Αλεποχώρι: Σοκάρουν οι εικόνες από τα τραύματα του 14χρονου που πυροβόλησε ο 70χρονος [Βίντεο] « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Αλεποχώρι: Σοκάρουν οι εικόνες από τα τραύματα του 14χρονου που πυροβόλησε ο 70χρονος [Βίντεο]

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   4:15 π.μ.  |  Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022


Στη δημοσιότητα φωτογραφίες του 14χρονου που δέχτηκε τα σκάγια του 70χρονου στο Αλεποχώρι - Τι αναφέρει η μητέρα του από το νοσοκομείο.


Σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες από τα τραύματα του 14χρονου που δέχτηκε τα σκάγια από το όπλο του 70χρονου στο Αλεποχώρι.


Η εκπομπή "LIVE NEWS" του Mega φέρνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες του 14χρονου που δέχτηκε τα σκάγια, αλλά και τα όσα μετέφερε η μητέρα του από το νοσοκομείο.







"Το παιδί δεν έχει βγει ακόμα από το νοσοκομείο, αύριο θα το δει ψυχολόγος, να μιλήσει για το περιστατικό και να πει ό,τι έχει στο μυαλό του. Δεν μας έχουν πει ακόμη πότε θα βγει. Και το άλλο το παιδί που έχει τραυματιστεί είναι ακόμα στο νοσοκομείο, το παρακολουθούν για το μάτι του που επείγει, και σε δεύτερο χρόνο το χέρι του. Είδε το παιδί πως ο άνθρωπος αυτός αφέθηκε ελεύθερος, το γνωρίζει, όμως το παιδί έχει κλειστεί, δε μιλάει", είπε η μητέρα.


Και συνεχίζει: "Τα παιδιά δεν μπήκαν για να κλέψουν, όπως ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος. Ήταν μια αθώα πλάκα. Τα παιδιά κάνουν διακοπές εκεί 15 χρόνια. Το παιδί το δικό μας έχει μεγαλώσει εκεί, με το καροτσάκι ακόμη το πηγαίναμε τα καλοκαίρια. Είμαστε οικογένειες που γνωριζόμαστε μεταξύ μας, δεν πήγαμε τα τελευταία 2-3 χρόνια.


Νομίζω ότι τα παιδιά τα είδε, γιατί είχε φως εκεί που μπήκαν, είχε λάμπα. Και τα παιδιά άλλωστε γι’ αυτό πήγαν εκεί, επειδή είχε φως".



Η κατάθεση του 16χρονου που πυροβολήθηκε - "Χωρίς εμείς να κάνουμε κάτι, πυροβόλησε δυο φορές"


Στις καταθέσεις τους, τόσο ο 14χρονος όσο και ο 16χρονος εξήγησαν ότι βρίσκοταν στο Αλεποχώρι για τις καλοκαιρινούς τους διακοπές.


Ήταν από τη 1 μετά τα μεσάνυχτα στην παραλία με τους φίλους τους και μια ώρα μετά, αποφάσισαν στο πλαίσιο πλάκας, όπως ανέφεραν, να μπουν στην αυλή του γείτονά τους.


Όπως είπαν, τον γνωρίζουν, καθώς το σπίτι είναι πολύ κοντά σε αυτό του 16χρονου. Μέχρι εκείνη τη στιγμή είχαν καλές σχέσεις μαζί του και ένα από τα δύο παιδιά, τέσσερις ημέρες πριν τους πυροβολισμόυς, τον είχε βοηθήσει με το κινητό του.


Συνολικά ήταν τέσσερα τα παιδιά όταν αποφάσισαν να πάνε στην αυλή.


Αλεποχώρι: Η κατάθεση του 16χρονου

"Αρχικά μείναμε εξωτερικά και ένας ένας σκαρφαλώσαμε στη μαντρα που είναι 2 με 2.5 μέτρα και όλοι μαζί, πλην του ενός παιδιού, ο οποίος ήταν πολύ κοντά στη μάντρα. Μπήκαμε στην αυλή. Αμέσως άκουσα μια φωνή να λέει "μείνετε εκεί που είστε!". Τότε είδα τον γείτονα. Το σημείο που βρισκόμασταν εμείς φωτιζόταν από κολώνα της ΔΕΗ", είπε στην κατάθεσή του ο 16χρονος που πυροβολήθηκε από τον ηλικιωμένο.


Και πρόσθεσε: "Αμέσως μετά και αφού μας φώναξε και χωρίς εμείς να κάνουμε κάτι, πυροβόλησε δυο φορές. Κατάλαβα ότι με πέτυχε. Από τον φόβο μου κατάφερα να πηδήξω τη μάντρα, ενώ η δεύτερη σφαίρα τραυμάτισε τον φίλο μου".


Τα παιδιά στην πορεία έτρεξαν στους γονείς τους και από εκεί στο νοσοκομείο, με τον έναν μάλιστα να υποβάλλεται και σε χειρουργική επέμβαση στο μάτι.



Πηγή: thetoc.gr


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html