Πάτρα: Σοκαριστική αποκάλυψη για την ποσότητα κεταμίνης που σκότωσε τη Τζωρτζίνα « Enimerosi 247

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Πάτρα: Σοκαριστική αποκάλυψη για την ποσότητα κεταμίνης που σκότωσε τη Τζωρτζίνα




Τι αναφέρουν τα νέα στοιχεία για την ποσότητα κεταμίνης που βρέθηκε στο σώμα της Τζωρτζίνας από την Πάτρα. Τα δύο νέα πρόσωπα «κλειδιά».


Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας τρέχουν με αμείωτους ρυθμούς, ενώ αντίστροφα μετρά ο χρόνος για να καθίσει στο εδώλιο η Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.


Εντωμεταξύ, συγκλονίζουν τα όσα ήρθαν στο φως σχετικά με την ουσία κεταμίνη, που βρέθηκε στο σώμα της αδικοχαμένης Τζωρτζίνας, δείχνοντας το μαρτύριο που υπέστη το αδικοχαμένο παιδί.


Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «T-LIVE», η κεταμίνη στον οργανισμό του κοριτσιού είναι τρεις φορές πάνω, από την εκείνη που βρέθηκε σε αντίστοιχες περιπτώσεις θανάτων με την ουσία αυτή διεθνώς.


Ειδικότερα, στην Τζωρτζίνα δόθηκε τρεις φορές μεγαλύτερη δόση, από αυτή που πήραν (κατά μέσο όρο) οι 114 άνθρωποι που πέθαναν από κεταμίνη και έχουν καταγραφεί στη διεθνή βιβλιογραφία.


Νέα πρόσωπα «κλειδιά» θα καταθέσουν για τη Τζωρτζίνα

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ακόμα δύο πρόσωπα αναμένεται να ρίξουν φως στις συνθήκες θανάτου της 9χρονης κόρης της Ρούλας Πισπιρίγκου.


Πρόκειται για τον ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη, που κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το παιδί πέθανε από θανατηφόρα δόση κεταμίνης, καθώς και τον καθηγητή τοξικολογίας Νίκο Ράικο, που ανίχνευσε την κεταμίνη στο μεταθανάτιο δείγμα αίματος της Τζωρτζίνας.



Δίκη για ανθρωποκτονία προτείνει ο εισαγγελέας για τη Ρούλα Πισπιρίγκου
Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, εδώλιο δείχνει, για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας και της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σε βάρος της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών, Γιώργος Νούλης, που προτείνει στο δικαστικό συμβούλιο την παραπομπή της σε δίκη.


Ο εισαγγελέας αναφέρει μεταξύ άλλων ότι, η Ρούλα Πισπιρίγκου «χορήγησε στην 9χρονη Τζωρτζίνα, δολίως και εν αγνοία των θεραπόντων ιατρών , σκεύασμα που περιείχε τη δραστική ουσία κεταμίνη». Πρόκειται για μια ουσία η οποία συγκαταλέγεται στις ναρκωτικές ουσίες και «επιφέρει αναπνευστική και καρδιακή ανακοπή». Η χορήγηση της ουσίας είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας έπειτα από λίγη ώρα, καθώς η κεταμίνη προκάλεσε δηλητηρίαση στη μικρή Τζωρτζίνα. Μάλιστα, όπως υπογραμμίζεται «στο αίμα του παιδιού εντοπίστηκε η συγκεκριμένη ουσία σε θανατηφόρα ιδιαίτερα υψηλή συγκέντρωση».


Πηγή: ieidiseis.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html