Viral: Πολίτες κάνουν ποδήλατο για να ανάψουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σημαντική είδηση:

The Voice of Greece: Αυτοί είναι οι τέσσερις coaches

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Viral: Πολίτες κάνουν ποδήλατο για να ανάψουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Κατηγορία Διεθνή στις   1:39 μ.μ.  |  Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022


Περαστικοί που ποδηλατούν σε ένα στατικό ποδήλατο εξασφαλίζουν το ρεύμα για να ανάβουν τα φώτα στην εγκατάσταση που έχει στηθεί εν είδει χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Βουδαπέστη.


Η πρωτότυπη ενέργεια έρχεται καθώς ο δήμαρχος εφαρμόζει αειφόρα τεχνολογία για τις φετινές γιορτές περιορίζοντας το αυξανόμενο κόστος της ενέργειας. Το δένδρο φωτίζεται πλήρως μόνον όταν κάποιος ποδηλατεί πραγματικά γρήγορα, κάτι που ενθαρρύνει τις οικογένειες με τα παιδιά τους να σταματούν και να δοκιμάζουν. Το στατικό ποδήλατο φορτίζει επίσης μια μπαταρία που, μαζί με ηλιακά πάνελ, τροφοδοτεί τα υπόλοιπα φώτα γύρω από την πλατεία της Βουδαπέστης.





Περαστικοί που ποδηλατούν σε ένα στατικό ποδήλατο εξαφαλίζουν το ρεύμα για να ανάβουν τα φώτα στην εγκατάσταση που έχει στηθεί εν είδει χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Βουδαπέστη. Η πρωτότυπη ενέργεια έρχεται καθώς ο δήμαρχος εφαρμόζει αειφόρα τεχνολογία για τις φετινές γιορτές περιορίζοντας το αυξανόμενο κόστος της ενέργειας. Το δένδρο φωτίζεται πλήρως μόνον όταν κάποιος ποδηλατεί πραγματικά γρήγορα, κάτι που ενθαρρύνει τις οικογένειες με τα παιδιά τους να σταματούν και να δοκιμάζουν. Το στατικό ποδήλατο φορτίζει επίσης μια μπαταρία που, μαζί με ηλιακά πάνελ, τροφοδοτεί τα υπόλοιπα φώτα γύρω από την πλατεία της Βουδαπέστης.


Πηγή: alphafreepress.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html