Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 14 Νοεβρίου 2022 « Enimerosi 247

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 14 Νοεβρίου 2022





Η συναισθηματική προέκταση της μέρας, οφείλεται στην θέση της Σελήνης και τις πλανητικές γωνίες που σχηματίζει με τον Δία και την Αφροδίτη. Είναι μία μέρα που χρειαζόμαστε την αποδοχή και την φροντίδα από τα αγαπημένα μας πρόσωπα.


ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα νιώσετε μία έντονη επιθυμία, να έχετε κοντά σας τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως μάλιστα μια παρεξήγηση να λυθεί και να καταλάβετε ότι ο λόγος της απομάκρυνσης σας με κάποιο πρόσωπο ήταν ανούσιος.


ΤΑΥΡΟΣ

Μία αρκετά γλυκιά μέρα, ιδίως αν ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Η επικοινωνία σας με τους άλλους, θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, ενώ θα ωφεληθείτε από κάποια φροντίδα, φιλικού σας προσώπου.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους, η εργασία σας και τα οικονομικά σας, θα έχουν σήμερα μια πολύ καλή πορεία, ενώ θα ανανεωθεί και η προσωπική σας ζωή. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, αν και έχετε τον Άρη να σας δημιουργεί εντάσεις και κακή ψυχολογία, η βοήθεια του Δία, της Αφροδίτης και της Σελήνης, σας δίνει απλόχερα τύχη και καλές προοπτικές.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη σήμερα στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, σας ανανεώνει συναισθηματικά, δημιουργώντας μία πολύ τυχερή όψη τριγώνου με τον Δία, αλλά και την Αφροδίτη. Θα σας δοθούν ευκαιρίες, να κάνετε επιτυχημένες γνωριμίες, ή συναντήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα.


ΛΕΩΝ

Σήμερα θα μπορέσετε να απομακρυνθείτε από καταστάσεις που σας έχουν ταλαιπωρήσει, να συναντηθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα και να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια σας. Ίσως η διαίσθηση σας, να είναι πολύ ισχυρή, στο να καταλάβετε τις προθέσεις των άλλων.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, του τρίτου δεκαημέρου, η επικοινωνία σήμερα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας δώσει ιδιαίτερη χαρά, ιδίως αν υπάρχει κάτι παραπάνω, που ενώνει τις σχέσεις σας. Μια τυχερή μέρα για να κάνετε καλές αγορές, που αφορούν τον χώρο σας, αλλά και την εμφάνιση σας.


ΖΥΓΟΣ

Σήμερα τα συναισθήματα σας, θα έχουν την τιμητική τους. Θα είστε περισσότερο γενναιόδωροι, ενώ μπορεί να αποκτήσετε ένα χρηματικό ποσόν με τον παράγοντα τύχη, να σας έχει βοηθήσει σε αυτή την εξέλιξη.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας του τρίτου δεκαημέρου τα πράγματα είναι αρκετά θετικά. Η Αφροδίτη σας ανανεώνει με την παρουσία της, στο δικό σας δεκαήμερο και τα συναισθήματα που τρέφετε για κάποιο πρόσωπο, βρίσκουν την ανταπόκριση που θέλετε.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα εργασιακά θέματα θα έχουν προβάδισμα, αλλά και η καθημερινότητα σας ανατρέπεται με ευχάριστο τρόπο. Ίσως μάλιστα να νιώσετε μεγάλη έλξη για άτομο που βρίσκεται στον εργασιακό σας χώρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ καλή μέρα για σας του τρίτου δεκαημέρου, όπου θα υπάρξουν έντονες ανανεωτικές τάσεις, πολύ πληροφορία και μετακινήσεις που θα σας δώσουν χαρά. Ίσως η προσωπική σας ζωή, εξελιχθεί ευχάριστα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικονομικά θέματα θα ευνοηθούν, κυρίως για σας που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο. Έως το τέλος του χρόνου, μία οικονομική υπόθεση που σας έχει αγχώσει, θα τακτοποιηθεί ή θα μπει σε σειρά.


ΙΧΘΥΕΣ

Ευχάριστη η μέρα για σας των τελευταίων ημερών, αλλά σίγουρα θα υπάρξουν καλές εξελίξεις και στα άλλα δύο δεκαήμερα του ζωδίου σας. Η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου, σας δημιουργεί έντονα συναισθήματα για κάποιο πρόσωπο, αλλά και για τους απογόνους σας, αν είστε γονείς.


Πηγή: thepressroom.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html