Έκρηξη στην Πρέβεζα: Συγκλονίζει η σύζυγος του 39χρονου - "Να τιμωρηθεί αυτός που άφησε τα παιδιά μου χωρίς πατέρα" « Enimerosi 247

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

Έκρηξη στην Πρέβεζα: Συγκλονίζει η σύζυγος του 39χρονου - "Να τιμωρηθεί αυτός που άφησε τα παιδιά μου χωρίς πατέρα"




Μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, η σύζυγος του 39χρονου καταγγέλλει ότι ο ιδιοκτήτης ήξερε για τη διαρροή και "τους έσυρε στον θάνατο"


Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του 39χρονου που έχασε τη ζωή του από την έκρηξη που έγινε σε εκτροφείο ψαριών στην περιοχή Χόχλα Καναλακίου, στην Πρέβεζα.


Μιλώντας στην εκπομπή "LIVE NEWS" του Mega, μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, η σύζυγος του 39χρονου, Ζιζέλ Πάσχου, σημείωσε ότι οι άτυχοι εργάτες είχαν ενημερώσει τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης για τη διαρροή.


"Ήξεραν ότι υπάρχει διαρροή, ο ιδιοκτήτης τούς έσυρε στον θάνατο", λέει συγκλονισμένη.


"Τους είχε πει ότι "δεν είναι τίποτα, μπείτε να δουλέψετε". Η δουλειά του άντρα μου ήταν εργάτης, να ταΐζει τα ψάρια, τίποτα άλλο. Αλλά το αφεντικό τον έβαζε να κάνει τα πάντα".


Αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως το 2006, ο άτυχος 39χρονος είχε σώσει τον δεύτερο νεκρό από άλλη έκρηξη που είχε σημειωθεί στην επιχείρηση.


"Τον πέταξε μέσα σε μια δεξαμενή γιατί καιγόταν ολόκληρος. Το αφεντικό του είπε "μη με κυνηγήσεις, ό,τι χρειαστείς θα σ' τα προσφέρω εγώ". Κουκούλωσαν τότε το θέμα και τώρα έγιναν τα χειρότερα".


Η άτυχη γυναίκα, μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, ζήτησε την τιμωρία του δράστη.


"Το μόνο που θέλω είναι να ακουστώ ώστε να τιμωρηθεί αυτός ο άνθρωπος. Δε θέλω ούτε χρήματα, ούτε τίποτα. Άφησε πίσω τα παιδιά του, εγώ χήρα, άνεργη πώς θα τα βγάλω πέρα δεν ξέρω. Ο Μάκης μου ήταν από τα καλυτέρα παιδιά, δούλευε μέρα νύχτα για να τα βγάλει πέρα, δεν ξέρω τι είναι όλο αυτό που με βρήκε".



Πώς συνέβη το τραγικό δυστύχημα

Το τραγικό συμβάν έγινε σε επιχείρηση ψαριών στην Χόχλα Καναλακίου, λίγο πριν της 3 το μεσημέρι της Κυριακής, όπου σε εργασίες συγκόλλησης που γίνονταν και χωρίς κανείς να το καταλάβει έγινε έκρηξη σε φιάλη οξυγόνου.


Η σορός του άτυχου 39χρονου Έλληνα όσο και του άτυχου 49χρονου Αλβανού, που επίσης έχασε την ζωή του, μεταφέρθηκαν στα Ιωάννινα για νεκροψία-νεκροτομή.


Ο τρίτος που ήταν στο σημείο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Onprevezanews.gr, έχει τραύματα στα αυτιά και μεταφέρθηκε στα Ιωάννινα. Πρόκειται για έναν 49χρονο Έλληνα, κάτοικο Καστροσυκιάς Πρέβεζας.


Σύμφωνα με το epiruspost, στη μονάδα δούλευε εξωτερικό συνεργείο. Την ώρα του δυστυχήματος γινόταν εργασίες συγκόλλησης σε σωλήνες στους οποίους εκτιμάται ότι είχε μείνει ποσότητα οξυγόνου.


Η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή που έβγαλε από τα σπίτια του κατοίκους των γύρω περιοχών.


Αξίζει να σημειώσουμε ότι για το δυστύχημα στο ιχθυοτροφείο συνελήφθησαν πριν από λίγο οι υπεύθυνοι της επιχείρησης στο Καναλάκι της Πρέβεζας, καθώς και του εξωτερικού συνεργείου που πραγματοποιούσε εργασίες οξυγονοκόλλησης με το τραγικό αποτέλεσμα.


Πηγή: thetoc.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html