Άσχημα νέα για όσους ζεσταίνονται με πετρέλαιο θέρμανσης, αύξηση στην τιμή του λίτρου μέσα στην εβδομάδα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Άσχημα νέα για όσους ζεσταίνονται με πετρέλαιο θέρμανσης, αύξηση στην τιμή του λίτρου μέσα στην εβδομάδα

Κατηγορία Οικονομία στις   10:48 π.μ.  |  Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022




Άσχημα νέα για όσους έχουν το πετρέλαιο ως μέσο θέρμανσης καθώς μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε αύξηση στην τιμή του λίτρου.


O αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Πρατηριούχων και Εμπόρων Καυσίμων, Γιώργος Ασμάτογλου, προανήγγειλε πως θα υπάρξει αύξηση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης τουλάχιστον κατά 7 λεπτά εντός της εβδομάδας. 


Ο κ. Ασμάτογλου υπενθύμισε πως στις 15 Νοεμβρίου λήγει η περίοδος της έκπτωσης των 7 λεπτών που κάνουν τα διυλιστήρια, μετά την σχετική παράταση που είχε δοθεί.


Αυτό σημαίνει ότι από τις 16 Νοεμβρίου θα έχουμε μια ανάλογη επιβάρυνση – τουλάχιστον των 7 λεπτών ανά λίτρο αν παραμείνουν στα ίδια επίπεδα οι τιμές διύλισης του προϊόντος– στο πετρέλαιο θέρμανσης.


Όπως ανέφερε ο κ. Ασμάτογλου, οι επιδοτήσεις στο πετρέλαιο θέρμανσης που έχουν δοθεί από την κυβέρνηση ξεπερνούν τον ειδικό φόρο κατανάλωσης, καθώς – κατά τους υπολογισμούς του – οι επιδοτήσεις φτάνουν τα 30 λεπτά το λίτρο, ενώ ο ειδικός φόρος είναι στα 28 λεπτά.


Δείτε τι είπε στο Open:



Πηγή: dikaiologitika.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html