Συγκλονίζει η μητέρα του αδικοχαμένου Μαντή: «Και 3 παιδιά να σωθούν τότε ο αγώνας μου δεν πήγε χαμένος» « Enimerosi 247

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

Συγκλονίζει η μητέρα του αδικοχαμένου Μαντή: «Και 3 παιδιά να σωθούν τότε ο αγώνας μου δεν πήγε χαμένος»




Η Κατερίνα Τζιάλλα έδωσε αγώνα μετά τον άδικο χαμό του παιδιού της, ώστε να γίνει κακούργημα η υπερβολική ταχύτητα.


H μητέρα του αδικοχαμένου πολίστα, Αδαμάντιου Μαντή, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα, μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Οι αταίριαστοι».


Έχουν συμπληρωθεί τρία χρόνια από το θάνατο του νεαρού και με αφορμή το γεγονός ότι η κυβέρνηση προχωρά στην αλλαγή της νομοθεσίας σχετικά με τα τροχαία που οφείλονται στην υπερβολική ταχύτητα, η Κατερίνα Τζιάλλα μίλησε για τον χαμό του παιδιού της.



Η μητέρα του αδικοχαμένου πολίστα που έχει πρωτοστατήσει στο να αλλάξει η νομοθεσία και έχει πάρα πολύ μεγάλο αγώνα, συναισθηματικά φορτισμένη ανέφερε: «Χτες έκλεισαν τρία χρόνια, 3/11/19. Ξεκίνησα με γράμματα αρχικά, δεν έβγαλα καμία άκρη. Στην συνέχεια απευθύνθηκα σ' έναν φίλο μου, τον Γιάννη τον Μαρακάκη και του είπα να με βοηθήσει ώστε πλέον ο θάνατος από υπερβολική ταχύτητα, να θεωρείται κακούργημα. Βέβαια με "βοήθησε", εντός εισαγωγικών, αυτός ο ανόητος που κλώτσησε το γατάκι στην Αιδηψό. Έστειλα μια επιστολή στον Τάκη Θεοδωρικάκο και με δέχτηκε μαζί με τον Γιάννη τον Μαρακάκη και είχαμε βγει σε μια εκπομπή μαζί με τον Ιαβέρη, ο οποίος είπε ότι ο θάνατος του Αδαμάντιου ήταν καθαρή δολοφονία από πρόθεση και τον ευχαριστώ. Μετά μας είδε ο υπουργός Δικαιοσύνης ο Γιώργος Κώτσηρας, μαζί με το επιτελείο του. Έτσι φτάσαμε σ' αυτή την προσθήκη στο άθρο 290. Επιτρέψτε μου να την πω προσθήκη "Αδαμάντιο Μαντή" γιατί εγώ τελικά έθαψα το παιδί μου, αν ο αγώνας μου σώσει 3-4 παιδιά ακόμα, τότε ο θάνατος του γιου μου δεν ήταν άδικος.Ο Γιάννης ο Μαρακάκης στάθηκε δίπλα μου ασπίδα, μπήκε μπροστά.. Φτάσαμε να καταφέρουμε να μπει αυτό στο άρθρο 290. Μαζί με την βοήθεια του διοικητή της τροχαίας Πειραιά, του κυρίου Πετρόπουλου και του Γιάννη Βασίλη που είναι έμπειρος στα τροχαία και φρόντισε να φτιαχτεί σωστά ο φάκελος...».


«Συν την κάμερα που βρήκαμε να αποδειχθεί πραγματικά, ότι υπήρχε όχι απλά δόλος, ότι ο συγκεκριμένος ήταν ενσυνείδητα δολοφόνος. Το αποδεικνύει η συμπεριφορά του πριν, κατά την διάρκεια και μετά την δολοφονία του Αδαμάντιου γιατί ήταν καθαρή δολοφονία», συμπλήρωσε.



Πηγή: gazzetta.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html