«Κιβωτός του Κόσμου»: Τη Δευτέρα δίνει εξηγήσεις ο πατέρας Αντώνιος ενώπιον των εισαγγελέων, τι θα υποστηρίξει « Enimerosi 247

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

«Κιβωτός του Κόσμου»: Τη Δευτέρα δίνει εξηγήσεις ο πατέρας Αντώνιος ενώπιον των εισαγγελέων, τι θα υποστηρίξει



Ο πατέρας Αντώνιος θα δώσει εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη τη Δευτέρα (09/01) με τις δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου» να αναμένονται ραγδαίες.


Η ώρα της κρίσης φτάνει για τον πατέρα Αντώνιο από την «Κιβωτό του Κόσμου», καθώς την Δευτέρα απολογείται ενώπιον των εισαγγελέων ανηλίκων.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλευρά του πατέρα Αντωνίου φαίνεται πως θα επιχειρήσει να πλήξει την αξιοπιστία του 19χρονου βασικού μάρτυρα για την υπόθεση.


Ειδικότερα, ο πατέρας Αντώνιος θα υποστηρίξει πως ο 19χρονος, του οποίου η καταγγελία άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» στην υπόθεση της «Κιβωτού», είναι άτομο με παραβατική συμπεριφορά.


Παρ΄άλληλα, λέγεται πως θα παρουσιάσει και ένα βίντεο στο οποίο ο 19χρονος μιλά παλαιότερα με πολύ θετικά σχόλια για τη δομή.


Ακόμη, θα ισχυριστεί πως ο 19χρονος είχε αναμειχθεί στην υπόθεση κλοπής χρημάτων από τη δομή του Βόλου, ενώ θα υποστηρίξει πως οι μαρτυρίες περί ασέλγειας δεν έχουν συμβεί και δεν ευσταθούν.


Τέλος, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega, ο πατέρας Αντώνιος θα δώσει εξηγήσεις για τα περιστατικά κακοποίησης που έχουν καταγγελθεί πως είχαν σημειωθεί σε χώρους της «Κιβωτού του Κόσμου».


Πηγή: dikaiologitika.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html