Κρίσιμες ώρες για ομάδα της Σούπερ Λίγκ - Υπό το φόβο της διάλυσης « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Κρίσιμες ώρες για ομάδα της Σούπερ Λίγκ - Υπό το φόβο της διάλυσης

Κατηγορία Superleague 1 στις   4:35 π.μ.  |  Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023


Από το μεσημέρι της Δευτέρας 20 Μαρτίου όταν το agriniara.gr αποκάλυψε ότι ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταβίβαση του 89,95% των μετοχών της ΠΑΕ Παναιτωλικός που ανήκουν στον Φώτη Κωστούλα, στην οικογένεια Καμίνσκι, έχει ξεκινήσει ένας κύκλος φημολογίας και «ράδιο αρβύλας» σχετικά με τη συμφωνία.


Για να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους και να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι η μεταβίβαση ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ακόμη, αλλά αυτό ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΤΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΧΑΛΑΣΕ.


Παρόλα αυτά, για να μην υπάρχει σύγχυση, καλό είναι να απαντήσουμε μερικά εύλογα ερωτήματα φίλων του Παναιτωλικού που έρχονται «κατά ριπάς», κυρίως στη σελίδα του agriniara.gr στο facebook.


«Γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταβίβαση»;

Δεν έχουν καταβληθεί ακόμη τα χρήματα από την οικογένεια Καμίνσκι. Το γιατί, το γνωρίζουν μόνο οι δύο εμπλεκόμενες πλευρές, Κωστούλα και Καμίνσκι.


«Μπορεί να χαλάσει η συμφωνία»;

Οποιαδήποτε οικονομική συμφωνία μπορεί να χαλάσει πριν την ολοκλήρωσή της, όταν δεν έχουν καταβληθεί τα συμφωνηθέντα.


«Μα δεν ολοκληρώθηκε η συμφωνία με την έγκριση της ΕΕΑ»;

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) ελέγχει αν επίδοξοι επενδυτές που καταθέτουν έναν φάκελο, πληρούν τις προϋποθέσεις να επενδύσουν σε ένα επαγγελματικό αθλητικό σωματείο. Αν δηλαδή διαθέτουν το κεφάλαιο, αν αυτό είναι «καθαρό» κλπ κλπ. Η ΕΕΑ δεν επικυρώνει οικονομικές συμφωνίες. Δίνει απλά το «πράσινο φως», ώστε να ελεγχθεί αν ο εκάστοτε επενδυτής πληροί κάποιες προϋποθέσεις για να εμπλακεί με το αντικείμενο. Η έγκριση της ΕΕΑ είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσει η διαδικασία της μεταβίβασης των μετοχών, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ.


«Τι θα συμβεί αν δεν ολοκληρωθεί η μεταβίβαση»;

Το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών του 89,95% της ΠΑΕ Παναιτωλικός παραμένει στον Φώτη Κωστούλα, ο οποίος, όπως και τα τελευταία 18 χρόνια, θα βρίσκεται στο «τιμόνι».


«Μπορεί αυτό να φέρει αλλαγές που θα επηρεάσουν τον σύλλογο»;

Ρεπορτάζ κάνουμε… Δεν έχουμε μαντικές ικανότητες και δεν «λέμε το φλιτζάνι»


«Πόσο άμεσα θα γνωρίζουμε αν θα ολοκληρωθεί ή όχι η συμφωνία»;

Από τη στιγμή που οι δύο πλευρές συμφώνησαν από 8 Δεκεμβρίου 2022 και η ΕΕΑ έδωσε έγκριση από τις 13 Φεβρουαρίου 2023, ενώ έχουμε φτάσει στις 23 Μαρτίου 2023 και ακόμη δεν έχουμε ολοκλήρωση της μεταβίβασης των μετοχών, ήδη έχει περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Εξελίξεις θα υπάρξουν ΑΜΕΣΑ, θετικές ή αρνητικές, ακόμη και μέσα στα επόμενα, λίγα, 24ωρα.


Πηγή: agriniara.gr


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html