της μητέρας του στο Φάληρο Θεσσαλονίκης.


Ο άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη όταν τα ξημερώματα του Σαββάτου νεαρό ζευγάρι κάλεσε το «100» αναφέροντας ότι ένας άνδρας κινείται ύποπτα κοντά στην πολυκατοικία τους. Μέχρι να φθάσει η αστυνομία, μάλιστα, τον είχαν ακινητοποιήσει:


«Άκουγα κάτι περίεργους ήχους μέσα στην πολυκατοικία άκουγα να ανεβοκατεβαίνει το ασανσέρ και σε κάποια φάση είδα κάποιον να εμφανίζεται με κουκούλα στον επάνω όροφο και εκείνη την ώρα βγήκε και ένας γείτονας και του λέω έτσι κι έτσι έχει ότι μάλλον είναι κλέφτης», ανέφερε μιλώντας στο Mega o νεαρός που κάλεσε την αστυνομία.


«Είπε κάποια ψέματα στην αρχή ότι είχε πάει επίσκεψη στον 4ο όροφο μετά είπε ήθελε να κάνει την ανάγκη του να κοιμηθεί».


Οι αρχικοί ισχυρισμοί του 34χρονου ότι επισκέφθηκε έναν φίλο του στην πολυκατοικία και έπειτα ότι έψαχνε ένα μέρος να κοιμηθεί δε φαίνεται πως έπεισαν τον νεαρό ο οποίος από την πρώτη στιγμή κατάλαβε ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει.


«Γύρισα και βρήκα τον Δημήτρη να τον κρατάει, μέχρι να παρκάρω το μηχανάκι είχε γίνει όλο αυτό τρόμαξα και για εμένα και για τον Δημήτρη».


Ομολόγησε μέσα στο περιπολικό ο 34χρονος: «Εγώ είμαι αυτός που ψάχνατε»

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega κατά την σύλληψή του ο 34χρονος δεν προέβαλε καμία αντίσταση στους αστυνομικούς, ενώ φέρεται να ομολόγησε μέσα στο περιπολικό τις πράξεις του.


Συγκεκριμένα, παραδέχθηκε: «Εγώ είμαι αυτός που ψάχνατε, αυτός που σκότωσε τη μάνα του».


Όταν δε οι αστυνομικοί τον ρώτησαν πού κρυβόταν όλο αυτό το διάστημα, εκείνος απάντησε πως «περιπλανιόμουν, άλλαζα σημεία που κοιμόμουν, δεν είχα κάποιο σταθερό μέρος να μένω».


Αξιωματικοί της ασφάλειας κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο 34χρονος σκότωσε τη μητέρα του στον Κορινό Πιερίας και οδήγησε για περίπου 67 χιλιόμετρα έχοντας δίπλα το άψυχο κορμί της μητέρας του μέχρι τελικά να την εγκαταλείψει στο αυτοκίνητο λίγο έξω από το νεκροταφείο του χωριού τους.


Όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση ο 34χρονος πυροβόλησε εξ’ επαφής στο κεφάλι την άτυχη μητέρα του.


Υπενθυμίζεται πως οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει στο σπίτι της οικογένειας ένα ιδιόχειρο σημείωμα του δράστη που έγραφε ότι σκότωσε τη μητέρα του για να την απαλλάξει από τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε από τότε που σκοτώθηκε σε τροχαίο ο σύζυγός της.



Πηγή: dikaiologitika.gr



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html