Έληξε το γιαούρτι; Ρίξτε το την τουαλέτα και καταπολεμήστε το επίμονο πρόβλημα της μούχλας « Enimerosi 247

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Έληξε το γιαούρτι; Ρίξτε το την τουαλέτα και καταπολεμήστε το επίμονο πρόβλημα της μούχλας




Δοκιμάστε το πιο εύκολο τρικ με το γιαούρτι και δείτε τι θα συμβεί στη λεκάνη της τουαλέτας σας. Για λεκάνη που αστράφτει θα χρειαστείτε απλά… λίγο ληγμένο γιαούρτι. Με την ευκαιρία, δείτε πως το γιαούρτι θα αναζωογονήσει τα φυτά σας.


Πώς θα το χρησιμοποιήσετε:


Απλώστε ληγμένο γιαούρτι μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας σας και αφήστε το να δράσει για όλο το βράδυ. Το επόμενο πρωί χρησιμοποιήστε μια βούρτσα για να τρίψετε την λεκάνη σας. Αυτό που θα παρατηρήσετε είναι πως το πουρί θα εξαφανιστεί χωρίς να χρειαστεί να τρίψετε ιδιαίτερα.


Για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό; Το γιαούρτι περιέχει προβιοτικά που βοηθούν τον οργανισμό μας να λειτουργεί σωστά…σε όλους τους τομείς. Το ίδιο συμβαίνει λοιπόν όταν βάζετε γιαούρτι σε σωλήνες και λεκάνες στο σπίτι σας.


Τα βακτήρια και τα ένζυμα που υπάρχουν μέσα στο γιαούρτι διασπούν τα λίπη και όλες τις βρωμιές. Χρησιμοποιήστε, λοιπόν, το γιαούρτι για να συντηρείτε καθαρούς τους σωλήνες σας αλλά και για αστραφτερή λεκάνη εύκολα, γρήγορα και πολύ οικονομικά.


Το "θαύμα" της λεκάνης: Ρίξτε λίγη μαγειρική σόδα και 1 ακόμα υλικό για φυσικό πεντακάθαρο αποτέλεσμα


Δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό και ανθυγιεινό πράγμα από μία λερωμένη λεκάνη με πουρί και λεκέδες... Επειδή, όμως, δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε συνέχεια χλωρίνη ή άλλα χημικά προϊόντα για τον καθαρισμό της, βρήκαμε φυσικούς τρόπους για να την καθαρίζετε, να απομακρύνετε τις μυρωδιές και να την διατηρείτε πάντα αστραφτερή. Με την ευκαιρία, δείτε πως θα εξαφανίσετε τις κιτρινίλες από τα λευκά ρούχα.


Μαγειρική σόδα


Η μαγειρική σόδα είναι ένα φυσικό καθαριστικό με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Καθαρίζει, γυαλίζει και εξαφανίζει άσχημες οσμές. Αυτοί είναι και κάποιοι βασικοί λόγοι, για τους οποίους το καθάρισμα μπάνιου με σόδα θεωρείται πολύ καλή και οικονομική λύση για να μοιάζουν οι επιφάνειες σαν καινούργιες. Για να καθαρίσετε την λεκάνη της τουαλέτας με σόδα, η διαδικασία είναι απλή.


  • Πασπαλίστε ένα στρώμα σόδας πάνω στα τοιχώματα της λεκάνης.
  • Αφήστε τη να δράσει για μια ολόκληρη νύχτα.

Το επόμενο πρωί τρίψτε καλά με το βουρτσάκι της τουαλέτας.


Μαγειρική σόδα και λεμόνι

Αν η λεκάνη σας χρειάζεται πιο... απαιτητικά μέσα από την μαγειρική σόδα, μπορείτε να την συνδυάσετε με λεμόνι. Η δράση του λεμονιού σε συνδυασμό με τη σόδα θα απομακρύνει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς λεκέδες και θα αφήσει μια αίσθηση δροσιάς στο μπάνιο σας.


  • Φτιάξτε ένα μείγμα από φρέσκο λεμόνι και σόδα
  • Αφήστε το να δράσει για μία νύχτα

Το επόμενο πρωί τρίψτε καλά με το βουρτσάκι της τουαλέτας.


Πηγή:  Athensmagazine.gr:

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html