Επιχειρηματίας ο σύζυγος που απείλησε ότι θα σκοτώσει τη γυναίκα του πάνω σε άγριο καυγά « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Επιχειρηματίας ο σύζυγος που απείλησε ότι θα σκοτώσει τη γυναίκα του πάνω σε άγριο καυγά

Κατηγορία Βόλος στις   7:11 μ.μ.  |  Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022




Νέα στοιχεία για τον 45χρονο που συνελήφθη. Είναι γνωστός στον Βόλο από την επαγγελματική του δραστηριότητα και πατέρας ενός παιδιού…


Μορφή χιονοστιβάδας λαμβάνουν πλέον τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στον Βόλο, προκαλώντας έντονο προβληματισμό στις Αρχές. Σχεδόν κάθε δεύτερη μέρα στην αστυνομία και κατ’ επέκταση στην Εισαγγελία Βόλου οδηγούνται ζευγάρια μετά από καβγάδες, ξυλοδαρμούς και πρωτόγνωρη λεκτική βία.



Μόνο το τελευταίο 24ωρο το αστυνομικό δελτίο κατέγραψε άλλα δύο επεισόδια, εκ των οποίων το ένα ιδιαίτερα σοβαρό, με αρνητικό πρωταγωνιστή έναν 45χρονο, ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ, ο οποίος απείλησε τη συνομήλικη σύζυγό του «θα σε σκοτώσω και θα πάθεις ό,τι και οι άλλες, που δολοφονήθηκαν».


Το ζευγάρι, που έχει έναν γιο 19 χρόνων, διατηρεί παντοπωλείο σε συνοικία του Βόλου. Προχθές το βράδυ οι δύο σύζυγοι φέρεται να διαπληκτίστηκαν έντονα. Η μία κουβέντα έφερε την άλλη με αποτέλεσμα ο 45χρονος να απειλήσει φραστικά τη σύζυγό του.


Σύμφωνα με το taxydromos.gr, έντρομη εκείνη ειδοποίησε την αστυνομία. Ο σύζυγός της συνελήφθη και κρατήθηκε στο αστυνομικό τμήμα και χθες οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα. Ζήτησε αναβολή για να προετοιμάσει την απολογία του. Η υπόθεση θα εκδικαστεί την ερχόμενη Τρίτη. Σημειώνεται πως δεν προσήλθε στο δικαστήριο η 45χρονη σύζυγός του, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι σοκαρισμένη από το περιστατικό.



Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html