Νεκρός 47χρονος σέρφερ, έχασε τις αισθήσεις του ενώ έκανε σερφ « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

Νεκρός 47χρονος σέρφερ, έχασε τις αισθήσεις του ενώ έκανε σερφ

Κατηγορία Διεθνή στις   6:10 π.μ.  |  Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023




Ένας 47χρονος Βραζιλιάνος έχασε σήμερα τη ζωή του ενώ έκανε σερφ στη Ναζαρέ της κεντρικής Πορτογαλίας, έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τους λάτρεις του αθλήματος.


Ο άτυχος άνδρας έχασε τις αισθήσεις του την ώρα που έκανε σερφ και αμέσως έσπευσαν διασώστες για να τον βγάλουν στην ακτή. Παρότι έγιναν προσπάθειες καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.


Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο (AFP), το θύμα είναι ο Μάρσιο Φρέιρε, ένας βετεράνος σέρφερ που έζησε για περίπου 20 χρόνια στη Χαβάη.


Κάθε χειμώνα η βορινή παραλία της Ναζαρέ προσελκύει χιλιάδες σέρφερ που φιλοδοξούν να δαμάσουν τα πελώρια κύματα που σχηματίζονται λόγω ενός ρήγματος στον βυθό. Εκεί ο γερμανός σέρφερ Σεμπάστιαν Στόιντνερ σημείωσε ρεκόρ στις 29 Οκτωβρίου 2020, δαμάζοντας ένα κύμα 26,2 μέτρων.


Αρκετά ατυχήματα έχουν καταγραφεί στην περιοχή από τότε που ο Αμερικανός Γκάρετ Μακναμάρα την έκανε διάσημη στους λάτρεις του σέρφινγκ, στις αρχές της δεκαετίας του 2010, αλλά ο σημερινός ήταν ο πρώτος θάνατος σέρφερ στη διάσημη παραλία της Ναζαρέ.



Πηγή: dikaiologitika.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html