Ελεύθεροι υπό όρους οι γονείς της 8χρονης που πέθανε από θερμοπληξία « Enimerosi 247

Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

Ελεύθεροι υπό όρους οι γονείς της 8χρονης που πέθανε από θερμοπληξία




Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι γονείς της 8χρονης, που πέθανε από θερμοπληξία, όταν εγκλωβίστηκε μέσα σε εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο στο Χαλάνδρι.


Πιο συγκεκριμένα, στον πατέρα επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου ενώ στη μητέρα απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση δύο φορές το μήνα σε ΑΤ, μετά τον θάνατο του παιδιού από θερμοπληξία στο Χαλάνδρι.


Τι δήλωσε η δικηγόρος της οικογένειας 


“Ήταν ένα τραγικό δυστύχημα. Ο πατέρας έλειπε στην δουλειά. Η μητέρα ήταν στο σπίτι με τα εννέα παιδιά, όπου το μικρότερο είναι ένα βρέφος μόλις 15 ημερών. Ήταν στο σπίτι και μαγείρευε. Κάποια στιγμή μάζεψε τα παιδιά της, που έπαιζαν έξω στην αυλή του καταυλισμού, όπως συνηθίζουν να κάνουν και δυστυχώς το κοριτσάκι δεν το βρήκε. Άρχισε, λοιπόν, να το αναζητά μέσα στον καταυλισμό, όπου κάποια στιγμή ένας γείτονας το βρήκε μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο όχημα με αυτή την τραγική κατάληξη που όλοι γνωρίζετε” τόνισε η δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννα Παναγοπούλου.


Όπως τόνισε η ίδια, η οικογένεια είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση, ενώ η δικαιοσύνη με πολλή ευαισθησία και σεβασμό είδε αυτή την υπόθεση.



Πηγή: dikaiologitika.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html