Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Κατηγορία Ζώδια στις   6:30 π.μ.  |  Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022




Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Τοξότη, φέρνοντας αισιοδοξία και και προοπτικές ευχάριστων αλλαγών στις σχέσεις. 


Τα ζώδια της Φωτιάς, [Κριός, Λέων και Τοξότης], θα ευνοηθούν και περισσότερο. Ο Ερμής επίσης ακολουθώντας την Αφροδίτη και πριν περάσει στο ζώδιο του Τοξότη, σχηματίζει μία θετικότατη όψη με τον Δία, όπου ευνοεί την επικοινωνία, σπουδές, εκδόσεις βιβλίων, ταξίδια, νέες υποθέσεις, εμπόριο και αγοραπωλησίες.


ΚΡΙΟΣ


Η Αφροδίτη μετακινείται στο ζώδιο του Τοξότη, όπου θα παραμείνει στην νέα της θέση έως τις 10 Δεκεμβρίου. Σε αυτό το διάστημα θα έχετε μία μεγάλη εύνοια στην επικοινωνία, τα ταξίδια και σε ότι αφορά νομικές υποθέσεις. Εσείς που έχετε γεννηθεί 21 – 22 Μαρτίου, όπως επίσης και εσείς που έχετε γεννηθεί 19 – 20 Απριλίου, θα έχετε μία πολύ τυχερή μέρα.


ΤΑΥΡΟΣ


Τα οικονομικά σας, αλλά και η επικοινωνία σας με αγαπημένα σας πρόσωπα, θα σας δημιουργήσουν την αίσθηση ότι όλα θα τακτοποιηθούν, μέσα από την καλή συνεννόηση που θα έχετε με τους άλλους. Η αυτοβελτίωση και η αυτοκριτική θα σας βοηθήσει σημαντικά.


ΔΙΔΥΜΟΙ


Μπορεί ο ανάδρομος Άρης στο δικό σας ζώδιο να σας έχει ταλαιπωρήσει, αλλά τα πράγματα αλλάζουν με πολύ θετικό τρόπο, περνώντας η Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη, ανανεώνοντας την προσωπική σας ζωή, φτιάχνοντας και δυνατές συνεργασίες, με πρόσωπα που θα νιώθετε εκτίμηση και ταύτιση ιδεών. Οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες, θα έχουν μία πολύ καλή εξέλιξη στα θέματα του, οικονομικά και συναισθηματικά.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Η Αφροδίτη θα περάσει στον τομέα της καθημερινότητας σας, της υγείας και της εργασίας σας. Γλυκαίνουν οι καταστάσεις γύρω σας, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει αυτό το διάστημα ένα ερωτικό ενδιαφέρον στον εργασιακό σας χώρο.


ΛΕΩΝ


Η Αφροδίτη σήμερα περνά στο ζώδιο του Τοξότη, ένα πολύ θετικό περιβάλλον για σας, έως τις 10 Δεκεμβρίου. Η προσωπική σας ζωή ξεκινά μία γλυκιά περίοδο, όπου θα ακολουθήσετε τον δρόμο της καρδιάς σας. Σήμερα επίσης οι οικονομικές συμφωνίες, με πρόσωπο από την οικογένεια, ή για ένα ακίνητο, θα έχουν καλή έκβαση.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Για σας τους Παρθένους, η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ηλιακό σας Ναδίρ, δηλαδή στο τέταρτο οίκο σας, θα φροντίσει τις οικογενειακές σας σχέσεις, το σπίτι σας, αλλά και θα φροντίσει να κλείσουν υποθέσεις με τον καλύτερο τρόπο. Πρόσωπα από το παρελθόν θα θελήσουν να ανανεώσουν τις μεταξύ σας σχέσεις.


ΖΥΓΟΣ


Η Αφροδίτη από σήμερα, έως τις 10 Δεκεμβρίου, θα βρίσκεται στον τομέα των επικοινωνιών σας, των ταξιδίων σας, αλλά και του συγγενικού σας περιβάλλοντος. Γαληνεύουν οι διενέξεις με πρόσωπα που για καιρό είχατε προβληματιστεί και ίσως καταλάβετε ότι ένα βήμα πίσω φέρνει την ψυχική γαλήνη.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Το πέρασμα της Αφροδίτης σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη, θα σας δημιουργήσει οικονομική άνθηση, ενώ το αίσθημα της ασφάλειας ξαναεπιστρέφει στην καθημερινότητα σας. Ο Ερμής επίσης σήμερα, θα σχηματίσει ένα πολύ θετικό τρίγωνο με τον Δία, όπου ευνοεί εσάς που έχετε γεννηθεί 21 – 22 Νοεμβρίου.


ΤΟΞΟΤΗΣ


Η Αφροδίτη από σήμερα και έως τις 10 Δεκεμβρίου, θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, θα σας κάνει περισσότερο εξωστρεφείς και κοινωνικούς, ενώ τα ενδιαφέροντα σας θα στρέφονται γύρω από την προσωπική σας ζωή και την αναζήτηση των όμορφων πραγμάτων στην καθημερινότητα σας. Φιλίες, συνεργασίες, σχέσεις και οικονομικά, θα βρεθούν σε πρώτο πλάνο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Η Αφροδίτη περνά στο 12 ηλιακό σας σπίτι, μία περιοχή αρκετά ευαίσθητη, με έντονο το στοιχείο της αυτοβελτίωση. Το διάστημα αυτό θα θελήσετε να κλείσετε έναν κύκλο, τόσο στην προσωπική σας ζωή, όσο και στις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Γενικότερα καλό είναι να αποφύγετε νέα ξεκινήματα, αλλά το αντίθετο να κλείσετε κεφάλαια που δεν πρέπει να βρίσκονται στην ζωή σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Η κοινωνικότητα σας αρχίζει να αυξάνεται, ενώ δεν θα λείψουν και οι ερωτικές προκλήσεις. Είναι ιδανικό διάστημα για να διευρύνετε τον κύκλο σας, να ενταχθείτε σε νέες ομάδες και να ενταχθείτε σε νέες ομάδες. Οι στόχοι σας θα γίνουν πιο ουσιαστικοί και ήρθε η στιγμή να τους στηρίξετε.


ΙΧΘΥΕΣ


Η Αφροδίτη περνά σε ένα πολύ σημαντικό τομέα σας, αυτόν που αφορά την καριέρα σας και γενικότερα την κοινωνική σας εικόνα. Οι σχέσεις σας με τους άλλους βελτιώνονται, ενώ θα υπάρξουν καλές προτάσεις για κάποια εργασιακά σας θέματα που ήταν σε αναμονή.  



Πηγή: thepressroom.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html