Οι αστρολογικές προβλέψεις για τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022 « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Κατηγορία Ζώδια στις   5:25 π.μ.  |  Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022




Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και στις 17.38 θα σχηματίσει σύνοδο με τον πλανήτη του απρόοπτου, Ουρανό. 

Εκρηκτικά γεγονότα, τάση για ατυχήματα, έντονες καταστάσεις και αλήθειες, όπου θα βγουν στην επιφάνεια για να μας θυμίσουν, ότι όλα αλλάζουν και αυτό είναι το μόνο σταθερό που μας συμβαίνει.


ΚΡΙΟΣ


Σήμερα θα νιώσετε έντονη την ανάγκη, να σπάσετε τα δεσμά από μία κατάσταση που σας έχει προβληματίσει αρκετά. Βέβαια δεν είναι η καλύτερη στιγμή να βάλετε βάσεις σε μία οικονομική σας υπόθεση, γιατί πολλά πράγματα θα έχουν ρευστότητα αλλά και επικινδυνότητα.


ΤΑΥΡΟΣ


Αναστατωμένα τα συναισθήματα σας σήμερα, ενώ θα έρθετε σε δύσκολη θέση, όταν θα πρέπει να διαχειριστείτε μία επαγγελματική απαίτηση από τους άλλους. Προσοχή να δώσετε, αν πρόκειται να μετακινηθείτε, ή να συζητήσετε κάποια σοβαρά θέματα, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος της απογοήτευσης.


ΔΙΔΥΜΟΙ


Είναι μία αρκετά έντονη μέρα, όπου οι επαγγελματικές αλλαγές δεν θα λείψουν, όπως επίσης και η απογοήτευση που θα νιώσετε για μία οικονομική ανατροπή. Αύριο τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, όμως μην βάλετε τώρα βάσεις σε καταστάσεις που χρειάζονται περισσότερο χρόνο και προσπάθεια.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Για σας τους Καρκίνους, οι ανατροπές σήμερα θα είναι πολύ πιθανόν να συμβούν, ανά πάσα στιγμή. Από το απόγευμα και μετά ένα γεγονός που θα εξελιχθεί, θα σας ταράξει αρκετά.


ΛΕΩΝ


Η Σελήνη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα φέρει αρκετή ρευστότητα στην κοινωνική σας ζωή, όταν μάλιστα χρειάζεστε σίγουρες βάσεις. Φροντίστε λοιπόν να μην εκτεθείτε στους άλλους, όταν αυτή η χρονική στιγμή δεν είναι αξιόπιστη, λόγο ξαφνικών αλλαγών.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Για σας τους Παρθένους, η θέση της Σελήνης, είναι σε αρκετά θετική γωνία με το δικό σας ζώδιο. Έτσι μπορεί να επιδιώξετε σήμερα μία αλλαγή, που θα σημαίνει ότι μπορεί να πετύχετε μέσα από την διαφορετικότητα και τις ανατροπές, μία πολύ καλή ευκαιρία.


ΖΥΓΟΣ


Για σας τους Ζυγούς, τα οικονομικά σας σήμερα δεν είναι στην πιο καλή τους στιγμή, όταν μάλιστα θα παρουσιαστούν ξαφνικά και αναπάντεχα έξοδα, που δεν τα είχατε βάλει στο πρόγραμμα σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Για σας του δευτέρου δεκαημέρου, είστε σε μία αρκετά έντονη περίοδο όπου πολλά γεγονότα σας δημιουργούν ανασφάλεια και εκνευρισμό. Φροντίστε να μην προγραμματίσετε σήμερα μακροπρόθεσμες δραστηριότητες.


ΤΟΞΟΤΗΣ


Σήμερα το καθημερινό σας πρόγραμμα θα αλλάξει και φυσικά δεν το έχετε επιδιώξει εσείς, αλλά θα το προκαλέσουν πρόσωπα που συνεργάζεστε, ή βρίσκεστε στον ίδιο επαγγελματικό χώρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Για σας τους Αιγόκερους, τα πράγματα είναι αρκετά πολύπλοκα. Από την μια νιώθετε έντονη την παρουσία ενός προσώπου που υπάρχουν έντονα συναισθήματα μεταξύ σας. Από την άλλη, η ανασφάλεια έχει φωλιάσει στην καρδιά σας και αυτό δεν είναι τυχαίο, αλλά σίγουρα υπάρχει σοβαρός λόγος.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Η οικογένεια σας σήμερα, ή ένα θέμα που αφορά την ακίνητη περιουσία σας, θα σας αναστατώσει. Καλό είναι να μην περιμένετε πολλά πράγματα από τους άλλους, αλλά να αφήσετε τον χρόνο να σας δώσει το πράσινο φως.


ΙΧΘΥΕΣ


Είναι μία περίεργη χρονική στιγμή που πρέπει να προσέξετε, ιδίως αν πρέπει να συζητήσετε σημαντικά θέματα, ή να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα από το περιβάλλον σας. Απομακρυνθείτε από κινδύνους που μπορεί να σας προκαλέσουν οι άλλοι.



Πηγή: thepressroom.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html