Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών: Εκτακτη ανακοίνωση για το voucher « Enimerosi 247

Σάββατο 13 Αυγούστου 2022

Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών: Εκτακτη ανακοίνωση για το voucher

 


Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών: Νέα ανακοίνωση για τους δικαιούχους του προγράμματος Αλλάζω Συσκευή. Πλησιάζει η ώρα για τα sms των voucher.


Ανακοίνωση με οδηγίες για την επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών που εξέδωσε την Τετάρτη το υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας, προμηνύει οτι πλησιάζει η ώρα για τα sms των voucher.

Όλοι οι εγκεκριμένοι προμηθευτές του Προγράμματος:


οι οποίοι έχουν ρόλο «εμπόρου λιανικής» (δηλ. διενεργούν πωλήσεις επιδοτούμενων συσκευών και συμμετέχουν στις διαδικασίες ανακύκλωσης),


προτίθενται να χρησιμοποιήσουν το User Interface της ψηφιακής πλατφόρμας (δε θα κάνουν διασύνδεση μεταξύ συστημάτων χρησιμοποιώντας το API / web services που είναι διαθέσιμα)

Σύμφωνα με τις διαδικασίες του Προγράμματος, κάθε ωφελούμενος θα πρέπει να χρησιμοποιεί ένα μοναδικό και επιβεβαιωμένο (μέσω της ηλεκτρονικής του αίτησης) αριθμό κινητού.


Το κινητό χρησιμοποιείται ως μέσο ηλεκτρονικής ταυτοποίησης του ωφελούμενου (Φυσικού Προσώπου – κατόχου του κινητού) κατά τη διαδικασία αγοράς και συγκεκριμένα, για την αποστολή κωδικού μίας χρήσης μέσω του οποίου δίδεται η συναίνεση δέσμευσης επιταγής από συγκεκριμένο έμπορο.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html