Ώρες αγωνίας για τον Νίκο Χατζηνικολάου « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Ώρες αγωνίας για τον Νίκο Χατζηνικολάου

στις   10:56 π.μ.  |  Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

 


Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει κατά καιρούς τοποθετηθεί για τις δύσκολες στιγμές στη δουλειά του, αναφερόμενος ακόμη και σε απειλές, που έχει δεχθεί.


Ο παρουσιαστής, που βρέθηκε εσχάτως σε αναβρασμό για τα παιδιά του, είχε μιλήσει στο «The 2Night Show» και μίλησε για όλους και για όλα. Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, καθώς και στην επαγγελματική του πορεία, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της ζωής του.



Ο ίδιος στη συνέχεια αποκάλυψε για πρώτη φορά ποια ήταν η αντίδραση του κοινού όταν αποφάσισε να αλλάξει τα χαρακτηριστικά γυαλιά οράσεως που φορούσε, ενώ δεν δίστασε να περιγράψει την επεισοδιακή πρόταση γάμου που έκανε στη σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη.


Τέλος, ο Νίκος Χατζηνικολάου εξομολογήθηκε πως:«Με έχουν απειλήσει αλλά δεν έχω φοβηθεί γιατί θεωρώ ότι οι απειλές σε δημοσιογράφους απευθύνονται από θρασύδειλους τύπους. Δεν τους μετράω».



«Παραλίγο να βάλω φωτιά»: Η επεισοδιακή πρόταση γάμου του Νίκου Χατζηνικολάου στην Έλενα Κατρίτση

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι σήμερα παντρεμένος και πιο ερωτευμένος από ποτέ με την Κρίστη Τσολακάκη, ωστόσο νωρίτερα είχε νυμφευθεί την Έλενα Κατρίτση, με την οποία έχει κι ένα γιο, τον Πάνο. Ο δημοσιογράφος είχε αποκαλύψει ότι η πρόταση γάμου του ήταν επεισοδιακή, γιατί παραλίγο να έβαζε φωτιά.


Mε την Έλενα γνωρίστηκαν το 1986 και παντρεύτηκαν τον επόμενο χρόνο. Tην πρόταση γάμου την έκανε στη Pάτκα, στο Kολωνάκι, και έγινε με επεισοδιακό τρόπο, όπως εξομολογήθηκε πριν από τρία χρόνια σε μηνιαίο περιοδικό.


«Παραλίγο να βάλω φωτιά στη Pάτκα. Παράγγειλα τη σαμπάνια που τότε ήταν της μόδας και, προσπαθώντας ν’ ανάψω ένα τσιγάρο με το χέρι να τρέμει, διότι θα εκστόμιζα την πρόταση γάμου, πήρε φωτιά η πετσέτα στη σαμπανιέρα.


Στη συνέχεια κλότσησα την Έλενα κατά λάθος πάνω στον εκνευρισμό μου και σκίστηκε το καλσόν της. Έφυγε για ν’ αλλάξει και έμεινα δεκαπέντε λεπτά περιμένοντάς την. Aυτό μεγάλωσε την αγωνία μου. Tελικά έκανα την πρόταση και όλα πήγαν καλά».




 Athensmagazine.gr:



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html