Βαρύ το κλίμα σε μεγάλη ομάδα - Στον "αέρα" ο προπονητής - "4άδα ή απόλυση"! « Enimerosi 247

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Βαρύ το κλίμα σε μεγάλη ομάδα - Στον "αέρα" ο προπονητής - "4άδα ή απόλυση"!




Η ήττα από την Εμπολι προσγείωσε απότομα την Ιντερ, με το μέλλον του Σιμόνε Ιντσάγκι στον πάγκο της να μην είναι σίγουρο πλέον.


Η κατάκτηση του Σούπερ Καπ με το 3-0 επί της Μίλαν είχε προκαλέσει ενθουσιασμό στους Νερατζούρι. Τόσο ενθουσιασμό ώστε να δηλώνουν έτοιμοι να παλέψουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δηλώσεις που ακυρώθηκαν μέσα σε λίγα 24ωρα, αφού ήρθε το 0-1 από την Εμπολι. Ετσι, οι Μιλανέζοι έκλεισαν τον πρώτο γύρο στο -13 από την κορυφή και το κλίμα βάρυνε ξανά. Ειδικά για τον προπονητή τους, ο οποίος αμφισβητείται και πάλι. Και αυτή η αμφισβήτηση, πλέον, δεν είναι μόνο από τους οπαδούς ή τα ΜΜΕ αλλά και από τη διοίκηση. Γι’ αυτό και το μήνυμα που φρόντισαν να πάει στον Ιταλό τεχνικό ήταν σαφές: «Έξοδος στο Champions League ή τέλος της συνεργασίας μας».


Για την Ιντερ, άλλωστε, το να βγει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση είναι ζωτικής σημασίας. Σε διαφορετική περίπτωση, αν δεν τα καταφέρει, θα πρόκειται για οικονομική καταστροφή, όπως σημειώνουν και τα ιταλικά ΜΜΕ. Αυτά τα ΜΜΕ που αναφέρονται και στο γιατί είναι απαραίτητο για τους Νερατζούρι να κάνουν μια πώληση εντός του Ιανουαρίου. Και το όνομα που γράφουν δεν είναι αυτό του Μίλαν Σκρίνιαρ, ο οποίος φαίνεται ότι θα φύγει ως ελεύθερος το καλοκαίρι, αλλά αυτό του Ντένζελ Ντάμφρις. Παίκτης που ενδιαφέρει αγγλικές ομάδες, από τις οποίες οι Μιλανέζοι θα ήθελαν, ιδανικά, να πάρουν 40 εκατ. ευρώ.


Αν δεν γίνει αυτό, τότε ο Μπέπε Μαρότα θα πρέπει να κάνει δύο -και όχι μία- ακριβές πωλήσεις πριν τις 30 Ιουνίου, όταν και κλείνει ο ισολογισμός. Καταλαβαίνει ο καθένας, επομένως, πόσο δύσκολα θα είναι τα πράγματα αν χρειαστούν δύο πωλήσεις βασικών -συν αποχώρηση Σκρίνιαρ- και δεν υπάρχουν και τα εγγυημένα έσοδα του Champions League. Γι’ αυτό ο Ιντσάγκι πρέπει, οπωσδήποτε, να οδηγήσει την ομάδα σε αυτό, σε μια θέση στην πρώτη 4άδα.


Πηγή: italians.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html