«Κάτι» συμβαίνει με την υγεία του Πούτιν - Νέες διαρροές από έγγραφα « Enimerosi 247

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

«Κάτι» συμβαίνει με την υγεία του Πούτιν - Νέες διαρροές από έγγραφα




Διαρροές για την υγεία του Ρώσου προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν, ήρθαν πάλι στο φως, μετά από από τη δημοσιοποίηση εγγράφων του Κρεμλίνου.


Οι φήμες δεν σταματούν να αναδύονται, με τις εμφανίσεις του Ρώσου δικτάτορα να τις τροφοδοτούν πότε με τη νευρικότητα και πότε με την αστάθεια που δείχνει να παρουσιάζει. Από ναυτίες, βήχα και τρέμουλο, μέχρι καρκίνο και νόσο Πάρκινσον, οι ασθένειες που αποδίδονται κατά καιρούς στον Ρώσο πρόεδρο προκαλούν αναστάτωση….


Το ίδιο συνέβη και τώρα, με τη βρετανική εφημερίδα «Sun» να υποστηρίζει πως είδε έγγραφα κατασκόπων του Κρεμλίνου που διέρρευσαν και τα οποία ανέφεραν πως ο Πούτιν βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο της νόσου Πάρκινσον και καρκίνου του παγκρέατος.


Στα τέλη Οκτωβρίου, το κανάλι General SVR του Telegram, που προωθεί εδώ και καιρό ισχυρισμούς για την κακή υγεία του Πούτιν, ισχυρίστηκε ότι οι συγγενείς του ανησυχούν για τις κρίσεις βήχα, τη συνεχή ναυτία και την έλλειψη όρεξης του Ρώσου ηγέτη, ενώ φέρεται να υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις.


Ο κύκλος του ανησυχεί ότι η «απώλεια κιλών και ο επίμονος βήχας» του γίνονται όλο και πιο αισθητά, πράγμα που οι ελίτ της Ρωσίας θεωρούν «σημάδι της ραγδαίας επιδείνωσης της υγείας του ηγέτη».


Παρά το γεγονός ότι εμφανίζεται αρκετά πρησμένος στο πρόσωπο, ο Ρώσος πρόεδρος έχασε 18 κιλά τους τελευταίους μήνες, ανέφερε το κανάλι, που ισχυρίζεται ότι έχει πηγές μέσα στο Κρεμλίνο.



Πηγή: aftodioikisi.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html