Pornhub – Αυτό έβλεπαν οι Έλληνες το 2022 « Enimerosi 247

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

Pornhub – Αυτό έβλεπαν οι Έλληνες το 2022


Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι ΗΠΑ είναι η κορυφαία θεατή πορνό...


Η διαδικτυακή Ερωτική πλατφόρμα Pornhub δημοσίευσε τα ετήσια δεδομένα αναζήτησης για τον ιστότοπό της και τα αποτελέσματα ήταν πολύ ενδιαφέροντα… Ας δούμε λοιπόν τι προτιμούσαν οι Έλληνες, όπως και άλλα έθνη.


Για 9η χρονιά, το Pornhub παρουσίασε τις πιο δημοφιλείς τάσεις, όρους και αναζητήσεις του 2022, ενώ έκανε μια ανακεφαλαίωση όλων όσων συνέβησαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Στην ανασκόπηση υπάρχουν πολύχρωμα infographics γεμάτα με δεδομένα που συλλέγονται από τους στατιστικολόγους του Pornhub.


Οι κορυφαίες αναζητήσεις του 2022


Κάθε χρόνο, η ομάδα Insights του Pornhub και οι στατιστικολόγοι εξετάζουν δεδομένα από δισεκατομμύρια επισκέψεις για να δουν ποιο περιεχόμενο καθόρισε τη χρονιά. Όσοι παρακολουθούν αυτό το ιστολόγιο γνωρίζουν ότι οι κορυφαίες αναζητήσεις του Pornhub συχνά επηρεάζονται από την ποπ κουλτούρα και άλλα παγκόσμια γεγονότα. Πολλοί από αυτούς τους όρους ορίζουν το 2022 όχι μόνο στο Pornhub αλλά και στα μεγάλα μέσα ενημέρωσης.


Η κορυφαία κατηγορία στις φετινές τάσεις είναι το Reality porn. Η κατηγορία Reality αυξήθηκε κατά +169% για να γίνει μία από τις Top 20 κατηγορίες και ενώ η δημοτικότητα της κατηγορίας των Ερασιτεχνών μειώθηκε ελαφρά κατά -19%. Οι στατιστικολόγοι του Pornhub πιστεύουν ότι καθώς όλο και περισσότερα Ερασιτεχνικά μοντέλα γίνονται ερμηνευτές πλήρους απασχόλησης, η ποιότητα των βίντεό τους έχει βελτιωθεί, αλλά οι επισκέπτες εξακολουθούν να αναζητούν πραγματικό πορνό.


Η κατηγορία Transgender αυξήθηκε κατά +75% και έγινε η 7η πιο δημοφιλής κατηγορία παγκοσμίως. Το Transgender ήταν η #1 κατηγορία με τις περισσότερες προβολές στη Βραζιλία και η 3η πιο δημοφιλής στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ιταλία.


Οι όροι με τις περισσότερες αναζητήσεις του 2022


Εκτός από τους μοντέρνους όρους, η νούμερο ένα παγκόσμια αναζήτηση του Pornhub για το 2022 παρέμεινε το «hentai» (ιαπωνικά πορνό κόμικς), ακολουθούμενο από το «ιαπωνικό». Η αναζήτηση για το "MILF" ανέβηκε στη θέση 3 και έπεσε το "λεσβία" στη θέση 4. Στην πρώτη πεντάδα των δημοφιλέστερων αναζητήσεων ολοκληρώνεται το "Pinay" (Φιλιππίνα). Οι αναζητήσεις για "Ebony" και "Massage" σημείωσαν πτώση και αντικαταστάθηκαν από "big ass", " threesome" και "Latina".


Οι πιο δημοφιλείς σταρ του 2022


Φέτος, η Abella Danger ήταν η πιο δημοφιλής σταρ του ρομάντζου, ρίχνοντας τη Lana Rhoades στη 2η θέση. Η Angela White ανέβηκε τρεις θέσεις στην κατάταξη, αφήνοντας την Eva Elfie και τον Riley Reid να συμπληρώνουν το Top 5. Τα Top 5 αστέρια έχουν περισσότερες από 7,1 δισεκατομμύρια προβολές βίντεο όλων των εποχών.


Οι Έλληνες δεν είναι στις 20 κορυφαίες χώρες με βάση την επισκεψιμότητα


Αν νομίζετε ότι οι Έλληνες συγκαταλέγονται στις κορυφαίες χώρες που λατρεύουν να παρακολουθούν ταινίες με ερωτικό περιεχόμενο, παραπλανηθείτε! Για άλλη μια φορά, οι Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζουν να είναι η χώρα με την υψηλότερη ημερήσια κίνηση προς το Pornhub, ακολουθούμενες από το Ηνωμένο Βασίλειο. Το 2022, η Γαλλία κινήθηκε +1 μπροστά από την Ιαπωνία, το Μεξικό +1 μπροστά από την Ιταλία και η Γερμανία +1 μπροστά από τον Καναδά. Η κατάταξη της Αιγύπτου αυξήθηκε κατά +7 για να μπει για πρώτη φορά στο Top 20, ενώ υπήρξε και επιστροφή του Βελγίου στην πρώτη εικοσάδα.


Τι αρέσει περισσότερο να παρακολουθούν οι Έλληνες;


Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος! Το Pornhub δημοσίευσε έναν χάρτη που δείχνει ποια κατηγορία προτιμά κάθε λαός. Στην Ελλάδα επικρατεί το γκρι χρώμα που αντιστοιχεί στην κατηγορία των «λεσβιών».


Η κατηγορία «Reality» αναδείχθηκε ηγέτης μόνο σε τέσσερις χώρες. Πρόκειται για την Ουκρανία, τη Λευκορωσία, το Καζακστάν και το Κιργιστάν. Η Βραζιλία ήταν η μόνη χώρα με το «Transgender» ως κορυφαία κατηγορία και μόνο η Ρωσία είδε την κατηγορία «Ρωσικά» να κυριαρχεί.


Πηγή: en.protothema.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html